bezedakos

bezedakos

27 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ



                                                           Α
*Μαύρες πλερέζες έβαλαν στις πρωινές εκπομπές οι άνθρωποι του συστήματος (βουλευτές και δημοσιογράφοι). Δεν το χώνευαν. Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι πήγαιναν να σκάσουν. Τέτοια γελοιοποίηση του "Παντοδύναμου" κράτους τους δεν την περίμεναν. Ξεφτιλίστηκαν. Ένοιωσαν αδύναμοι και τιποτένιοι. Όπως είναι στην πραγματικότητα, όταν το κατανοήσει ο λαός. Η δύναμη του Χρυσοχοϊδη και του συστήματος, αποδείχθηκε ότι στην ουσία της είναι σκιάχτρο. Φοβήθηκαν πιο πολύ. Πάντα φοβούνται. Ξέρουν πολύ καλά, ότι ΟΤΑΝ η πλειοψηφία του λαού θελήσει να κατακτήσει την εξουσία, μέσα σε λίγο χρόνο θα τους έχει διαλύσει. (Ξέρουν ότι τότε οι άνθρωποι του λαού, θα γνωρίζουν ακριβώς σε πιο σπίτι ή σε πιο μέρος θα βρουν τους πραιτοριανούς τους και τότε η ολιγαρχία θα σβήσει.)
*Δεν λέμε για εκείνα τα παιδιά που θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν το κοινό ποινικό αδίκημα (πχ κλοπές, ληστείες, ναρκωτικά ή τροχαία κλπ) αλλά για εκείνους που συνειδητά είναι οι σωματοφύλακες των ολιγαρχικών και το μέσον (βία) με το οποίο το ολιγαρχικό σύστημα επιβάλλει τη θέλησή του (νόμους) ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας του λαού και ταυτόχρονα ψηφίζουν τους φασίστες. Πχ χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και ούτε τώρα οι κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας.
* Υπάρχουν πολλά παιδιά, που όταν αποφάσισαν να γίνουν ένστολοι, δεν είχαν ιδέα ποιος θα είναι ο πραγματικός τους ρόλος στην κοινωνία. Νόμιζαν ότι θα πατάσσουν μόνο το κοινό 'έγκλημα και θα έχουν και έναν μισθό. Δεν καταλάβαιναν ότι θα τους βάζουν κυρίως να στηρίζουν τους εγκληματίες ολιγαρχικούς και να επιτίθενται ενάντια στο λαό. Το σύστημα όμως τους πετά διαρκώς από τον ένα τομέα στον άλλο. Από την ενασχόλησή τους με ληστείες μέχρι το ξύλο σε συνταξιούχους. Το σύστημα δεν διαχωρίζει αυστηρά τη δουλειά τους. Αυτό το κάνει για να μπερδεύει και τους ένστολους και το λαό για τον κυρίαρχο ρόλο των σωμάτων αυτών, που είναι η προστασία του ολιγαρχικού συστήματος από το λαό.
* Σε περίπτωση διαχωρισμού των ρόλων τους, ο λαός εκείνους που θα ασχολούνταν μόνο με το κοινό έγκλημα θα τους τιμούσε και τους άλλους τους πραιτοριανούς της ολιγαρχίας θα τους επιφύλασσε "εκπλήξεις". Τώρα όμως έχουν θολώσει τα νερά.
                                                        Β
* Βασικά το θέμα της προσφυγιά από οικονομικούς και ένοπλους πολέμους δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Πεντακόσια περίπου χρόνια ένοπλων πολέμων και οικονομικών πολέμων (μέχρι σήμερα, μέχρι τώρα) έχουν εξαθλιώσει τους λαούς. Ο κάθε άνθρωπος ακούει το νόμο της φύσης του για επιβίωση και καλύτερη βίωση. Και αυτός ο νόμος είναι ανώτερος από κάθε ολιγαρχικό "νόμο" . Το πρόβλημα λοιπόν, βασικά, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί στην πηγή του. Οι ευρωπαϊκές εγκληματικές ολιγαρχίες θα πρέπει να επιστρέψουν ένα μέρος από τον τεράστιο κλεμμένο πλούτο σε αυτές τις εξαθλιωμένες Χώρες και με ένα κατάλληλο προγραμματισμό θα πρέπει να βοηθηθούν για να ορθοποδήσουν και έτσι οι υπήκοοι να θέλουν να μείνουν στη Χώρα τους. Να σταματήσουν επίσης τη συνέχιση της κλοπής και της βίας. Αυτές λοιπόν έχουν προκαλέσει το πρόβλημα. Ακόμα, προσωρινά να πάρουν μερικά εκατομμύρια από θα θύματά τους (πρόσφυγες) στις ευρωπαϊκές αποικιοκρατικές Χώρες. Στο αίτημα των εξαθλιωμένων για ζωή να είμαστε αλληλέγγυοι, είμαστε αλληλέγγυοι ενάντια στις ισχυρές ολιγαρχίες του πλανήτη.
