bezedakos

bezedakos

17 Ιουνίου 2020

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ "ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ"




* «Σωτήρια κατάκτηση» λοιπόν ο κοινοβουλευτισμός δηλαδή η κοινοβουλευτική ολιγαρχία, την οποία όμως ΟΛΟΙ οι απατεώνες την βαπτίζουν δημοκρατία- εξουσία του λαού, με ή χωρίς επίθετα.
* Δεν λέμε, υπάρχουν και διαφορές από τα ολοκληρωτικά ολιγαρχικά καθεστώτα. Σε εκείνα σε καταδιώκουν αν διαμαρτύρεσαι για το κόψιμο κάποιου δάκτυλου σου. Εδώ σε αφήνουν να διαδηλώνεις, να εκτονώνεσαι φωνάζοντας πχ "δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε". Ανεξάρτητα αν ΤΕΛΙΚΑ θα σε οδηγήσουν, της βία
ς, σε "Ισπανική υποχώρηση" και θα σου κάνουν ό,τι γουστάρουν στη ζωή σου. Όμως θα έχεις πάντα την ψευδαίσθηση ή την ψεύτικη ελπίδα ότι είναι στο χέρι σου,  με την ψήφο σου, να αλλάξεις αυτόν τον κακό με έναν 'άλλο καλό ολιγαρχικό, την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
* Αυταπάτη καλλιεργούμενη, γιατί ολιγαρχικός και καλός δεν υπήρξε αλλά και ούτε πρόκειται να υπάρξει ΠΟΤΕ στην ανθρώπινη κοινωνία επειδή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΣ είναι εξ ορισμού - εκ θεμελίων αντικοινωνικό στοιχείο. Όπως πχ θα ήταν διεστραμμένος εξ ορισμού ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ταξιτζής που θα ήθελε να είχε αυτός την εξουσία και από τη στιγμή που τον εξέλεγαν οι πελάτες, να μπορούσε να τους πάει σε όποιο προορισμό γουστάρει αυτός και όχι εκεί που θα ήθελαν οι πελάτες.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ.
* Οι λαοί θα πρέπει να στοχεύσουν για:
*ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ
* Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ
* ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ) ΣΤΟ ΛΑΟ
* ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ (ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΚΛΠ)
*MAJORITARCHY NOW
*THE MAJORITY OF THE PEOPLE MUST CHOOSE AND ENFORCE EVERY LAW
*ALL THE LEGISLATIVE POWER AND THE MILITARY POWER (ALL ARMED FORCES) TO THE PEOPLE
*SMASH ALL KINDS OF OLIGARCHY (FASCISM, PARLIAMENTATISM etc)
ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗΣ η ολιγαρχική θεωρία που λέει ότι για το καλό των υπηκόων θα πρέπει κάποιοι λίγοι να έχουν την εξουσία και να καθορίζουν τους κοινωνικούς κανόνες.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΛΑΚΩΔΕΗΣ;
https://bezedakos.blogspot.com/2020/04/blog-post_48.html