bezedakos

bezedakos

5 Δεκεμβρίου 2019

ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ






*Η στρατιωτική χούντα έβγαζε αφίσες που έλεγαν "ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ "ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ"". Μετά από λίγο ακολούθησε η προδοσία της Κύπρου. (Θα μου πεις ότι αυτοί κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ σκατομυαλιάς. Πχ ενώ το εξωτερικό χρέος της χώρας που για 145 χρόνια μετά την απελευθέρωση από τους τούρκους ήταν 1.110.000.000 δολάρια, μέσα σε 6 χρόνια (67-73) το πήγαν στα 2.700.000.000 δολάρια. Δηλαδή το υπέρ διπλασίασαν!!!!!!!!. Πουθενά αλλού δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται να ξανά γίνει.) Ας αφήσουμε λοιπόν αυτά τα εγκληματικά νούμερα και τους σημερινούς (ευτυχώς είναι ελάχιστοι) ανεγκέφαλους, ανισόρροπους φασίστες οπαδούς της χούντας οι οποίοι φαντασιώνονται χούντες και ας πάμε σε άλλους ολιγαρχικούς . Πάμε στον Πατέρα Μητσοτάκη που στις αρχές του 90 μας έλεγε ότι "τα σύνορά μας είναι διασφαλισμένα, τα διασφαλίζει η ΕΕ, γιατί τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της ΕΕ". " Το ίδιο λέει μέχρι σήμερα και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και οι άλλοι κυβερνώντες-.Πιπιλούσε λοιπόν αυτή την πλασέμπο καραμέλα από λωτό, για να φάνε οι υπήκοοι την ολιγαρχική προπαγάνδα. Το είδαμε λίγο μετά στα Ίμια.
* Δυστυχώς, στα ολιγαρχικά συστήματα που ζούμε τώρα, όταν η ολιγαρχική εξουσία μιας Χώρας αισθάνεται στρατιωτικά ισχυρότερη και ότι χωρίς πόλεμο δεν μπορεί να επιβάλλει τους οικονομικούς της όρους σε μια ασθενέστερη ολιγαρχική Χώρα, τότε κάνει πόλεμο. Εκτός και αν η ασθενέστερη της δώσει Γη και ύδωρ. Έτσι και με την Τουρκική ολιγαρχία τώρα...
* Σε περίπτωση σύγκρουσης, οι αμερικάνικες βάσεις του θανάτου μπορούν να καθορίσουν την έκβασή της όπως γουστάρουν. (πληροφορίες στον αντίπαλο, εξουδετέρωση επικοινωνιών, ηλεκτρονικό πόλεμο ή ακόμα και με άμεση εμπλοκή κοκ)
* Για να είχε διασφαλιστεί η Χώρα από άλλες ολιγαρχικές Χώρες, θα έπρεπε να έχει πολυδιάστατη εξοπλιστική πολιτική, πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, να μην έχει ξένες βάσεις εντός της κλπ.
* Παράδειγμα η Κούβα. Παρότι βρίσκεται μια ματιά από τις ΗΠΑ οι τελευταίες τόλμησαν μια φορά να οργανώσουν απόβαση στην κοιλάδα των χοίρων, έσπασαν τα μούτρα τους και από τότε μέχρι σήμερα δεν ξανατόλμησαν. (Τα οπλικά της συστήματα ήταν από την πρώην ΣΕ, μετά από Ρωσία και Κίνα). Ας πάει η Ν Κορέα ή η Ιαπωνία ή οι ΗΠΑ να κάνουν πόλεμο ή να πάρουν σπιθαμή εδάφους από τη Β, Κορέα. (Μη κοιτάμε τα κοινωνικά τους συστήματα αλλά την εξοπλιστική τους πολιτική)

* Για να μην αφήσουμε να χυθεί άλλο αίμα. Τα ολιγαρχικά κοράκια όταν νιώθουν ότι είσαι δικός τους, ότι σε έχουν του χεριού τους, σου παίρνουν ότι γουστάρουν. Γι αυτό ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ τώρα, έξω από κάθε ολιγαρχικό συνασπισμό και πολυδιάστατη εξωτερική και εξοπλιστική πολιτική. Και ταυτόχρονα αγώνας
ενάντια στους πολέμους των ολιγαρχικών, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ με τελικό σκοπό «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ» για την παγκόσμια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ για την παγκόσμια ΕΙΡΗΝΗ.