bezedakos

bezedakos

23 Μαΐου 2021

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ



* Και τα ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ θέλουν να επιβάλλουν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ σε όλους τα εμβόλια του θανάτου.

* Ξεκινούν την προπαγάνδα τους με τέτοιες αληθοφάνειες, ώστε να πέσει στην παγίδα τους ένα ποσοστό υπηκόων και έπειτα θα προσπαθήσουν να τσακίσουν τους υπόλοιπους με τον ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ εμβολιασμό.

* Ο στόχος τους είναι σταθερός. Είναι ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ του ΣΩΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ. Το ολιγαρχικό σύστημα κινδυνεύει αν δεν περάσει στη ΝΕΟΔΟΥΛΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ στο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ.

ΥΓ 1. Είδηση. ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ σε εμβολιασμένους εφήβους στις ΗΠΑ.

*Θα μου πεις ότι θα είναι λίγες οι περιπτώσεις καρδιοπαθειών, λίγες θρομβώσεων και εγκεφαλικών, λίγες παραλύσεων του νευρικού συστήματος, λίγες του συκωτιού, λίγες του ουροποιητικού, λίγες του πεπτικού κλπ ΑΛΛΑ συνολικά ΠΟΛΥ περισσότερες και ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ παρενέργειες στους ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ από το εμβόλιο, σε σχέση με τους μολυσμένους από τον ιό, αφού το 99,5% των μολυσμένων από τον ιό τον περνάει ασυμπτωματικά ή με πολύ ήπια συμπτώματα.

* Το ΣΚΟΡ σε ποσοστά και σοβαρότητα παρενεργειών μεταξύ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ και ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ είναι περίπου 10 – 1

* Λινκ με τις καρδιοπάθειες στις ΗΠΑ.

https://www.msn.com/.../%CE%BA%CE%B1%CF%81.../ar-AAKhKAX...

2. Και οι ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ, αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ προωθούν το σχεδιασμό τους για ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.