bezedakos

bezedakos

19 Απριλίου 2020

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ



ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ:
1ον (από τα τώρα) ΔΟΜΗΣΗ με υπομονή κατάλληλα οργανωμένου κινήματος (με πεντακάθαρο ΣΧΕΔΙΟ και ΣΤΟΧΟΥΣ) το οποίο θα θέσει σαν ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ του να κατακτήσει τη ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ των άλλων εξουσιών. Δηλαδή να κατακτήσει την ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ.
Σε κοινωνικό επίπεδο, ΕΞΟΥΣΙΑ - ΔΥΝΑΜΗ σημαίνει κατοχή της ένοπλης εκτελεστικής. Είναι η εξουσία όπου ΜΟΝΟ πάνω σε αυτή μπορούν να σταθούν οι άλλες εξουσίες (νομοθετική, δικαστική, οικονομική, ΜΜΕ κλπ). Χωρίς τις «πλάτες» αυτής, κανένα υποκείμενο δεν μπορεί να έχει ΚΑΜΙΑ άλλη εξουσία.
Η Κατάκτησή της θα πρέπει να είναι ο ΠΡΩΤΟΣ και ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.
*Παράδειγμα για τη σημασία της ένοπλης δύναμης:
Σε μια αίθουσα βρίσκονται 100 άοπλοι. Εισβάλουν όμως 3 ένοπλοι και τους φωνάζουν ληστεία. Τώρα αν οι 100 αντιδράσουν λέγοντας; «Είμαστε οι περισσότεροι και το 99 ή και το 100% από εμάς δεν θέλει να μας ληστέψετε και απαιτούμε να καταθέσετε τα όπλα» Τι θα απαντήσουν σίγουρα οι 3 ένοπλοι; «ΧΑ ΧΑ. Στα ρχ δια μας,».
Προφανώς ΚΑΝΟΝΕΣ μπορεί να υπαγορεύει και να επιβάλλει ΜΟΝΟ ο κάτοχος της ένοπλης εκτελεστικής.
* ΠΟΙΟΙ δεν ΘΕΛΟΥΝ να μπει στόχος η κατάκτηση της ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ από το ΛΑΟ;
*Ας αφήσουμε όλους εκείνους τους υπηκόους που δεν έχουν εμβαθύνει στο θέμα. Αυτοί είναι Εκτός κριτικής. Όμως όλοι οι υπόλοιποι είναι ολιγαρχικά καθίκια. Ξέρουν ότι ένας λαός χωρίς την ένοπλη εκτελεστική στα χέρια του δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ. Είναι έρμαιο, είναι σκουπίδι στα χέρια των ολιγαρχικών κάθε είδους. Άρα, αν τους αποτρέπουν με διάφορα τερτίπια από τούτη τη στόχευση,, αυτοί οι ολιγαρχικοί θα συνεχίζουν να ικανοποιούν την ψυχανωμαλία τους. Λοιπόν ΟΛΑ τα συστημικά, όλα τα ολιγαρχικά καθάρματα, αντιτίθενται συνειδητά στην υιοθέτηση αυτού του στόχου από το λαό.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ.
*Κάποιοι άλλοι αυτοαποκαλούνται κοινωνικοί αγωνιστές αλλά δεν θέλουν ετούτη τη στόχευση. Αυτοί είναι οι κοινωνικοί αγωνιστές του κώλου. Είναι πολύ επικίνδυνα ρεμάλια. Μιλάνε για δημοκρατία – ΕΞΟΥΣΙΑ του λαού αλλά ταυτόχρονα, στην ΠΡΑΞΗ (και θεωρία) δεν θέλουν την εξουσία στο λαό, δηλαδή δεν θέλουν η ένοπλη εκτελεστική να περάσει στα χέρια του λαού. Ετούτοι είναι πιο επικίνδυνοι και από τους κυβερνητικούς ολιγαρχικούς. Μιλάνε για λαϊκή εξουσία, για δημοκρατία κοκ, για να παραπλανήσουν και ποτέ δεν λένε ότι ο λαός θα πρέπει να κατακτήση την ένοπλη εκτελεστική και φυσικά ούτε στοχεύουν σε κάτι τέτοιο.
