bezedakos

bezedakos

14 Ιανουαρίου 2019

KAMIA ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ (ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ)





ΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα κόμματα (δεξιά, ‘’αριστερά’’ ή ‘’κομμουνιστικά’’) δεν είπε ΠΟΤΕ στο λαό ότι στον κοινοβουλευτισμό σε αναγκάζουν να επιλέγεις μια ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ η οποία θα έχει μετά την πλήρη εξουσία (ΕΝΟΠΛΗ, ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) και θα  μπορεί να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τον κάθε νόμο στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ της κοινωνίας. ΟΛΑ το απέκρυψαν και το αποκρύπτουν. ΚΑΝΕΝΑ δεν του μίλησε γι αυτή τη συγκεκριμένη ΑΠΑΤΗ.
ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ…
Και σαν αντιπολιτευόμενα κόμματα, ΚΑΝΕΝΑ τους δεν έκανε κριτική στην κυβερνητική μειοψηφία από την πλευρά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – εξουσίας του λαού.
ΚΑΝΕΝΑ δεν είπε πχ «το 92% του λαού, παρά την τεράστια ανισηγορία, δεν θέλει το νόμο για τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις. Άρα αφού δεν τον θέλει η πλειοψηφία του λαού, είναι εγκληματικό και θα πρέπει να ακυρωθεί.» (Έτσι όμως θα εκπαιδευόταν ο λαός στο να θέλει όλοι οι νόμοι να έχουν την αποδοχή της πλειοψηφίας)  ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ τους δεν έθεσε για σκοπό το «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» και φυσικά την απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτό « ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ». ΚΑΝΕΝΑ τους δεν ονόμασε αυτό το σύστημα ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, όπως είναι η ΟΥΣΙΑ του. Αντιθέτως την αποκαλούσαν και την αποκαλούν (αστική) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δηλαδή εξουσία του λαού.(και να μπορούν έτσι και το δικό τους ολιγαρχικό σύστημα να το ονομάζουν δημοκρατία έστω και με άλλο επίθετο μπροστά)
Γιατί; Μα επειδή οι ΗΓΕΤΕΣ τους είναι άρρωστοι εξουσιολιγούρηδες, έχουν ή δεν έχουν συνείδηση της ψυχασθένειάς τους. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.  Τα φιλολαϊκά ή φιλεργατικά λόγια τους είναι προς εξαπάτηση καλοπροαίρετων.
ΜΟΝΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ – ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ θα μπορούσαν να συμμετέχουν στις εκλογές- απάτη του κοινοβουλευτισμού. Αυτά ΜΟΝΟ έχουν συμφέρον να ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ το λαό στην αυταπάτη της αναζήτησης κάποιου «Ρομπέν των Δασών» που θα τον σώζει και όχι στην κατάκτηση της ΠΛΗΡΟΥΣ εξουσίας από τον ίδιο.
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΧΥ ΤΟ  «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ολιγαρχικοί) ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ». ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ.

ΜΟΝΙΜΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΧΗ  ΑΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ

Φυσικά με την αποχή δεν πέφτει το σύστημα. Μπορεί όμως να είναι ένα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ βήμα από τα πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι τη συντριβή κάθε ολιγαρχικού συστήματος και την εγκαθίδρυση της πραγματικής δημοκρατίας, της αυτοδιεύθυνσης των λαών.

ΥΓ. Ένα κόμμα όσο δημοκρατικό και αν είναι, ακόμα και αν λάβει το 90% των ψήφων στις ολιγαρχικές εκλογές του κοινοβουλευτισμού, πάλι δεν μπορεί να κατακτήσει την εξουσία ο λαός, αφού ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι ολιγαρχικοί να παραδώσουν την ένοπλη εκτελεστική (όπως μας δείχνει η ιστορία και η λογική). ΜΟΝΟ με επανάσταση γίνεται η αλλαγή. (δηλαδή το πέρασμα της ένοπλης εκτελεστικής στο λαό). Άρα ο λαός θα πρέπει να εκπαιδεύεται προς αυτή την κατεύθυνση. Η συμμετοχή σε τέτοιες εκλογές προκαλεί ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του λαού στην αναζήτηση καλύτερου ολιγαρχικού αφέντη.