bezedakos

bezedakos

13 Ιουνίου 2021

ΧΙΛΗ. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ


 


*Όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να κοιτάξουν για το πως θα σώσουν τη διεστραμμένη ύπαρξή τους από τους οργισμένους υπηκόους στο αύριο.. * Όποιος μελετήσει τα στοιχεία για τη Χιλή, θα δει ότι από τότε που αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί αυξήθηκαν τα "κρούσματα" και οι θάνατοι. Θα δει ότι τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (όπως σε Σεϋχέλλες κλπ) * Και μετά εδώ σου λένε: «ΝΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ» Φυσικά προσπαθούν να μας δουλέψουν πάλι. * Λίνκ για το νέο λοκ ντάουν και τις δικαιολογίες του κ@λου που θα φθάσουν να μιλάνε ακόμα και για χαλασμένες παρτίδες εμβολίων!!! Τι θα ακούσουμε ακόμα. 
Lockdown στη Χιλή με τείχος ανοσίας - Γιατί συνέβη - Τι λένε στο libre Παπαευαγγέλου, Μαγιορκίνης | Libre

* Όπως θα είδατε οι δικαιολογίες είναι διάφορες. Από την υποτίμηση του κινέζικου εμβολίου, μέχρι τις πιθανές ελαττωματικές παρτίδες. (Όμως το κινέζικο εκτός από το ότι έχει εγκριθεί από τον Π.Ο.Υ, στην ΠΡΑΞΗ στην ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ έχει αποδειχθεί πολύ πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ από εκείνο της pfizer.

Λινκ για τα νέα από την ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ.

https://www.msn.com/el-gr/money/economy/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF-coronavac-%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-97-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-pfizer-biontech-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-80/ar-AAKt0Di?ocid=msedgntp

 *Όμως εδώ πιο κάτω στις 11/6/21 η Παπαευαγγέλου ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ το ανομολόγητο!!! Είπε ότι την τελευταία εβδομάδα του Μάη, για τις ηλικίες πάνω των 65, το 98% των θανάτων και το 92% των νοσηλειών αφορούσαν άτομα που δεν είχαν ολοκληρώσει (δύο δόσεις) τον εμβολιασμό τους. Δηλαδή ποσοστά ασύγκριτα τεράστιο σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν κάνει ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ, το ποσοστό των οποίων θα είναι σχεδόν μηδενικό. * Ενίοτε τους ξεφεύγει η αλήθεια. Εδώ τους ξέφυγε η πρακτική απόδειξη ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια και όχι φάρμακα, που προκαλούν θύματα πολλά περισσότερα σε σχέση με τη νόσο.
Κορονοϊός Ελλάδα: Το 98% των θανόντων δεν είχαν εμβολιαστεί πλήρως (news4health.gr)

*ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. "Μα αν είχαν προλάβει να κάνουν και τη δεύτερη δόση τότε ίσως να μην ήταν θύματα." *Καμιά ελπίδα από αυτό. Καμιά ελπίδα σε ανοησίες. * Τα στοιχεία από τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ μας δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις έχουν μεγαλύτερη θνητότητα από τους εμβολιασμένους με μία δόση και ακόμα μεγαλύτερη σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Ν.Ε.Λ // THE LEGISLATIVE POWER TO THE PEOPLE: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ (bezedakos.blogspot.com)
*Και τα ανθρωπόμορφα τέρατα, επειδή συνειδητά θέλουν να έχουν περισσότερα θύματα, σχεδιάζουν τον υποχρεωτικό - καταναγκαστικό εμβολιασμών όλων ξεκινώντας από επαγγέλματα όπου οι εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με πολλούς άλλους όπως υγειονομικούς, εκπαιδευτικούς, τουρισμού κοκ. * Ξέρουν ότι οι εμβολιασμένοι κολλούν, μεταδίδουν, νοσούν σε πολλαπλάσια ποσοστά σε σχέση με τους εμβολιασμένους. * Θέλουν πολλούς θανάτους και γι αυτό προωθούν τον ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