*Η Εξουσία είναι η ΔΥΝΑΜΗ (μέσον) ενός υποκειμένου με την οποία μπορεί να επιβάλλει τη θέλησή του. Σε παγκοινωνικό επίπεδο η ΕΞΟΥΣΙΑ είναι η ΕΝΟΠΛΗ εκτελεστική και όποιος την κατέχει κατέχει εξουσία. Χωρίς την ένοπλη εκτελεστική στο λαό δεν μπορεί να υπάρξει ούτε νομοθετική στο λαό και ούτε τίποτα.
* Αυτοί οι αγωνιστές του κώλου, θέλουν το σύστημα της εξουσίας των λίγων αλλά κάπως ρετουσαρισμένο. Έχουν μάθει να επιβιώνουν με το «έρποντας και γλύφοντας και με τα κέρατά τους». Είναι τα πιο δειλά ανθρωπάκια της κοινωνίας.
* Όλοι ετούτοι ΚΑΝΟΥΝ τη ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥΣ τους «ΦΙΛΟΤΙΜΟ». Και έτσι, το παίζουν φιλέσπλαχνοι και (ΠΑΝΤΑ) σου λένε: «Αν προσπαθήσει ο λαός να κατακτήσει την εξουσία, θα έχουμε πολλούς νεκρούς, θα χυθεί πολύ αίμα. Και εμείς δεν θέλουμε νεκρούς, δεν θέλουμε αίμα κλπ». ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Αν μετρήσουμε τους νεκρούς ΜΟΝΟ τα τελευταία 50 χρόνια, που προκαλεί το παγκόσμιο σύστημα κατά το οποίο μια μειοψηφία κατέχει την ένοπλη εκτελεστική, θα δούμε ότι αυτοί ξεπερνούν το δισεκατομμύριο. Πχ κάθε χρόνο πεθαίνουν από πείνα 12 εκατομύρια παιδιά (επί 50 χρόνια;). Περισσότεροι από τα παιδιά πεθαίνουν ενήλικες από απλές ιάσιμες ασθένειες, αλλά λόγω απόλυτης φτώχειας δεν μπορούν να κάνουν θεραπεία. Εκατομμύρια επίσης είναι οι νεκροί από τη δηλητηριασμένη καρκινογόνα τροφή που παράγουν οι λίγοι και ταϊζουν τους λαούς(φυτοφάρμακα, μεταλλαγμένα υβρίδια κλπ). Μπορούμε να προσθέσουμε τοπικούς πολέμους κοκ......
*ΛΟΙΠΟΝ αυτά τα καθάρματα ΔΕΝ συγκινούνται από τα εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα που προκαλεί η ένοπλη εκτελεστική στα χέρια των λίγων, αλλά η πιθανότητα για πολύ λιγότερα θύματα (προσωρινά) από λαϊκές επαναστάσεις που θα βάλουν τέλος στα ειδεχθή και διαρκή - ατέλειωτα εγκλήματα. Δεν τους συγκινούν τα ποτάμια αίμα των ολιγαρχικών αλλά τους λυπεί οι ελάχιστες σταγόνες αίματος που θα βγουν κατά την εγχείρηση για να σωθεί η ανθρωπότητα από τα αμέτρητα εγκλήματα.
* Το τομάρι τους τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ. Έτσι πάνε καλύψουν τη δειλία και το φιλοτομαρισμό τους με «επιχειρήματα» ανθρωπισμού.
ΠΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΛΠ; Μα από το γεγονός ότι δεν προβάλει, δεν προτείνει, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ η ΕΚΕΛΕΣΤΙΚΗ (ένοπλη και διοικητικήεκτελεστική) να κατακτηθεί από το λαό. Αυτό και ΜΟΝΟ του βγάζει τη μάσκα και φαίνεται το καθίκι.

Το κίνημα δεν θα πρέπει να "κρύβει" τους στόχους του. Αρέσουν ή δεν αρέσουν σε κάποιους, τους σοκάρουν ή δεν τους σοκάρουν θα πρέπει να μιλά τη γλ΄βωσσα της αλήθειας, τη γλώσσα του σκοπού και των στόχων του.

Μπορεί όμως πρακτικά να λειτουργήσει η ένοπλη εκτελεστική στα χέρια του λαού; Λίνγκ.
bezedakos.blogspot.com/2012/03/blog-post_5904.html