bezedakos

bezedakos

20 Μαΐου 2021

ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ


 


* (Στις δε Σεϋχέλλες γίνεται ο χαμός στους εμβολιασμένους ή των Σεϋχελλών το κάγκελο. Απίστευτο το ρεκόρ «κρουσμάτων» και θανάτων ύστερα από δύο μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού στο 90% των υπηκόων)

* Λινκ με την ανακοίνωση ότι εμβολιάστηκε το 5% δηλαδή 548.000 άτομα και με τις δύο δόσεις:

https://www.e-lesxi.gr/%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce.../

* Λινκ με τις δηλώσεις του Κ. Γώγου. (προφανώς τις πληροφορίες του ο Καθηγητής δεν της πήρε την ίδια μέρα που τις ανακοίνωσε, αλλά προηγούμενες μέρες και προφανώς με την ολοκλήρωση των εμβολιασμών στο 5%, αυτοί οι εμβολιασμένοι δεν είχαν την γκαντεμιά να κολλήσουν αμέσως). Φαίνεται ότι ο κ. Γώγος δεν είχε συνεννοηθεί με το υπουργείο προπαγάνδας και του ΞΕΦΥΓΕ η αλήθεια.

https://www.msn.com/.../%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf.../ar-BB1g3Uet

* Με τούτα και με εκείνα (Σεϋχέλλες κλπ) αποδεικνύεται η απάτη των εμβολίων και ο υποκρυπτόμενος εγκληματικός σχεδιασμός τους.

* Μετά τις δηλώσεις του Γώγου, έστω και με αργά αντανακλαστικά, το νεοναζιστικό υπουργείο προπαγάνδας προσπάθησε να ανατρέψει τις εντυπώσεις κάνοντας διάφορες άλλες συγκρίσεις ανόμοιων πραγμάτων ώστε να μην καταρρεύσει το σχέδιό τους.

* ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ της νεοναζιστικής προπαγάνδας δεν έδωσε ποτέ στοιχεία πχ για το πόσοι νοσηλεύτηκαν κάθε μήνα στα νοσοκομεία με κορονοϊό. Επίσης τους τελευταίους μήνες δεν έδωσαν ΟΥΤΕ ένα νούμερο σχετικά με το πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν.

* Αποφεύγουν αυτά τα στοιχεία γιατί ξέρουν ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους (δεν εξηγείται αλλιώς) και ταυτόχρονα να μπορούν να λένε ό,τι ψεύδη γουστάρουν ανάλογα με της ανάγκες της προπαγάνδισης των εγκληματικών τους σχεδίων.

Πχ μια μέρα, ένας «ειδικός» - καθίκι είπε στην τηλεόραση ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας εμβολιασμένος σε ΜΕΘ». Απατεώνας ο άνθρωπος. Την ίδια μέρα που το έλεγε νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ Χαλκίδας αρκετοί εμβολιασμένοι.

ΥΓ. 1. Μιλάμε για εγκληματίες. Θέλουν εκβιαστικά να βάλουν το δηλητήριο σε όλους τους υπηκόους ξεκινώντας από τις ΕΜΑΚ, νοσηλευτές κοκ.

*. Από τη στιγμή του εμβολιασμού και για 3-5 χρόνια οι εμβολιασμένοι θα είναι διαρκώς υπό τον κίνδυνο θανάτου ή πολύ σοβαρής νόσησης.

* Δεν τους νοιάζει. Με διάφορες δικαιολογίες του κ@λου προσπαθούν να εκβιάσουν ώστε να μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν και στο σώμα των υπηκόων. Στόχος τους η κατάργηση της αυτοδιάθεσης του σώματος ώστε να περάσουν στο επόμενο στάδιο που είναι ο ΔΟΥΛΟΚΤΗΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. (Σε όλα τα ολιγαρχικά συστήματα οι ολιγαρχίες κάνουν ότι γουστάρουν στις συμπεριφορές των υπηκόων. Στο δουλοκτητικό ολιγαρχικό σύστημα κάνουν ότι γουστάρουν και στα σώματα των υπηκόων.) ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. Η επιβολή του Νεοδουλοκτητικού συστήματος)