bezedakos

bezedakos

26 Μαΐου 2021

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ;


 



*ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τις Σεϋχέλλες των 98.000 κατοίκων.

*Το Μάρτη, πριν να ολοκληρώσουν εκεί την ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ, είχαν επί ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ χρόνο (ανεμβολίαστοι) ΜΟΝΟ 3.888 "κρούσματα" (και 18 θανάτους).

* Μετά, με εμβολιασμένο το 90%, άρχισαν να παίζουν τα ταμπούρλα και μέσα σε 2 μήνες, τα ¨κρούσματα" έφτασαν τα 10.740!!!, δηλαδή μέσα σε 2 μήνες είχαν 6.852 "κρούσματα".

* Ας κάνουμε τους υπολογισμούς: Μέσα σε 12 μήνες 3.888 κρούσματα. Δηλαδή μ.ο το μήνα 324 κρούσματα. Τώρα μέσα σε δύο μήνες 6.852. ΄Ητοι μ.ο το μήνα 3.426. Επομένως σε μηνιαία βάση έχουμε αύξηση των "κρουσμάτων στους εμβολιασμένους κατά 10, 57 φορές!!!

* Πάμε στους θανάτους: Είχαν 18. Δηλαδή 1,5 θανάτους το μήνα. Τώρα έφθασαν τους 38 σε δύο μήνες. Άρα 20 θάνατοι επί πλέον και φυσικά 10 θάνατοι (μ.ο) το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι οι θάνατοι είναι (10/1,5) 6,666 φορές περισσότεροι σε εμβολιασμένους. (ξεφτιλίστηκε εκεί το αστρα ζένκα συμπαραγωγή Αγγλίας με Ινδία)

* Γι αυτό όλες οι ολιγαρχικές Χώρες δεν δίνουν καθημερινά στοιχεία (συνολικά και κατά νοσοκομείο) για το πόσοι νοσηλεύονται, πόσοι από τους ασθενείς είναι εμβολιασμένοι και πόσοι δεν είναι, πόσοι από τους θανόντες ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι όχι κλπ.

(Αντίθετα μας δίνουν αρκετά ανούσια στοιχεί)

* Αν τα πιο πάνω ζητούμενα στοιχεία ήταν ΘΕΤΙΚΑ για την προπαγάνδα τους θα τα ανακοίνωναν κάθε λεπτό από την τηλεόραση.

* Η φωλιά τους όχι απλά είναι λερωμένη ΑΛΛΑ είναι γεμάτη ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ;

https://kourdistoportocali.com/.../pagkosmia.../...

Στο κείμενο του λίνκ αυτού γράφονται τα εξής: (περιληπτικά).

«Η συγκεκριμένη έρευνα είναι η πρώτη που έγινε παγκοσμίως στο πραγματικό κόσμο με ασθενείς-400 εμβολιασθέντες και 400 μη εμβολιασθέντες.»

«Η συγκεκριμένη έρευνα λοιπόν ήταν η πρώτη έρευνα στο πραγματικό κόσμο. Διεξήχθη από τη Clalit Health Services και το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.»

«Παρότι το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 52% (Δικό μου: στην πραγματικότητα πάνω από 80% όσοι είναι πάνω από 18 χρονών) του πληθυσμού του και με τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer και είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στους εμβολιασμούς το The Clockwork Orange Τimes καλεί τόσο τους αναγνώστες όσο και την επιστημονική κοινότητα να λάβουν υπόψη τους το εξής»

«Το The Clockwork Orange Times δημοσίευσε ως εξής την έρευνα:

-Το εμβόλιο των Pfizer/BioNΤech είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι της μετάλλαξης της Νοτίου Αφρικής. Eπίσης η μία δόση του εμβολίου δεν αρκεί για να αντιμετωπισθεί η βρετανική παραλλαγή.

Και κάτι ακόμη πιο ανησυχητικό.

(ΣΟΣ)Όσοι έχουν εμβολιασθεί εμφανίζονται ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ από τους μη εμβολιασθέντες!»

«Συγκεκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν περίπου 400 μέλη της Clalit Health που βρέθηκαν θετικοί στον ιό 14 ημέρες ή και περισσότερο μετά τη λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου σε σύγκριση με 400 μη εμβολιασμένα άτομα που εντοπίστηκαν επίσης θετικοί στο ιό. Οι ομάδες αντιστοιχίστηκαν ανάλογα με την ηλικία, τον τομέα, το φύλο και πολλά άλλα.»

