bezedakos

bezedakos

8 Ιουνίου 2021

ΤΑ ΑΠΥΘΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ




* Δηλαδή μέχρι τώρα δεν γνώριζαν (και δεν γνωρίζουν) το μηχανισμό πρόκλησης θρομβώσεων ΑΛΛΑ γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν σχετίζονται με τις θρομβώσεις!!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

*Μπουχαχαχα...

* ΑΡΑ. Πιο καθίκια δολοφόνοι δεν γίνεται.

*ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

** Τι να πει κανείς γι αυτά τα ρεμάλια; Σε εντεταλμένη υπηρεσία βρίσκονται.

* ΛΟΙΠΟΝ, με ετούτη την τακτική του «τα περιστατικά αυτά δεν σχετίζονται με το εμβόλιο» μας έβγαζαν ως αποτέλεσμα ότι μόνο ελάχιστα σχετίζονται.

* Και αυτά τα ελάχιστα ή σπάνια μας τα παρουσίαζαν ως «επιστημονικό» ΠΟΣΟΣΤΟ επί τοις εκατό ή ως μία περίπτωση στους εκατό χιλιάδες εμβολιασμένους.

* ΟΜΩΣ αν πραγματικά γνώριζαν το μηχανισμό και έκριναν με βάση αυτόν, τότε οι περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών θα ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκατονταπλάσιες (να μην πούμε χιλιαπλάσιες)

* Αλλά κάτι τέτοιο θα τίναζε στον αέρα το εγκληματικό τους σχέδιο για καθολικό εμβολιασμό των υπηκόων.

* Επομένως. Γνωρίζουν ή δεν γνωρίζουν το μηχανισμό. αυτοί έχουν την εντολή να λένε ότι «ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ» για να μπορέσουν έτσι να συνεχίσουν και να διευρύνουν το μέγεθος του ολοκαυτώματος.

* Οι Γερμανοί ανακοινώνουν ότι βρήκαν το μηχανισμό πρόκλησης θρομβώσεων αλλά στις εξηγήσεις τους κάποια σημεία καλύπτονται με εικασίες (θα δει όποιος τις διάβασε)

* Από δε το Δεκέμβρη αρνιόντουσαν ότι τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν (ΑΜΕΣΑ) τόσο καταστροφικές παρενέργειες!!!!!!!!!!!!! (Για τις μελλοντικές που θα είναι χειρότερες ούτε λόγος)

* Μας έλεγαν μόνο για κάτι κοκκινίλες ή πόνο στο μπράτσο.

*Τόσο ψεύτες δολοφόνοι. Και συνεχίζουν το έργο τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, σαν να μην έχουν διαψευστεί στα ΠΑΝΤΑ μέχρι τώρα.

* ΠΟΙΑ ΝΟΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ;

ΥΓ Και οι σοβαρότατες παρενέργειες συνεχίζονται ακατάπαυστα. Τις τελευταίες μέρες έμαθα (σίγουρα) για δυό θανάτους, μια μέρα μετά το εμβόλιο, ένα εγκεφαλικό και μια αποβολή εγκύου.

* Δυστυχώς ΟΥΤΕ το 1% δεν δημοσιοποιείται. Σε αυτό ευθύνονται και οι ζωντανοί παθόντες ή οι συγγενείς των νεκρών που δεν δημοσιοποιούν τα γεγονότα.

*Θέλουν να εξακολουθούν να είναι υπάκουοι υπήκοοι, υποτακτικοί στο ολιγαρχικό σύστημα:

1. * Ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Στις 15 Φλεβάρη, 85χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης πεθαίνει λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με εμβόλιο της πφάϊζερ.

* Μας είπαν ότι ο θάνατός τους δεν σχετίζεται με το εμβόλιο (και ότι το εξετάζουν)

* Δεν μας είπαν ΠΟΤΕ από τι πέθανε.

* Πως ήξεραν 'ότι ο θάνατός του δεν σχετίζεται ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ με το εμβόλιο;

2* Πριν λίγες μέρες πέθανε 62χρονος από τον Αλμυρό Βόλου μετά την πρώτη δόση με εμβόλιο της πφαϊζερ.

* Οι "ειδικοί" συμπέραναν ότι ο θάνατος του δεν σχετίζεται με το εμβόλιο αλλά με το ότι είχε μια παλιά θρόμβωση.

*ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Πως ξέρετε ότι το εμβόλιο δεν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ την παλιά θρόμβωση;

(Και Αυτοαποκαλούνται επιστήμονες)