bezedakos

bezedakos

12 Απριλίου 2020

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ






*Παγκόσμια καπιταλιστική κρίση σε εξέλιξη. Ο Αρμαγεδών έχει ξεκινήσει με βήμα ταχύ. Στο άνοιγμα των πυλών της κόλασης επί της Γης οι λαοί θα πρέπει να του απαντήσουν με τη ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ - ΣΩΣΤΗ κινηματική αντιβία. Διαφορετικά, η μια και πεπερασμένη ζωή που έχει ο καθένας θα πάει χαμένη μέσα στα τεράστια αδιέξοδα.
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ θα πρέπει να είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ και ΚΑΘΑΡΟΣ.
*ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΙΑ.
*Ο Απελευθερωτικός ΣΚΟΠΟΣ, θα μπορούσε ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ να εκφραστεί ως εξής:
«ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ.»
ΟΙ ΛΑΟΙ λοιπόν θα πρέπει ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ:
Ο ΚΑΘΕ νόμος που αφορά ΟΛΕΣ τις κοινωνικοοικονομικές σχέσεις, να αποφασίζεται και να επιβάλλεται από την πλειοψηφία του λαού (κατόπιν ισηγορίας)
(ΦΥΣΙΚΑ αυτό σημαίνει ότι και στον οικονομικό τομέα, ΤΕΛΙΚΑ, θα πρέπει η πλειοψηφία των λαών να αποφασίζει και να επιβάλλει ΤΙ, ΠΟΣΟ, ΠΩΣ θα παράγεται και ΠΩΣ θα διαμοιράζεται η παραγωγή. Άρα κοινωνικοποίηση)
Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΒΑΣΗ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την επίτευξη του πιο πάνω σκοπού είναι η διάλυση - συντριβή του μηχανισμού της ολιγαρχικής εξουσίας ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ "ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ και ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ από τον κάθε ΛΑΟ.
(Όμως, Η βασική εξουσία είναι η ΕΝΟΠΛΗ εκτελεστική. Όλες οι άλλες είναι «ετερόφωτες». Εξαρτώνται από την ένοπλη εκτελεστική, από το ποιό υποκείμενο κατέχει αυτή. Χωρίς αυτή κανένα υποκείμενο δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε κοινωνικό επίπεδο. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ)
ΥΓ Οι καταστάσεις θα είναι πια τέτοιες όπου οι μέχρι τώρα ρεφορμιστικές στάσεις, οι οποίες όλες τους είναι αποτέλεσμα μιας βαθύτερης δειλίας και ανηθικότητας και η οποία με τη σειρά της υπαγορεύει τη στάση "έρποντας και γλύφοντας και με τα κέρατά μου, μαζί με δημόσιες σχέσεις - μέσα", θα απενεργοποιηθούν. και θα είναι δακτυλοδειχτούμενες για φτύσιμο.