bezedakos

bezedakos

23 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
1. «Και το 1% του λαού να πάει να ψηφίσει, κυβέρνηση θα βγει


Απάντηση: Άρα τι νόημα έχει να πάει να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ το 99%; Για να μην νιώθει καμιά ΑΠΕΙΛΗ το σύστημα και έτσι να μπορεί να ξεσκίζει το λαό με την άνεσή του; Αν όμως το 99%, ΑΠΕΧΕΙ, τότε το σύστημα, πχ από τα 100 αντιλαϊκά μέτρα που έχει σχεδιάσει, εξ αιτίας του ΦΟΒΟΥ του μήπως αυτή η απαξίωση του μετατραπεί αργά ή γρήγορα σε ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, δεν θα τολμήσει να επιβάλλει ούτε τα 90. Και αυτό γιατί με ένα μεγάλο ποσοστό αποχής (συνοδευόμενο από το "ούτε ένας νόμος σε ισχύ χωρίς την έγκριση της πλειοψηφίας του λαού") θα τους κάνει να νιώθουν την καυτή ανάσα του λιονταριού - λαού στα νώτα τους. 

2.  «Αυτή τη φορά πρέπει να ψηφίσουμε όλοι οποιοδήποτε κάποιο κόμμα για να μη δυναμώσει η ΧΑ.»

Απάντηση: Μα με την ΑΠΟΧΗ όχι μόνο δεν αυξάνει η ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δύναμη των ολιγαρχικών φασιστών αλλά ταυτόχρονα ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝONTAI ΟΛΕΣ οι μορφές ολιγαρχισμού, προκαλώντας έτσι μια κάποια μεγέθυνση του αντίπαλου δέους, στο ΟΛΟΝ του ολιγαρχικού συστήματος, που είναι προς όφελος του λαού.
Ας πούμε λοιπόν ότι από τα 8.000.000 άτομα πάνε και ψηφίζουν μόνο 10 υπήκοοι και ότι από αυτούς οι 9 ψηφίζουν ΧΑ. Εδώ τα αερολογικά ποσοστά θα δείχνουν ότι η ΧΑ πήρε το 90% των ψήφων!!! Όμως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ της δύναμη θα είναι 0,00…1%!!! Τέτοια δύναμη ας την πάρει και ας την χαίρεται.
Έτσι ο λαός, με την όσο το δυνατόν πιο μεγάλη και ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ αποχή, θα έχει πετύχει «με ένα σμπάρο τρείς οχιές.» Από τη μια θα έχει αποδυναμώσει την ΧΑ (γιατί όποιος θα την ήθελε πραγματικά θα πήγαινε να την ψήφιζε), από την άλλη θα έχει αποδυναμώσει σε κάποιο βαθμό το ολιγαρχικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού και ταυτόχρονα θα έχει αποδυναμώσει και τις άλλες θεσμικές μορφές ολιγαρχισμού που επικαλούνται διάφορα άλλα ολιγαρχικά κόμματα.
Έτσι ΣΥΝΟΛΙΚΑ, θα έχει αποδυναμωθεί ο ολιγαρχισμός και θα αρχίσει να δομείται και να αναπτύσσεται, σε κάποιο βαθμό (έστω και μικρό στην αρχή), το αντίπαλο δέος.

Οι ολιγαρχικοί απατεώνες λοιπόν, προσπαθούν τα επιχειρήματα που ΛΟΓΙΚΑ είναι υπέρ της ΑΠΟΧΗΣ να τα μετατρέψουν σε επιχειρήματα υπέρ της συμμετοχής. Τόσο απατεώνες και όχι μόνο.
Oι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί, μπροστά στο φόβο τους για μια μεγάλη ΑΠΟΧΗ, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, έχουν στερέψει από λογικά επιχειρήματα και για να κρατήσουν τυφλούς τους υπηκόους τους σερβίρουν πάσα δυνατή βλακεία σαν δίλλημα: