bezedakos

bezedakos

7 Ιουνίου 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ


 


....την ίδια μέρα σε ένα νοσοκομείο της Χώρας, το 70% των νοσηλευομένων ήταν εμβολιασμένοι!!!

*Τόοοσο ψέμα από τους δολοφόνους.

*Πληροφορία που είχα διασταυρώσει από δύο γιατρούς του νοσοκομείου (οι οποίοι ήταν και είναι υπέρμαχοι των εμβολίων).

* Τώρα αν κάποιος θέλει να μάθει την αλήθεια, να ακούει το Μητσοτάκη και τα όργανά του ("ειδικούς", τα κανάλια κλπ). Δηλαδή όλους τους φιλαλήθεις.

* Πως ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ τώρα ότι είναι, με ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, γκαιμπελιστές εγκληματίες; Απλά. Χεσμένοι από το φόβο τους ότι θα ξεσκεπαστεί το μύθευμά τους, ΔΕΝ δίνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ποσοστιαία στοιχεία για θανάτους και νοσηλευμένους ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, για να έχουν έτσι την ευχέρεια να φτιάχνουν τα ποσοστά ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, όπως απαιτεί η νεοναζιστική προπαγάνδα τους μέσα στα γραφεία τους.

* Αν ΟΜΩΣ μας έδιναν αναλυτικά στοιχεία, δηλαδή ποσοστιαία στοιχεία από ΚΑΘΕ νοσοκομείο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ εύκολα να κάνουν λαθροχειρίες, γιατί εργαζόμενοι εκεί θα τους ξεμπρόστιαζαν.

*Γι αυτό λοιπόν δεν δίνουν έτσι τα στοιχεία. Αντίθετα μας δίνουν σε καθημερινή βάση, κάτι "ανόητα" ή δευτερεύοντα στοιχεία και όχι τα πιο επίμαχα.

*ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ. Αυτά τα στοιχεία που δίνουν σήμερα να μας τα δώσουν ανά νοσοκομείο. (Δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί είναι απατεώνες εγκληματίες κοκ)

ΥΓ

1. *ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ήταν περισσότεροι στους ανεμβολίαστους (σε σχέση με τα ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων), εκτός του ότι θα μας το έλεγαν κάθε 5 λεπτά από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, θα μας έδιναν επί πλέον και αναλυτικά ποσοστά ανά νοσοκομείο, ώστε να μας αποδείξουν ότι δεν είναι ψεύτες εγκληματίες.

2. Το πόσο νοσούν ή και πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι, το ΒΛΕΠΟΥΜΕ με ΑΚΡΙΒΕΙΑ στις Σεϋχέλλες, στη Χιλή, σε ΗΑΕ κλπ. Τι να μας πουν οι εδώ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ;

* Εδώ πριν λίγο καιρό που τους πιάναμε «με τη γίδα στην πλάτη» (για το ίδιο θέμα.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5727689477271313&set=a.164211156952534&__cft__[0]=AZWm-qzupzJAVwXVC183jPM8TJ0sDjH_2Pc3SjIqbYlqRenIspZ0At2rtpxTpqiFxAQj5jX2wkYxWPvQi4Sg7VdAyBSVQvCluWj9Wk9skHZZnqpGub1-YFagIMMy7gBBF2Y&__tn__=EH-R