bezedakos

bezedakos

10 Ιουνίου 2021

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ


 Τα στοιχεία για τη Γερμανία

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

2 ημ.  · 

ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ CIVID ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ,

ΑΠΟ ΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΛΕΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Μπόρις Ρέιτσεστερ αποκαλύπτει στοιχεία που του δόθηκαν από το Γερμανικό Υπουργείο Υγείας μετά από ερώτημά του, σχετικά με τα ποσοστά εμβολιασμένων κατά της COVID-19 που βρέθηκαν θετικά στον ιό και νόσησαν, πόσοι από αυτούς χρειάστηκαν νοσηλεία και πόσοι πέθαναν.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από τους 44.059 που βρέθηκαν θετικοί αφού εμβολιάστηκαν μία φορά, οι 28.270, (64%) αρρώστησαν. 4.562, (10%) χρειάστηκαν νοσηλεία και 2.045, (4,6%) πέθαναν.

Από τα 13.087 άτομα που εμβολιάστηκαν δύο φορές με θετικά αποτελέσματα των εξετάσεων, 4.999, (38%) αρρώστησαν. 1.659, (13%) χρειάστηκε να νοσηλευτούν και 662, (5,1%) πέθαναν

______________________________________________

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Συγκριτικά, να αναφέρουμε ότι η θνητότητα στον γενικό πληθυσμό στη Γερμανία είναι περίπου στο 2,4% (86.514 θάνατοι σε 3.615.870 κρούσματα, στις 18/5/21).

Δηλαδή, στην υποομάδα των εμβολιασμένων κατά της COVID, παρατηρείται διπλάσια σχεδόν θνητότητα (4,6%) σε όσους έχουν κάνει την πρώτη δόση και υπερδιπλάσια (5,1%) σε όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.


ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.
*ΛΟΙΠΟΝ. Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, απόλυτα συνειδητά ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ. Παρά ταύτα συνεχίζουν το σχέδιο του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

* Ξέρουν, στην πράξη, από Γερμανία, ξέρουν την έρευνα των Ισραηλινών επιστημόνων που λέει ότι οι εμβολιασμένοι γίνονται 8 φορές πιο ευάλωτοι σε μεταλλαγμένα στελέχη του ιού (κολλούν, διαδίδουν, νοσούν και πεθαίνουν 8 φορές ευκολότερα) κλπ. Ετούτο το αποδεικνύει η πραγματικότητα στις Σεϋχέλλες, στη Χιλή και (τώρα αρχίζει το νταχτιρντί και στην Αγγλία)>

* Παρά ταύτα συνεχίζουν τις μαζικές δολοφονίες. Το σχέδιο των μαζικών εγκλημάτων το συνεχίζουν συνειδητά και σχεδιάζουν τον καταναγκασμό σε εμβολιασμό ΟΛΟΥ του πληθυσμού, ξεκινώντας (για παραπλάνηση) από ΔΗΘΕΝ κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων.

* Δηλαδή ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να τους εμβολιάσουν ώστε να μολύνονται να διαδίδουν, να νοσούν και να πεθαίνουν 8 φορές ευκολότερα σε σχέση με τους