ΣΟΣ «Ωστόσο, μεταξύ των ατόμων που είχαν μολυνθεί μετά τη λήψη δύο δόσεων του εμβολίου, το ποσοστό επικράτησης όσων είχαν την παραλλαγή της Νότιας Αφρικής ήταν ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ από το ποσοστό στα άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί (!!!!)

«Η μελέτη έδειξε ότι η παραλλαγή της Νοτίου Αφρικής είναι πιο πιθανό να διαπεράσει το προστατευτικό αποτέλεσμα του εμβολίου, ακόμη και μετά τη χορήγηση δύο δόσεων ακόμη και εάν έχει περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα που χρειάζεται για να λειτουργήσει το εμβόλιο.»

«Το “απρόσμενο” συμπέρασμα της έρευνας που θέλει τις μεταλλάξεις του ιού να είναι πολλαπλάσιες ανάμεσα στους εμβολιασθέντες θα μπορούσε να δώσει έδαφος στους συνομωσιολόγους αρνητές των εμβολίων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι εμβολιασμοί προκαλούν τις μεταλλάξεις καθώς ο ιός μεταλλάσσεται ώστε να αντιμετωπίσει το εμβόλιο»

«Το Ισραήλ εδώ κι ένα χρόνο είναι σχεδόν εφτασφράγιστο και σε διαρκείς καραντίνες οι κάτοικοί του. Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων και η μη μεταδοτικότητα των εμβολιασθέντων θα καταμετρηθεί (πραγματικά) εάν αρχίσουν να χαλαρώνουν τα σκληρά απαγορευτικά μέτρα στη χώρα-πρωταθλητή των εμβολιασμών.»

(Αυτά ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί επιστήμονες και τα πήρε στο κρανίο ο Φάουτσι -ο Τσιόδρας των ΗΠΑ-, γιατί του χαλάει το διαφημιστικό σχέδιο της πφαϊζερ)

ΥΓ 1. Τώρα το Ισραήλ έχει εφαρμόσει τον ΑΠΟΛΥΤΟ Γκαιμπελισμό. Δεν δίνει πια στοιχεία σε διεθνείς οργανισμούς όπως στη Γιουρομόμο κλπ και γενικά μας δίνει στοιχεία που βγαίνουν μαγειρεμένα από το γραφείο της προπαγάνδας.

2. ΣΚΩΠΤΙΚΑ: «Οι φίλοι και οι συγγενείς που έχουν εμβολιαστεί να μας το λένε για να απομακρυνόμαστε πανικόβλητοι. Είναι 8 φορές πιο επικίνδυνοι στο να μας μεταδώσουν τον ιό»

3. Και οι δολοφόνοι των ολιγαρχικών κομμάτων, αυτοί που φλερτάρουν με το νεοναζισμό, προτείνουν τον ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των υπηκόων. Πιο καθίκια δεν γίνεται (είτε είναι δεξιοί είτε της ολιγαρχικής αριστεράς)

4. * Αν οι λαοί δεν οργανωθούν και δεν αγωνιστούν για τη συντριβή κάθε μορφής ολιγαρχίας, αν δεν αγωνιστούν για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας κατά το οποίο ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, αν δηλαδή ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ δεν περάσει στα χέρια των λαών, οι ζωή των υπηκόων θα γίνεται μέρα τη μέρα όλο και πιο μαύρη,

5. Ακόμα και αν αποδειχθεί ότι θα πεθαίνουν οι μισοί εμβολιασμένοι, το ολιγαρχικό σύστημα δεν θα κωλώσει γιατί αν οι μάσκες, τα SMS, τα λοκ ντάουν κλπ έχουν υψηλό παιδαγωγικό συμβολισμό, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ έχουν τον ύψιστο. Οι υπήκοοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η ζωή τους, το σώμα τους, το σώμα των παιδιών τους ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ που κατέχει την εξουσία. Αυτή κάνει και θα πρέπει να μεταχειρίζεται ΟΛΟΥΣ όπως γουστάρει.

* Θα πρέπει να καταλάβουν ότι μπήκαμε στο στάδιο του δουλοκτητικού καπιταλισμού και αυτό θα πραγματώνεται με όλα τα νεοναζιστικά στοιχεία.

Ο κόσμος θα πεθαίνει σα ραντισμένα κουνούπια και αυτή θα βρίσκουν δικαιολογίες και θα επιβάλλουν δια του καταναγκασμού όλα τα σχεδιασμένα εγκλήματά τους (εκτος και αν οι λαοί πάρουν τα "καλάσνικοφ)
* Έρχεται η σειρά της Αγγλίας για να γίνει Σεϋχέλλες;