bezedakos

bezedakos

18 Ιουνίου 2021

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.


 

* ΟΜΩΣ η ολιγαρχική ΚΙΝΑ, του 1,5 δισεκατομμυρίου πληθυσμού, τους τελευταίους 14 μήνες!!! έχει ΜΟΝΟ 2 θανάτους από κορονοϊό!!!

*ΑΠΕΔΕΙΞΕ, κατά τρόπο συντριπτικό, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.

*ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ;

* ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ που μπορεί να προκαλέσει ο εμβολιασμός με αυτά τα εμβόλια mRNA, είναι σοβαρά προβλήματα υγείας και θάνατο, μέσα σε μερικές μέρες από τον εμβολιασμό.

* ΜΕΤΑ και για μεγάλο χρονικό διάστημα, η τοξίνη των εμβολίων θα χτυπά ασταμάτητα το αμυντικό σύστημα των εμβολιασμένων, θα το εξασθενεί, με αποτέλεσμα να προκαλεί πολλά αυτοάνοσα και θάνατο σε περισσότερους ανθρώπους.

* Επί πλέον, οι εμβολιασμένοι γίνονται πιο αδύνατοι απέναντι σε νέα στελέχη του κορονοϊού, αφού και έρευνες Ισραηλινών επιστημόνων και η πράξη από Σεϋχέλλες, Χιλή, Αγγλία, ΗΑΕ κλπ αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι καθίστανται 8 φορές πιο ευάλωτοι σε νέα στελέχη του ιού (κολλούν, διαδίδουν και νοσούν 8 φορές πιο εύκολα).

ΥΓ ΚΙΝΑ. Η νέα ΜΕΓΑΛΗ ανερχόμενη ολιγαρχική, καπιταλιστική δύναμη. Ίσως αύριο οι λαοί να φωνάζουν «φονιάδες των λαών Κινέζοι» αντί του σημερινού «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι».

*ΟΜΩΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ, στο θέμα του κορονοϊού, ότι είναι αντιμετωπίσιμος. Απέδειξαν ότι μπορούν να υπάρχουν ΜΗΔΑΝΙΝΑ θύματα, με μια άλλη διαχείριση.

*Αντίθετα οι ΔΥΤΙΚΟΙ ολιγαρχικοί απέδειξαν και αποδεικνύουν τώρα με τα εμβόλια mRNA, ότι στόχευαν και στοχεύουν σε μαζικές δολοφονίες, σε γενοκτονίες, σε ολοκαυτώματα.

* Την ίδια περίοδο (14 μήνες) που στην Κίνα είχαν ΜΟΝΟ δύο νεκρούς (με ΠΑΡΑ πολύ λιγότερα λοκ νταουν, με προαιρετική τη μάσκα και τα εμβόλια) στην Αμερική (με πληθυσμό 330 εκατομμύρια) είχαν περίπου 600.000 νεκρούς και στην ΕΕ εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

* ΑΡΑ. Αν η ΕΕ έπαιρνε τα μέτρα ΚΙΝΑΣ θα είχε τους τελευταίους 14 μήνες (αναλογικά με τον πληθυσμό) ΜΟΝΟ, 0,6 νεκρούς!!!!! και οι ΗΠΑ θα είχαν 0,44 νεκρούς.

* ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΗ - ΝΑΖΙΣΤΕΣ μπορούν να επιλέγουν μέτρα και εμβόλια που επιφέρουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, ΑΝΤΙ 0,6 ή 0,44 θανάτους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το τέταρτο κύμα ΑΝ έρθει θα έρθει επειδή οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν το ιό σε πολλαπλάσιο βαθμό και ΚΥΡΙΩΣ επειδή ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ.

* ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ πχ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.

* Δεν θα έρθει προφανώς από τους ανεμβολίαστους ΑΛΛΑ από τα καθίκια που δεν ΘΕΛΗΣΑΝ ΠΟΤΕ να αντιμετωπίσουν τον ιό όπως έκανε πχ η ΚΙΝΑ, το Χωριό ΒΟ της Ιταλίας κλπ. Επειδή ΔΕΝ θέλουν μηδέν νεκρούς.

* Αν δεν θέλουν 4ο κύμα μπορούν να το αποφύγουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και χωρίς καταναγκαστικούς εμβολιασμούς.

ΥΓ * ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ.

*Εδώ έχει ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ για την ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ και αυτοί συνεχίζουν να προωθούν το ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ο οποίος επιφέρει και στο μέλλον θα επιφέρει ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

*Τα εναλλακτικά μέτρα για τον σχεδόν εκμηδενισμό της διάδοσης του ιού και μετά της φαρμακευτικής αντιμετώπισής του, ΥΠΗΡΧΑΝ από πολύ καιρό. Όμως στα ολιγαρχικά συστήματα δεν μπορεί να επιλέξει ο λαός μεταξύ διαφορετικών προτάσεων.

* ΑΠΛΑ αυτοί έχουν διαλέξει το τεράστιο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

ΜΙΑ ισχνή μειοψηφία κατέχει την ένοπλη εξουσία και βιάζει ανά πάσα στιγμή και όπως γουστάρει την πλειοψηφία του κάθε λαού.