bezedakos

bezedakos

12 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΠΑΝΤΟΥ.

 


*Σύμφωνα με την καθηγήτρια Παιδιατρικής, Βάνα Παπαευαγγέλου, την περασμένη εβδομάδα το 98% των θανάτων από κορονοϊό, σε ηλικία άνω των 65 ετών, είχαν κάνει τη μία δόση εμβολίου και το 92% των νοσηλευομένων επίσης είχε κάνει τη μία δόση. (ΠΟΥ είναι οι εντελώς ανεμβολίαστοι, βρε παιδιά; ΠΟΥΘΕΝΑ; Υπάρχουν πλέον σχεδόν ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι έστω και με τη μία δόση; ΝΑ η "Γαλάζια Ελευθερία")

Λινκ:

https://l.facebook.com/l.php...

(Καλά, αυτοί δεν ήταν που μας έλεγαν ότι με την πρώτη δόση θωρακίζονται κατά 75%; ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ και δεν μπορούν να κρυφτούν πια. Και μια ρητορική ερώτηση στο Γεωργιάδη. Από αυτό το 98% των εμβολιασμένων που πέθαναν, κανείς δεν μπήκε σε ΜΕΘ; Όλοι πέθαναν στο δρόμο, στους διαδρόμους ή αλλού; )

* Δηλαδή αν είχαν εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση, τα ποσοστά θα ήταν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ όπως φαίνονται πιο κάτω από τα στατιστικά της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, αφού εκεί με τη δεύτερη δόση νοσηλεύονταν και πέθαιναν πολλοί περισσότεροι από εκείνους που είχαν εμβολιαστεί μόνο μία φορά.

Λινκ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2003477119791845&set=a.156818347791074&__cft__[0]=AZXb6OPQDmgHFSomIpm7kJWjVzq1tyXQBZ8lvyq4T2xqagiadu2aFMx47gAYqUk5Km0__GtbqKztvda4g1MHKRWa3-c7vdno7AWkm963uEsIcdJw37G0qgLQslmkB4SMofaYs54UBkk7vjiXo5rY9NmH3k2kKDSGw9bwT4F3kxq4pA&__tn__=EH-y-R

ΥΓ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ

ΤΙ γίνεται βρε παιδιά; Και στο νοσοκομεία Γεννηματάς δεν ήταν πριν από καιρό όπου ενώ υπήρχαν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι στο νοσηλευτικό προσωπικό και ΚΟΛΛΗΣΑΝ (όλως διόλου τυχαία) ΜΟΝΟ οι εμβολιασμένοι;.

https://www.loutraki365.gr/.../koronaios-kroysmata-se...

* Τα "πράσινα διαβατήρια" στην ουσία είναι πράσινα διαβατήρια για να εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα και να σκοτώνει ο ιός περισσότερους σε σχέση με του εμβολιασμένους, όπως αποδεικνύεται σε Σεϋχέλλες, Γερμανία, Χιλή, ΗΑΕ και τώρα στην Αγγλία. * Επομένως θέλουν τα εμβόλια, όπως και τα λοκ ντάουν για να έχουν πολλά περισσότερα θύματα; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.