bezedakos

bezedakos

16 Μαρτίου 2019

Η ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΠΛΟΥ




Το φασισμό μπορεί να τον σταματήσει και να τον συντρίψει ΜΟΝΟ το κίνημα με το ΠΡΟΤΑΓΜΑ  για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Είναι μεγάλη ΠΑΓΙΔΑ- ΑΠΑΤΗ η έκκληση των  ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ του κοινοβουλευτισμού για ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΜΕΤΩΠΟ ενάντια στους δίδυμους αδερφούς τους,  τους φασίστες (όπου με ό,τι συμφέρει το οικονομικό σύστημα εναλλάσσονται στην εξουσία). Σκοπός της έκκλησης των κοινοβουλευτικών ολιγαρχικών για συμμαχία είναι η ενδυνάμωση του ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ σαν ουσία, τώρα που περνάει κρίση. Σκοπός τους είναι το σώσιμο του ολιγαρχικού συστήματος οργάνωσης της κοινωνίας και ταυτόχρονα να διατηρήσουν οι ίδιοι την ηγεσία αυτού του συστήματος. Γι αυτό βγάζουν από τη φαρέτρα τους τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ της ακροδεξιάς ή και του φασισμού.
Τη νίκη στον πόλεμο εναντίον του φασισμού μπορεί να την επιφέρει ΜΟΝΟ η στόχευση εναντίον της ΟΥΣΙΑΣ του (που είναι και ουσία του κοινοβουλευτισμού). Δηλαδή η στόχευση εναντίον ΚΑΘΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ, η απόρριψη κάθε ολιγαρχισμού και όχι οι συμμαχίες με τις διάφορες μορφές του.  
Αντιπαραθέτουμε το ΣΤΟΧΟ στον πόλεμο αυτό το «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» και την προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτού το «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».
Αυτός ο ΣΤΟΧΟΣ είναι καυτό καρφί στο μάτι και στον εγκέφαλο του φασισμού και σε κάθε  είδους ολιγαρχισμό.

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ των πραγματικών δημοκρατικών, άρα αντιφασιστών γίνονται με τον εργαζόμενο λαό στη βάση του πιο πάνω ΣΤΟΧΟΥ και μόνο έτσι θα είναι νικηφόρος ο πόλεμος εναντίον του φασισμού και κάθε άλλης μορφής ολιγαρχισμού.

Η νίκη των λαών κατά του φασισμού απαιτεί τη χρήση του ίδιου όπλου που είναι απαραίτητο για την νίκη και κατά του ολιγαρχισμού του κοινοβουλευτισμού.
Οι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί, με την αντιφασιστική ρητορική τους, προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των λαών και να αναβαπτιστούν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα τεράστια εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίων των λαών.