bezedakos

bezedakos

28 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΧΟΛΗ





Ένας αγράμματος βοσκός και ένας καθηγητής ιστορίας είναι το ίδιο αδαείς μπροστά στα λογισμικά των Η/Υ.
*Εδώ οι ίδιοι οι σωματέμποροι ολιγαρχικοί εξουσιαστές ή οι συνήγοροί τους μπορούν να πουν ότι συμβουλεύονται κάποιους ειδικούς μεταξύ πολλών ειδικών ανά τομέα. Έτσι κάνουν για τους συνολικά εκατοντάδες τομείς και μετά αποφασίζουν.
Ωραία λοιπόν. Και γιατί να μη συμβουλεύεται ο λαός απευθείας τους ειδικούς και να αποφασίζει αυτός; Γιατί να χρειάζεται η διαμεσολάβηση αυτών των σωματέμπορων διατεγέων της ζωής μας όταν ο εκ φύσεως ειδικός είναι ο λαός; Γιατί να μην αποφασίζουν οι εκ φύσεως ειδικοί αλλά θα πρέπει να αποφασίζουν αυτοί για λογαριασμό μας;

* Για παράδειγμα: Ενός (που δεν έχει ιδέα από αυτοκίνητα) του χαλάει το αυτοκίνητο. Φυσικά το πηγαίνει στον ειδικό μηχανικό για να βρει τις αιτίες. Αυτός του λέει τι έχει και ότι χρειάζεται κάποιο εξάρτημα για να φτιαχτεί. Του προτείνει λοιπόν το εξάρτημα, του λέει τη συνολική τιμή κλπ. Όμως ο αδαής από αυτοκίνητα αλλά ο καλύτερος δαήμων επί των επιλογών θα πρέπει να διαλέξει. Θα βάλει το κανονικό εξάρτημα ή ένα ιμιτασιόν; Ποια η διαφορά κόστους; Και αφού θα σκεφτεί ένα σύνολο προσωπικών αναγκών του θα δει. Να το φτιάξει άμεσα ή να περιμένει όταν θα πληρωθεί; Να το φτιάξει ή το κόστος είναι υψηλό και καλύτερα θα ήταν να αγόραζε ένα άλλο αυτοκίνητο κοκ; Έτσι λοιπόν ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. (Και αν ρώταγε κάποιον άλλο μηχανικό ίσως η διάγνωση και οι προτάσεις να ήταν πολύ διαφορετικές γιατί σε πολλές περιπτώσεις μεταξύ των ίδιων ειδικών εξ εκπαιδεύσεως υπάρχουν πολύ διαφορετικές προτάσεις).
Λοιπόν, που χρειάζεται ο αδαής ως προς τις ανάγκες του πελάτη ώστε να διαμεσολαβεί μεταξύ μηχανικού και πελάτη και να επιβάλλει στον πελάτη τι θα κάνει τελικά;
*Δηλαδή είναι σαν να μας λένε ότι μεταξύ ταξιτζή και πελατών ή μεταξύ μηχανικού και πελατών, μεταξύ εστιάτορα και πελατών κλπ θα πρέπει να μεσολαβούν κάποιοι άλλοι οι οποίοι θα συμβουλεύονται τους πρώτους και τελικά θα αποφασίζουν και θα επιβάλλουν στους πελάτες ό,τι γουστάρουν!!!
Αυτό σημαίνει ολιγαρχική βαρβαρότητα.

*Βέβαια κανείς τους δεν θα ήθελε κάποιος άλλος, φίλος τους, γνωστός, συγγενής κλπ, να διαμεσολαβεί, να αποφασίζει και να τους επιβάλλει για το καλό τους, τους όρους στη ζωή τους, να αποφασίζει πχ μεταξύ μάγειρα και αυτών, τι θα πρέπει να φάνε σαν πελάτες.
* Τέτοια λοιπόν σχολή δεν υπήρξε ιστορικά ανά τους αιώνες αλλά ούτε και πρόκειται να υπάρξει. Οι ολιγαρχικοί, παρότι κατέχουν την εξουσία, δεν τολμούν να φτιάξουν τη ΜΕΓΑΛΗ των "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" του λαού σχολή, τη μεγάλη των "ΔΙΑΤΑΓΕΩΝ" του λαού σχολή. Δεν μπορεί να υπάρξουν τέτοιες σπουδές γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο αντικείμενο γνώσης ΠΑΝΕΙΔΙΚΟΥ. (Δεν γίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο αντικείμενο γνώσης χωρίς να υπάρχει η ανάλογη σχολή που να το διδάσκει.) Το να επιβάλλει όμως κανείς τη θέλησή του (ψυχασθένειά του) στους άλλους (δια μέσου των "νόμων" και την κατοχή της ένοπλης εκτελεστικής) δεν μπορεί να έχει ΦΥΣΙΚΟ αντικείμενο γνώσης και να έχει αντικείμενο διδασκαλίας το καλό της κοινωνίας. Και αυτό γιατί το να επιβάλλεται κανείς στους πολλούς είναι κάτι όχι μόνο ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ αλλά και κάτι που είναι πολύ πιο πέρα από τα πλαίσια της λογικής. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. Απλά απαιτείται ΜΟΝΟ ισχυρή δόση ψυχασθένειας, μεγάλη δόση διαστρφής, μεγάλη δόση εξουσιολαγνείας για να θέλει κάποιος να ορίζει δια της βίας τη ζωή των πολλών.
*Οι ολιγαρχικοί όμως αυτοαναγορεύονται σε ειδικούς, σε πρωτοπόρους, σε άριστους κοκ. Είναι "ειδικοί" χωρίς τη συγκεκριμένη ειδικότητα να επιβάλλουν τη θέλησή τους στους πολλούς. (Σαν εκείνους που αυτοαποκαλούνται γιατροί, χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής). Είναι αυτοδίδακτοι θα πει κάποιος ανόητος. Δηλαδή διδάχτηκαν από μόνοι τους αλλά πάνω σε ποιο αντικείμενο γνώσης; Στο πως να επιβάλλουν δια της βίας τη θέλησή τους στην πλειοψηφία του λαού; Ναι ακριβώς το ίδιο αυτοδίδακτοι με τους σωματέμπορους.
* Ο ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΛΕΕΙ:
Αν αναζητείς την ευνομία, θα δεις πρώτα ότι οι επιδεξιότεροι (δηλαδή οι άριστοι, ειδικοί, τεχνοκράτες. Λαοσωτήρες κλπ) έχουν κάνει τους νόμους για το δικό τους συμφέρον.

*Φυσικά τα κάνουν όλα αυτά για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας παίρνοντας ως αντάλλαγμα της ικανοποίηση της εξουσιολαγνεία τους, της ψυχικής τους διαταραχής και κάποια πιθανά πολύ καλά ανταλλάγματα.

*ΑΓΩΝΑΣ λοιπόν για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και γι αυτό απαιτείται να περάσει ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ.