bezedakos

bezedakos

24 Ιουνίου 2021

ΝΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ


 


* Δηλαδή στην ΕΕ θα έπρεπε να περάσουν περίπου 2 χρόνια για να είχε ένα νεκρό, στις ΗΠΑ θα έπρεπε να περάσουν 2,5 χρόνια για να έχουν ένα νεκρό, στην Αγγλία θα έπρεπε να περάσουν 12,5 χρόνια για να έχουν ένα νεκρό και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, Τσίπρα, Κουτσούμπα κλπ θα έπρεπε να περάσουν 77 χρόνια περίπου για να είχαμε ένα νεκρό.

* ΝΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ.

(Αντί αυτών συνεχίζουν να δηλητηριάζουν τον κόσμο με τα εμβόλια)

* ΠΟΥ είναι αυτός ο ακατανίκητος, αυτός ο τρομερός ιός που με ΤΟΟΟΣΗ σχεδόν ευκολία τον αντιμετώπισαν Κίνα, Βιετνάμ κλπ;

*Ο κορονοϊός δεν είναι τρομερός. Τρομερή είναι η προπαγάνδα τους και το μέγεθος της εγκληματικής τους συνείδησης.

* Τώρα οι δολοφονίες θα συνεχιστούν και με τον κορονοϊό (σε κάποιο βαθμό) αλλά και με τα ΕΜΒΟΛΙΑ.

* ΟΜΩΣ αυτοί οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, για να ξεφύγουν από τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για τις χιλιάδες εκατόμβες θυμάτων, για τα απίστευτα μαζικά εγκλήματα που διέπραξαν και διαπράττουν κατά της ανθρωπότητας ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1.: Σε αυτά τα εγκλήματα συνεργός ήταν και η ολιγαρχική αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) και ο Χώρος του πολιτικού σουρεαλισμού – «αναρχικού».

* Έκαναν και κάνουν τουμπεκί για τη διαχείριση του κορονοϊού από Κίνα.

*ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ «ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ» με την ίδια επιχειρηματολογία περίπου.

*Η ολιγαρχική αριστερά έβγαζε και βγάζει το σκασμό γιατί θέλει να δείξει ότι είναι με το μέρος της ολιγαρχικής δύσης, στον πόλεμο για την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία.

*Λένε ναι στη δυτική ολιγαρχία και όχι στην Κινέζικη και το διαλαλούν εκκωφαντικά με το τουμπεκί - σκασμό....

* Κάποιοι, κυρίως από το σουρεαλιστικό χώρο, φοβούμενοι ΄μήπως τους κατηγορήσουν ως φιλοκινέζους ή ως φιλοαυταρχικούς κλπ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΑΝ, το επιχείρημα για την αποτελεσματικότατη Κινέζικη διαχείριση το οποίο θα ξεφτίλιζε ΕΝΤΕΛΩΣ την όποια προπαγάνδα της δύσης για λοκ ντάουν, για μάσκες με εκπαιδευτικό και συμβολικό χαρακτήρα και για θανατηφόρα εμβόλια mRNA.

* Ταύτισαν την επιχειρηματολογία τους με την επιχειρηματολογία του συστήματος η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι συρραφή τεράστιων ψευδών (πχ εκεί τους κάνουν πρωκτικό τεστ ή είναι υπάκουοι λαοί αλλά ξεχνούν τις μάχες σώμα με σώμα που δίνουν στο Χονγκ Κόνγκ ή την πλατεία Τιενανμέν κοκ. Αντιστρέφουν την πραγματικότητα αφού οι «κότες», οι πολύ υπάκουοι υπήκοοι βρίσκονται στη Δύση).

* Κάποιοι άλλοι δεν είχαν την ωριμότητα να καταλάβουν ότι για να χτυπήσεις το ολιγαρχικό σύστημα θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις αντιθέσεις που υπάρχουν στο ολιγαρχικό στρατόπεδο και έτσι πότε θα πρέπει να παίρνεις επιχειρήματα από το τι κάνει η Χάρυβδη και να χτυπάς τη Σκύλα και άλλοτε να παίρνεις επιχειρήματα από το τι κάνει η Σκύλα και να χτυπάς τη Χάρυβδη... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ , εναντίον σε κάθε μορφή ολιγαρχίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2

* Και αν ρωτήσεις τα ανθρωπόμορφα τέρατα της εξουσίας «Ποιά αξία θα διακυβευόταν ή θα διακυβεύεται αν κάνατε την ίδια περίπου διαχείριση με την Κίνα» τότε θα θα απαντήσουν με παραλογισμούς και ψεύδη.

