bezedakos

bezedakos

14 Μαΐου 2021

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ


 


* Μέχρι τότε περίπου, είχαν 3.882 "κρούσματα" και 18 θανάτους. * ΟΜΩΣ από τότε και μέχρι σήμερα (1,5 μήνα περίπου) τα "κρούσματα" έφθασαν 9.184 !!! και οι θάνατοι στους 32!!!

*Ήτοι, επί ένα χρόνο ως ανεμβολίαστοι, είχαν 3. 882 "κρούσματα" και ως εμβολιασμένοι, μέσα σε 1,5 μήνα, έχουν 5.302 !!!

* ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "να εμβολιαστούμε για να τελειώνουμε".

* Στις Σεϋχέλλες, όσο περνάει ο καιρός, (μετά τους εμβολιασμούς) τόσα πιο πολλά θύματα έχουν.

* Χθες (13/5/21), είχαν ημερήσιο ΡΕΚΟΡ "κρουσμάτων" και θανάτων. Είχαν 1012 !!! νέους φορείς και 4 θανάτους σε μια μέρα!!!

* ΟΜΩΣ το μεγαλύτερο πρόβλημα, μετά από λίγους μήνες και επί χρόνια, δεν θα είναι τα θύματα από τον κορονοϊό ΑΛΛΑ τα θύματα ΑΠΟ το ΕΜΒΟΛΙΟ, (το οποίο θα χτυπά αδιάκοπα του αμυντικό σύστημα των εμβολιασμένων). Έτσι στην κατηγορία των εμβολιασμένων (από διάφορα παθολογικά αίτια), τα θύματα θα είναι πολύ περισσότερα από εκείνα της κατηγορίας των ανεμβολίαστων.

*Η συνάνθρωποί μας που εξαπατήθηκαν από το παγκόσμιο ολιγαρχικό σύστημα και συμμετείχαν σε αυτό το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ των διάφορων καθαρμάτων τύπου Μπιλ Γκέϊτς και της παγκόσμιας ολιγαρχίας, θα έχουν τελικά τα περισσότερα προβλήματα αφού θα αποδειχθεί ότι «το ΦΑΡΜΑΚΟ είναι πολύ πιο ΦΟΝΙΚΟ από την ασθένεια».

* ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ (μετά το καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο) " ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΝ ΣΕΫΧΕΛΛΩΝ" και επί πλέον θα έχουμε θύματα εξ αιτίας του εμβολίου.

ΥΓ Ο Καθηγητής Κούβελας (ο οποίος αρχικά ήταν υπέρ των εμβολιασμών) ΤΩΡΑ ζητάει την αναστολή των εμβολιασμών γιατί τα εμβόλια θα βγάλουν πολύ επικίνδυνες παρενέργειες. Δείτε τι λέει:

https://www.youtube.com/watch?v=eyPoGchZFfs