bezedakos

bezedakos

21 Απριλίου 2020

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ




Ο ιός συνέβαλε στην επιτάχυνση των διαδικασιών για τη ΜΕΓΑΛΗ καταστροφή των λιγότερο παραγωγικών κεφαλαίων του καπιταλισμού. (κερασάκι στην τούρτα). Το παγκόσμιο καπιταλιστικό χρέος είναι τεράστιο και μπλοκάρει την αναπαραγωγή του ίδιου του συστήματος. Η καταστροφή των προβληματικών κεφαλαίων θα γίνει είτε με καραντίνες στην παραγωγή (με αφορμή ιούς) είτε με μεγάλους πολέμους, είτε με όλα μαζί.
ΥΓ1. Τέλειωσε πριν λίγες μέρες στη Σκωτία μια τεράστια άσκηση του ΝΑΤΟ. Η άσκηση περιλάμβανε και βομβαρδισμούς με πυρηνικά όπλα. Η τεράστια κρίση θα προκαλέσει τεράστια μείωση της "πίτας". Έτσι οι ολιγαρχικοί , σε παγκόσμιο επίπεδο, ετοιμάζονται να ανταγωνιστούν ακόμα και με ολοκληρωτικούς πολέμους για να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κομμάτια από την μικρή λεία που θα έχει απομείνει.
2. Τους δε λαούς θα κοιτάξουν να τους καθυποτάσσουν με τη βία της καραντίνας, τα βραχιόλια κοκ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Δεν θα πρέπει να περιγράφουμε μόνο τι γίνεται ή το τι αρνητικό θα γίνει. Θα πρέπει να προτείνουμε και πάνω στις προτάσεις να δημιουργηθούν επαναστατικά κινήματα,

* Από σήμερα, αγώνας για δόμηση Κατάλληλου Λαϊκού Κινήματος που θα στοχεύσει να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 1ον την ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ώστε 2ον να Μπορεί η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ και έτσι 3ον (στην οικονομία), Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ να δύναται να αποφασίζει και να επιβάλλει ΤΙ, ΠΩΣ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ και ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ.