bezedakos

bezedakos

4 Ιουλίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ




Ξεκινάμε με το κίνημα υπέρ της ΑΠΟΧΗΣ δηλαδή της απαξίωσης και της συνειδησιακής απονομιμοποίησης της ΟΥΣΙΑΣ του ολιγαρχισμού που θέλει μια εκλεγμένη ή όχι μειοψηφία να έχει την εξουσία να επιβάλει στην πλειοψηφία τους όρους των κοινωνικών σχέσεων των ανθρώπων. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά με τα οποία εκλέγονται, (χαμηλά ή υψηλά) θεωρούμε άκυρο και εγκληματικό να μπορεί ΤΕΛΙΚΑ μια μειοψηφία να επιβάλλεται, στο δια ταύτα, (νομοθέτηση) πάνω στην πλειοψηφία. (Αν και οι 5 πελάτες -100%- διαλέξουν ένα ταξιτζή δεν σημαίνει ότι αυτός θα πρέπει να έχει την εξουσία ν(στο δια ταύτα) να τους πηγαίνει σε όποιο προορισμό γουστάρει ενάντια στην θέληση των πελατών
.

*
Το κίνημα για τη λαϊκή συνειδησιακή ακύρωση του κάθε νόμου τους και η υιοθέτηση του προτάγματος για το σκοπό "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". Θα δημιουργήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα προεπαναστατικές καταστάσεις και στη συνέχεια επαναστάσεις (στο κοντινό άμεσο μέλλον). Οι συνθήκες είναι υπέρ ώριμες για επαναστάσεις «εδώ και τώρα». Δεν πρέπει οι λαοί να περιμένουν τη Δευτέρα παρουσία όπως θέλουν οι αντικομμουνιστές λενινιστές.

*
Πχ θα πάει ο Μητσοτάκης να καταργήσει τις επικουρικές και να τις δώσει σε ιδιωτικές εταιρίες; Κινηματική έκφραση του ΑΚΥΡΟΥ του νόμου του και ΑΠΑΙΤΗΣΗ για το " Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ". (με ΙΣΗΓΟΡΙΑ)