bezedakos

bezedakos

8 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΠΡΑΓΝΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ





"Να πάτε να ψηφίσετε και ψηφίστε όποιο κόμμα θέλετε. Αυτό που έχει σημασία είναι η συμμετοχή.." έλεγαν και ξανάλεγαν ασταμάτητα από τα κωλοκάναλα τηλεόρασης και ραδιοφώνου τα τσιράκια των ολιγαρχικών.
Τέτοιων τεραστίων διαστάσεων επίθεση κατά της ΑΠΟΧΗΣ δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ ξανά. Κοινοβουλευτικοί, φασίστες, λενινιστές - αντικομμουνιστές, ΣΕΒ, ξένη πλουτοκρατία μαζί με τους ρουφιάνους τους δημοσιογράφους, (σύμμαχοι όλοι τους) έριχναν ασταμάτητα "πυρηνικές" βόμβες. Από την άλλη, οι αγωνιστές της ΑΠΟΧΗΣ - ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ του ολιγαρχισμού τους, είχαν κάτι "σφεντόνες" για να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά τους νίκησαν κατά κράτος και αυτή τη φορά. Η σημερινή πραγματικότητα της ΑΠΟΧΗΣ - ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ, περικλείει μια δυναμική πολύ μεγάλων διαστάσεων, όπου αν αξιοποιηθεί σωστά, με κατάλληλα σχεδιασμένη, από εδώ και εμπρός, επέμβαση ιδεολογικοκινηματική και οργανωτική, είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι στο κοντινό μέλλον θα τους τινάξει το σύστημα από τα θεμέλια.
ΟΤΑΝ θα μπαίνει παντού, σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα η αμφισβήτηση, η μη αναγνώριση των νόμων τους και θα συνοδεύεται από την κινηματική αξίωση "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" τότε θα σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την ύπαξη της ολιγαρχίας θα φθάνει προς το τέλος της.


*
Σήμερα το πρωί ένας από δαύτους (ολιγαρχικός) είπε στο ραδιόφωνο: "Έχουμε δύο νέα. Ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι δεν μπήκε η ΧΑ στη βουλή και το κακό είναι ότι δεν μπορέσαμε να χτυπήσουμε την ΑΠΟΧΗ".

Ένοιωσαν δηλαδή εντελώς ανίκανοι να νικήσουν την απαξίωσή τους, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν ΟΛΑ τα όπλα του οπλοστασίου τους. Συναγωνιστές. Οι κακούργοι Δεν έχουν πια άλλα προπαγανδιστικά όπλα. ΝΤΟΥ.