bezedakos

bezedakos

9 Μαΐου 2021

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


 

Α.* Είναι υποκριτές, διαστρεβλωτές της πραγματικότητας και καπηλευτές των ιστορικών κοινωνικών αξιών της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού Είναι εχθροί του λαού (Τώρα φλερτάρουν και με μια βασική «αξία» του ναζισμού. Δηλαδή το να μπορούν κάποιοι να κάνουν ό,τι θέλουν στο σώμα του άλλου και κανένας να μην έχει το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός του. Κανείς τους δεν διαμαρτυρήθηκε για τους απίστευτους εκβιασμούς που γίνονται σήμερα. ΟΥΣΤ ΕΥΤΡΑΦΗ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ)

*Το παίζουν σωτήρες της εργατικής τάξης και του λαού, προστάτες των εργαζομένων ενώ πολλοί από αυτούς δεν έχουν κάνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!!

* Με το θέμα του κορονοϊού ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ γιατί ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ταυτίστηκαν ΑΠΟΛΥΤΑ με τα σχέδια της παγκόσμιας δυτικής ολιγαρχίας.

* Δυστυχώς έχουν εγκλωβίσει στα σχέδια της προσωπικής εξουσιοφρένειάς τους, της εξουσιολαγνείας τους, της προσωπικής διαστροφής τους, αρκετούς καλοπροαίρετους αγωνιστές και τους οδηγούν σε ΕΤΕΡΟΓΟΝΙΑ ΣΚΟΠΩΝ.

* Ετούτη η εποχή είναι πιθανόν οι εποχή του ξεσκεπάσματος των τεράτων. Στο τέλος ετούτης της κρίσης, οι λαοί μάλλον θα πετάξουν στο λάκκο με τα λιοντάρια, όλους τους ολιγαρχικούς. ΟΛΟΙ τους θα κατηγοριοποιηθούν και θα μπουν στην κατηγορία των εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας.

* Η ολιγαρχικοποιημένη αριστερά, ΞΕΦΤΛΙΣΤΗΚΕ ΠΙΑ ΠΛΗΡΩΣ με τη στάση της απέναντι στον κορονοϊό και αυτή πιθανότατα θα είναι η αρχή της εκμηδένισής της στην κοινωνική συνείδηση. (Δεν τους έφταναν οι τερατώδεις διαστρεβλώσεις των απόψεων του Μαρξ που έκαναν τόσα χρόνια κλπ και η προσχώρησή τους θεωρητικά και πρακτικά στο χειρότερο αντικομμουνιστικό στρατόπεδο (με τη μάσκα όμως της χρήσης κάποιων φιλεργατικών εννοιών για ¨ξεκάρφωμα"), αλλά προχωρούν γοργά τα τελευταία χρόνια σε όλο και πιο αντικοινωνικές, αντιλαϊκές πρακτικές και έχουν γίνει το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ του οικοδομήματος του ολιγαρχικού συστήματος.

Β. *Αν κάποιος ΕΠΕΒΑΛΕ στα δικαστήρια να μιλάει μόνο ο ένας εκ των αντιδίκων, τότε θα κέρδιζε τη δίκη (σχεδόν πάντα) ο ομιλών και προφανώς οι εγκληματίες θα αθωώνονταν πάντα.

* Όμως ο μεγαλύτερος εγκληματίας είναι εκείνος που επιβάλλει δια της βίας να αποκλείονται από την έκφραση οι άλλοι και εκείνοι που σιωπούν γι αυτό, επειδή και αυτούς τους συμφέρει.

* Εκείνος που αποκλείει την έκφραση της διαφορετικής ή αντίθετης άποψης ή δεν αντιτίθεται σε αυτή την αδικία, είναι εγκληματίας.

* Στα ολιγαρχικά ΜΜΕ δεν ισχύει το "μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις" και στα ολιγαρχικά νεοναζιστικά ακόμα χειρότερα.

* Άντε μπρε, να κάνετε στα δικαστήρια ό,τι κάνετε και στα ΜΜΕ.

Γ. Η ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΣΗΓΟΡΙΑΣ.

*Η ανισηγορία είναι ΒΙΑ γιατί επιβάλλεται δια του εξαναγκασμού. Πχ οι τηλεοπτικές άδειες δίνονται στους δικούς τους οι οποίοι έχουν το χρήμα. Αν κάποιος υπήκοος φτιάξει ένα κανάλι , αμέσως θα τον μπουζουριάσουν κλπ.

* Κατά τα άλλα μας λένε ότι οι υπήκοοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται ανεμπόδιστα. Ετούτο θυμίζει το ανέκδοτο όπου κάποιος ήθελε να διορίσει κάπου τον δικό του άνθρωπο και να αποκλείσει κάποιον άλλο. Ρωτάει λοιπόν τον δικό του "Για πες μου, ένα και ένα πόσο μας κάνουν;" Δύο του απαντά. Μπράβο παιδί μου του λέει. Μετά απευθύνεται στον άλλο και του λέει: Τι ομάδα είσαι; Ολυμπιακός του απαντά. Τότε τον ρωτά. Πες μου τους αριθμούς τηλεφώνων όλων των φιλάθλων του ολυμπιακού που ήταν χθες στο γήπεδο. Δεν απάντησε και μετά από αυτή την ισότιμη εξέταση, τον έκοψε.

* Το ίδιο λοιπόν και με τα ΜΜΕ και τους υπηκόους. Ο κάθε υπήκοος άντε το πολύ να μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά με 10 άτομα. Όμως τα ΜΜΕ μπορούν να επικοινωνούν με 10.000.000.

ΥΓ Αγώνας για τη συντριβή κάθε μορφής ολιγαρχικού συστήματος και για τη δόμηση μιας άλλης μορφής οργάνωσης της κοινωνίας , κατά την οποία «Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»