bezedakos

bezedakos

7 Μαΐου 2021

ΑΦΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ

 




Σεϋχέλλες: Νέο lockdown για το πλέον εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο - Κόσμος | News 24/7 (news247.gr)

(Ας αφήσουμε το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες μας έλεγαν ότι εκεί έχουν εμβολιάσει τις 90.000 από τις 100.000 των κατοίκων και τώρα οι διεθνείς ειδήσεις μας λένε για 60%!!! Παντού κάποιο ψέμα. Στον κατάλογο με τις Χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς είχαν τις Σεϋχέλλες, μετά Ισραήλ και μετά Μ. Βρετανία. Εδώ πριν 2 μήνες περίπου μας έλεγαν ότι είχαν εμβολιάσει το 90% . Σεϋχέλλες : Άνοιγμα του τουρισμού μετά από έναν χρόνο σφοδρής οικονομικής ύφεσης | in.gr)

* ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ με το ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έπεσε με ΠΑΤΑΓΟ εκεί.

*Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

*Πριν λίγες μέρες το Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης φαρμάκων ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ το ΑΜΕΣΟ σταμάτημα των εμβολιασμών γιατί θεωρεί πλέον αυτά τα εμβόλια ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ) *Σε λίγο καιρό, σε λίγα χρόνια θα αποδειχθούν και ΠΟΛΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ, αφού θα τρελαίνουν σταδιακά το ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιασθέντων, θα βγάζουν πολλά αυτοάνοσα κλπ και αρκετούς θα τους οδηγούν στον θάνατο. (εκτός από τις σημερινές δολοφονίες αμέσως μετά τον εμβολιασμό

* Και εδώ, οι δολοφονικές ηγεσίες των ολιγαρχικών κομμάτων, αντιστρέφουν την πραγματικότητα και αποκαλούν ΑΓΑΘΟ κάτι που είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ και στη συνέχεια ζητούν να αρθεί η πατέντα από τις φαρμακοβιομηχανίες ώστε να υπάρξει γρήγορη, φθηνή και επαρκής παραγωγής του δολοφονικού αυτού δηλητηρίου.

* Κατόπιν "τσακώνονται" μεταξύ τους για το ποιος έκφρασε πρώτος τη "φαεινή" ιδεάρα για μεγαλύτερη καταστροφή, για περισσότερα εγκλήματα.

* Αντί να πάνε πρώτα και να αντικρούσουν τους επιστήμονες του Γαλλικού Κέντρου Αξιολόγησης φαρμάκων (καθώς και άλλους επιφανείς επιστήμονες) το οποίο ΑΠΑΙΤΕΙ το ΑΜΕΣΟ σταμάτημα των εμβολιασμών, γιατί τα θεωρούν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και κωφεύουν και διαγωνίζονται στο δολοφονικό έργο τους.

* Μεγάλη προπαγανδιστική ΠΑΓΙΔΑ στήνουν στους ΛΑΟΥΣ με τη λέξη ΑΓΑΘΟ που χρησιμοποιούν αντί της έννοιας ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

ΥΓ Και ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι άλλοι της ολιγαρχικοποιημένης αριστεράς θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

* Τα μεγαλύτερα στηρίγματα της ολιγαρχικής εξουσίας, θέλουν να ακούν «επιστήμονες» του βεληνεκούς της Παγώνη ή Τσιόδρα και όχι τους καθ ύλην ειδικούς του Γαλλικού κέντρου.

https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/05/covid_3.html...

* Η ποινή σε αυτούς τους δολοφόνους θα πρέπει να είναι παραδειγματική