bezedakos

bezedakos

31 Ιουλίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



Αλλά θα πει κάποιος κακοπροαίρετος ή και καλοπροαίρετος. Να ζητάμε και την ακύρωση του νόμου που μειώνει λίγο τον ΕΝΦΙΑ; Μα δεν συμφέρει το λαό η μείωση του ΕΝΦΙΑ;

Εδώ να πούμε ότι οι νόμοι που αφορούν τα οικονομικά (και όχι μόνο) είναι ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ, και οι ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΙ ή (εκτελεστικοί). Ο κεντρικός είναι ο προϋπολογισμός. Σε αυτόν αναφέρονται οι βασικοί στόχοι της εξουσίας. Πχ πόσες εισπράξεις (φόρους) θέλουν να κάνουν και που να τις αποδώσουν. Στην απόδοση υπάρχουν τα υποκείμενα που θα πάρουν τα "άντερά" τους όπως οι τραπεζίτες δια μέσου τις ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και πολλά άλλα ρεμάλια. Έτσι οι εισπράξεις από τον ΕΝΦΙΑ και από άλλες μορφές φορολόγησης του λαού θα πάνε προς "ανακεφαλεοποίηση" πολλών εγκληματιών. Γι αυτό όταν ζητάμε ακύρωση του κάθε νόμου, ζητάμε ακύρωση του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ νόμου και όλων των εκτελεστικών νόμων που σχετίζονται με αυτόν. (Αν ο λαός αποφάσιζε για τον κάθε νόμο, πριν από όλα δεν θα δεχόταν ποτέ κανένα κεντρικό νόμο τους (ολιγαρχικό)

Τώρα η ολιγαρχική - παραφασιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκινά με το να δίνει κάποια αντίδωρα από τα πολλά ήδη κλεμμένα καρβέλια με σκοπό να φτιάξει ευνοϊκούς όρους - αποδοχή μέσα σε ένα μέρος της κοινωνικής συνείδησης ώστε να μπορεί να προχωρήσει αργότερα σε μεγάλη αφαίμαξη του λαού.