bezedakos

bezedakos

4 Μαΐου 2021

ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.



*Αυτά τα εμβόλια όχι μόνο δεν είναι αγαθό αλλά είναι μέσα καταστροφής.

*Το Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ΑΠΑΙΤΕΙ. Λινκ

https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/05/covid_3.html...

* Τους 4 πρώτους μήνες 2021παρατηρήθηκε μια τεράστια αύξηση των θανάτων σε κάθε Χώρα, από ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.

Για παράδειγμα, αν το 2020 μια Χώρα είχε, τους 4 πρώτους μήνες, 100 θανάτους, εφέτος, αν προσθέταμε τους διαπιστωμένους θανάτους από κορονοϊό, που ας πούμε ότι είναι 2, τότε θα έπρεπε (ΠΕΡΙΠΟΥ) να είχαμε 102 θανάτους.

* Όμως αν οι θάνατοι είναι 150, τότε οι υπόλοιποι 48 οφείλονται προφανώς ΣΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ των ανθρώπων, από το εμβόλιο και αυτό προκαλεί θανάτους από διάφορα παθολογικά αίτια. Αιτία που δεν την αποδίδουν ακόμα ΑΜΕΣΑ στο εμβόλιο για προφανείς λόγους ενώ το εμβόλιο παίξει ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο, για σχεδόν ΟΛΟΥΣ αυτούς τους θανάτους.

* Και επί πλέον, αν από διάφορα παθολογικά αίτια πεθαίνουν (ποσοστιαία) περισσότεροι εμβολιασμένοι από τους ανεμβολίαστους, (σε σύγκριση και με τα ποσοστά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων σε μία Χώρα), ΤΟΤΕ δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι γι αυτό ευθύνεται, σχεδόν αποκλειστικά, το εμβόλιο.

* (Μπορεί κάποιος να είναι είτε υγιής είτε κάπως ασθενής αλλά το εμβόλιο του καταστρέφει σταδιακά το αμυντικό σύστημα. Η διάγνωση θανάτου θα αναφέρει κάποιο χι παθολογικό αίτιο, όμως για να φθάσει ως εκεί του εξασθένισαν πρώτα το αμυντικό του σύστημα. Δυστυχώς, ΟΣΟ θα περνάει ο καιρός, ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ σταδιακά, το αμυντικό ΣΥΣΤΗΜΑ των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ. - Οι εδώ δολοφόνοι, παραπλανούν μιλώντας για παρενέργειες τη στιγμή του τσιμπήματος ή μετά από λίγες ώρες)

ΥΓ Ετούτο το ποσοστό, δηλαδή το ποσοστό της αύξησης των θανάτων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι αυτό που αποδεικνύει την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ των εμβολίων.

* Τα άλλα δεδομένα που βγάζουν στη δημοσιότητα, ναι μεν είναι χρήσιμα αλλά δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, αφού ο ιός μπορεί μετά από μία κορύφωση να έχει τη φυσιολογική ύφεση με ή χωρίς τη χρήση εμβολίων (πχ Πορτογαλία με ελάχιστο ποσοστό εμβολιασμών είχε καλύτερα αποτελέσματα από το Ισραήλ που είχε πολύ μεγάλα ποσοστά εμβολιασμών). Επίσης ο αριθμός των ημερήσιων "κρουσμάτων" είναι παραπλανητικός, αφού εξαρτάται από τον ημερήσιο αριθμό των τεστ κλπ (πχ το Ισραήλ έκανε το Γενάρη πάνω από 100.000 τεστ και τώρα τα έχει ρίξει στις 10.000 περίπου).

* Ακόμα, με τον τρόπο που υπολογίζουν τις παρενέργειες του εμβολίου είναι της πλάκας αφού κοιτάνε τις παρενέργειες των πρώτων ημερών ή εβδομάδων. Όμως η εξασθένιση του αμυντικού συστήματος των ανθρώπων γίνεται όλο και μεγαλύτερη με την πάροδο περισσότερου χρόνου.

ΥΓ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10226856107977397&set=a.10201365539089106

* Εδώ φαίνεται ότι ΜΟΝΟ σε αυτή τη μικρή ηλικιακή ομάδα, οι θάνατοι το Φλεβάρη και Μάρτη του 2021 ήταν 3.700 ενώ το 2020 ήταν μόλις 2.500. Διαφορά 1200.

* Το Ισραήλ για Φλεβάρη και Μάρτη είχε ανακοινώσει θανάτους με κορονοϊό για ΟΛΕΣ τις ηλικίες μόνο 1393. (31 Γενάρη συνολικά από την αρχή της επιδημίας 4.816 και 31 Μάρτη 6.209. Ήτοι 1393).

* Το 85% των θανάτων αυτών (1393) επήλθε στις ηλικίες πάνω των 65.

* Επομένως, οι θάνατοι στις ηλικίες 20 – 39 είχαν αύξηση από 1000!!!!

ΥΓ Από παλαιότερα, από το Γενάρη, Ισραηλινοί επιστήμονες έκρουαν τον κώδωνα του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ λίνκ

https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf.../...

* Τα δεδομένα είναι αυτά και θα χειροτερεύουν. Το ζητούμενο είναι αν οι ολιγαρχικοί θα γλυτώσουν Τελικά την εκτέλεση από το 1 μέτρο.

* Αν τη γλυτώσουν θα είναι η μεγαλύτερη ντροπή για το ανθρώπινο είδος.