bezedakos

bezedakos

7 Απριλίου 2020

ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ




Πχ
*ΑΙΓΥΠΤΟΣ χθες. 78 νεκροί, πληθυσμός 100 εκατομμύρια, το πρώτο κρούσμα 11 μέρες νωρίτερα από την Ελλάδα, (Ούτε το 1/3 των μέτρων της Ελλάδας δεν έχει πάρει).
ΕΛΛΑΔΑ Χθες 79 νεκροί, πληθυσμός 10 εκατομμύρια, κλπ
ΤΥΝΗΣΙΑ χθες 22 νεκροί , πληθυσμός 11 εκατομμύρια, πρώτο κρούσμα 5 μέρες αργότερα. (Τυνησία κοντά στο ύψος της Κρήτης)

*Μιλάμε ότι δεν τους βγαίνουν τα τρομοκρατικά σενάρια σε παγκόσμιο επίπεδο>

*Αυτή η σύγκριση δεν τους συμφέρει, προφανώς γιατί ο βασικότερος παράγοντας στη διάδοση και τη θνησιμότητα του ιού είναι το κλίμα και έπονται η περίθαλψη, τα μέτρα προσωπικής υγιεινής κλπ.

* Εξ αιτίας των φασιστικών μέτρων και της τρομοκρατίας, οι "ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ" απώλειες θα είναι πολλαπλάσιες των θυμάτων του ιού στις Χώρες με τα φασιστικά μέτρα. Ας αφήσουμε τις αυτοκτονίες και να πούμε ότι οι άνθρωποι με πολύ σοβαρές ασθένειες έχουν "χεστεί". Φοβούνται να πάνε στα νοσοκομεία για να μην κολλήσουν τον ιό. Άνθρωποι προσφάτως χειρουργημένοι, άνθρωποι με όγκους, άνθρωποι που χρειάζονται καθαρισμό ή αλλαγή βαλβίδων κοκ. Για πολλούς από αυτούς, ο πανικός που τους καλλιεργήθηκε, θα αποβεί, δυστυχώς, μοιραίος. (Εδώ, του άλλου του έσπασε η σκωληκοειδήτιδα και δεν πήγαινε στο νοσκομείο (και τον μετέφεραν τελευταία στιγμή "σηκωτό") Και τον αριθμό των θανάτων από αυτές τις αιτίες, τα φασισταριά δεν θα μας τους που ποτέ.

ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ. Σήμερα θα ακούσουμε ή δεν θα ακούσουμε κάποια νέα ΤΣΙΟΔΡΟΠΑΠΑΡΑ;