bezedakos

bezedakos

21 Ιανουαρίου 2019

OΙ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''






Να ξεσκεπάζουμε με απλό τρόπο τη μούρη των φασιστών, εθνικιστών και όλων των άκρως αντικοινωνικών στοιχείων και όχι να χαϊδεύουμε τα αυτιά τους.
Λοιπόν. Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από αυτούς του συλλαλητηρίου που δεν έχει γραμμένη στα «τέτοια» του την Μακεδονία και την πατρίδα – λαό. Κάποιοι από αυτούς πάνε για να αυξήσουν την προσωπική τους εξουσία κάποιοι άλλοι για να γίνουν νέοι ολιγαρχικοί ηγέτες ή ηγετίσκοι και οι πιο απλοί χουλιγκάνοι πάνε για να τους δουν οι ηγέτες τους για να μπορούν αύριο να ζητούν κανένα ρουσφέτι.
Η πρόφαση – νηπιακού τύπου δικαιολογία είναι ότι δεν θέλουν να υπάρχει καθόλου η λέξη Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής Χώρας (ούτε Β. Μακεδονία και ούτε σκέτο Μακεδονία). Με όσους έχω συζητήσει προφασίζονται ότι ετούτο είναι το μείζον για αυτούς. Άρα ούτε μια καλή δικαιολογία δεν μπορούν να βρουν για να καλύψουν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους, τον αντικοινωνικό χαρακτήρα τους και φυσικά την προδοσία απέναντι στο λαό. 
Όμως η σημερινή παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων σε αναγκάζει να κάνεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο μια από αυτές τις δύο επιλογές. Όλες οι χώρες του κόσμου είτε θα την ονομάζουν Β. Μακεδονία ή σκέτη Μακεδονία. Αν λοιπόν οι μπούφοι εθνοχουλιγκάνοι δεν αποδεχτούν το πρώτο θα φάνε, οπωσδήποτε, στη μάπα το σκέτο Μακεδονία. ΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (σκέτο.) Αυτά λοιπόν τα ιδιοτελή υποκείμενα, που δήθεν, δεν θέλουν το όνομα Μακεδονία αρνούνται μια συμφωνία με τον πρώτο όρο και ας λουστούν τον πολύ χειρότερο. Τι τους νοιάζει; Μόνο για το όνομα δεν ενδιαφέρεται η ιδιοτελής συνείδησή τους. Το όνομα είναι απλά μια μάσκα, μια πρόφαση για την προώθηση των προσωπικών συμφερόντων τους σε βάρος του λαού. Και αυτή την εγκληματική στάση τους την αποκαλούν πατριωτισμό και όσους τους εναντιώνονται τους αποκαλούν προδότες για να φανούν πιο πειστικοί στην κάλυψη της απατεωνιά τους. (Και όταν τους ζορίζεις σου απαντάνε με άσχετο ή ανύπαρκτο ζητούμενο «Η Μακεδονία είναι ελληνική» όπως « Ο μπούφος είναι πουλί» και το DNA του εθνικιστή. 
Πάντοτε προδότες του λαού. Λαοπροδότες με τους κοτσαμπάσηδες, λαοπροδότες γερμανοτσολιάδες λαοπροδότες για το μακεδονικό και κάθε άλλο θέμα.. 
Άλλο η κριτική και μη αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών από την πλευρά της μη κυριαρχίας των λαών, του μη αυτοκαθορισμού τους για την αμοιβαία συνεργασία κλπ (σήμερα καθορίζουν τα πάντα οι διεθνείς και ντόπιοι εγκληματίες ολιγαρχικοί) και διαφορετικά πράγμα η «κριτική» των εγκληματιών ολιγαρχικών που θέλουν να γίνουν αυτοί οι νέοι νταβατζήδες των λαών.