bezedakos

bezedakos

22 Μαρτίου 2019

H ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ



ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣE ΣΕΝΑ.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ AΠΕΙΛΕΙΣ (σε κάποιο βαθμό) ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. (με τη συνειδητή αποχή μπορείς να συμβάλεις στη δόμηση και ανάπτυξη του αντίπαλου δέους)
Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ είναι μια μορφή και ένα κάποιο μέγεθος ΑΠΕΙΛΗΣ γιατί είναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ εναντίωση στη θέληση του συστήματος και μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερη απειλή με τον καθημερινό αγώνα που θα έχει για τελικό σκοπό το «ούτε ένας νόμος σε ισχύ χωρίς την έγκριση της πλειοψηφίας του λαού» (τον προγραμματικό πυρήνα του αντίπαλου δέους). 
Αντίθετα, η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ ενός συστήματος όπου μια οποιαδήποτε μειοψηφία θα έχει πλήρεις εξουσίες εκτελεστικές, νομοθετικές και δικαστικές. Και ΑΠΟΔΟΧΗ σημαίνει αίσθηση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για το σύστημα. Και αίσθηση ασφάλειας σημαίνει πράσινο φως για να υλοποιούνται οι ακραίες μορφές αντιλαϊκών μέτρων.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι η διαρκής αύξηση (και με κάθε τρόπο) του μεγέθους της απειλής για το σύστημα και για να έχουμε λαϊκές κατακτήσεις στο σήμερα αλλά και για να έχουμε τελικά την μεγάλη κατάκτηση (στο μέλλον) που είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο αγώνας για μια άλλη μορφή οργάνωσης της κοινωνίας δεν είναι κάτι που αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Ο αγώνας για το μέλλον (αντίπαλο δέος) παράγει σημαντικότατα αποτελέσματα στο παρόν. Και είναι ο ΜΟΝΟΣ δρόμος για να υπάρξουν θετικές κατακτήσεις για το λαό και στο ΠΑΡΟΝ.