*ΟΜΩΣ να δεχθούμε τις δικαιολογίες τους ως αληθινές. ΤΟΤΕ το ερώτημα θα είναι. «Τι αξία έχει αυτό που δεν θέλετε να «θυσιάσετε» και αν αυτό έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων (σε ΕΕ, ΗΠΑ, εδώ κλπ).»

* Αν όντως υπάρχει πράγμα που να έχει μεγαλύτερη αξία από τη ζωή τόσων εκατομμυρίων (όπως μας δίνουν αυτοί τα νούμερα), αυτό θα έχει αξία ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ για ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ συνειδήσεις.

* ΑΝ στη ζυγαριά βάζουν οτιδήποτε και αυτό βαραίνει πιο πολύ από τη ζωή εκατομμυρίων θυμάτων, τότε είτε είναι ΑΠΟΛΥΤΑ διεστραμμένοι ή ΑΝΟΗΤΟΙ ή ιδεοληπτικά ανόητοι.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3

Το Κινέζικο ολιγαρχικό σύστημα είχε άλλες προτεραιότητες στον πόλεμο για την παγκόσμια ηγεσία.

* Ήθελε οικονομική δραστηριότητα και όχι θανάτους.

* Θέλει κόσμο. Τώρα επιτρέπει και τρίτο παιδί. ‘Έτσι σε λίγα χρόνια θα είναι ο μισός πληθυσμός της Γης......

* Η Δύση βρισκόμενοι μέσα στη δίνη μιας τεράστιας και σχεδόν αξεπέραστης παγκόσμιας κρίση (πτωτική τάση του ποσοστού κέρδους όλων των επενδυόμενων κεφαλαίων) διάλεξε το δρόμο της μαζικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, των πολλών θυμάτων ώστε να πετύχει τον απαραίτητο γι αυτούς ΕΛΕΓΧΟ των υπηκόων.

* Ο απόλυτος έλεγχος αυτών τους είναι άκρως απαραίτητος για να μπορέσουν να επιβάλουν μισθούς – επιδόματα, μισθούς κάτω από το όριο διαβίωσης ώστε να ξεπεράσουν την κρίση της ασταμάτητης πτωτικής τάσης του ποσοστού κέρδους.

* ΤΑ ΜΕΤΡΑ τους (λοκ νταουν, εμβόλια κλπ) δεν στόχευαν και δεν στοχεύουν τον κορονοϊό.

*ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.

* ΑΠΛΑ. Αν ήθελαν πχ εδώ στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουν τον ιό θα έκαναν τη διαχείρηση περίπου της Κίνας και έτσι θα είχαμε ΜΟΝΟ ένα νεκρό μέσα σε 77 περίπου χρόνια.

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΏΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ (κρυφών ή φανερών).

ΥΓ *Τώρα «ειδικοί» στην εκτέλεση συμβολαίων θανάτου, «ειδικοί» πανεπιστημιακοί, αρχίζουν να τρομοκρατούν τους υπηκόους για 4ο κύμα, να ενοχοποιούν εκ των προτέρων τους ανεμβολίαστους και ταυτόχρονα να καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό, βάζοντας τους μεν να επιτίθενται στους δε. ( Και τουμπεκί για το Βατερλώ των Χωρών που είχαν πετύχει την ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ όπως Σεϋχέλλες, Χιλή, Αγγλία κλπ)

* Δηλαδή να βάζουν τα θύματα (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) να βγάζουν μεταξύ τους τα μάτια τους, όταν οι θύτες δυτικοί ολιγαρχικοί ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αφού δεν παίρνουν μέτρα ώστε οι θάνατοι πχ τους επόμενους 13-14 μήνες να είναι 0,013 (δηλαδή ούτε ένας) αντί των χιλιάδων ή ένας θάνατος ανά 77 χρόνια.

( Σύμφωνα με άλλους ειδικούς, αν ο ιός δεν βρίσκει μεγάλο αριθμό ξενιστών εξαφανίζεται. Άρα αν και οι δυτικοί έπαιρνα τα κατάλληλα μέτρα ο ιός θα εξαφανιζόταν σύντομα)

*ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.

*Μην απεμπολούμε τα επιχειρήματα από ελαφρότητα.

( Να βάζουμε τη Σκύλα εναντίον της Χάρυβδης και τη Χάρυβδη εναντίον της Σκύλας)