* Για την άμεση αντιμετώπισή του προβλήματος στη Χώρα μας αυτή μπορεί να γίνει μόνο με ρήξη, με το σπάσιμο της εθελοδουλίας των ντόπιων ολιγαρχικών με την ΕΕ (Ένωση, Ευρωπαίων, Ολιγαρχικών).
* Να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους έρχονται στη Χώρα μας για να μπορούν να ταξιδέψουν προς τις Χώρες προορισμού τους (σχεδόν κανένας δεν θέλει να μείνει εδώ). Και αν δεν τους δέχονται τότε να ανοιγοκλείνει η "στρόφιγγα" από τη δυτική Ελλάδα, προς τις αποικιοκρατικές Χώρες.
*Ρητορικό.. Και γιατί η Ένωση Ευρωπαίων Ολιγαρχικών (ΕΕ) δίνει στην τούρκικη ολιγαρχία χρήματα (και δικά μας) για δήθεν αντιμετώπιση του προσφυγικού; Γιατί αυτή τη δουλειά, δηλαδή σε εκείνους που δικαιούνται ή όχι άσυλο κλπ, δεν την κάνουν τα προξενεία τους στην Τουρκία αλλά θα πρέπει να γίνεται εδώ, στα νησιά της Χώρας μας; Μα επειδή έχουν τεράστια συμφέροντα από το τούρκικο ολιγαρχικό σύστημα.
* Φυσικά κοιτάνε τα συμφέροντά τους με την τούρκικη ολιγαρχία και γι αυτό δεν της επιβάλλουν κανένα μέτρο. Τη δουλειά τους κοιτάνε αυτοί.
* Γι αυτό λοιπόν να δίνονται ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους και να βοηθιούνται, με κάθε τρόπο να πάνε στη Γερμανία ή σε όποιο άλλο αποικιοκρατικό σύστημα θέλουν και όχι να φυλακίζονται στα νησιά της Ελλάδας.
** Το πρόβλημα θα πρέπει να μεταφερθεί σε αυτούς που το προκάλεσαν και το προκαλούν. Όμως οι δουλοπρεπείς ολιγαρχικοί της ΝΔ, του Σύριζα και άλλων, έχουν εξαρτήσει τα οφέλη της ντόπιας ολιγαρχίας από την υπακοή στις εντολές της Ευρωπαϊκής ολιγαρχίας. Το είδαμε με τα μνημόνια για το σώσιμο του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.
* Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η νομοθετική εξουσία να περάσει ΟΛΗ στα χέρια του λαού. Ο λαός να αποφασίζει για κάθε θέμα, μετά από ισηγορική έκφραση όλων των προτάσεων. Και γι αυτό το θέμα να αποφασίζει. Φυσικά σε μερικούς, με φασιστική συνείδηση δεν τους αρέσει το να αποφασίζει για ΟΛΑ τα θέματα η πλειονότητα του λαού. Κάνουν μια «ντρίμπλα» και ζητάνε να αποφασίζει ο λαός σε ελάχιστα θέματα, σε μηδαμινά θέματα και ειδικά σε εκείνα που θα ήθελαν αυτοί.
*Μπορεί ο λαός να αποφασίζει με ΚΛΗΡΩΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ (και όχι με παρελκυστικά δημοψηφίσματα)
ΥΓ Τα βλήματα οι φασίστες, ρίχνουν το φταίξιμο στο βλήμα που σκοτώνει έναν άνθρωπο και όχι σε εκείνον που πυροβολεί. Δεν τα βάζουν με το θύτη αλλά με τα θύματα. Όμως οι περισσότεροι από αυτούς τους ανόητους, με την επόμενη κρίση του καπιταλισμού (κοντά είναι) θα βρεθούν στα σκουπίδια και σε χειρότερη θέση από τους σημερινούς οικονομικούς πρόσφυγες και δεν θα ξέρει γιατί και δεν θα μπορεί να δει ότι αυτός και οι σημερινοί μετανάστες είναι θύματα του ίδιου θύτη και για αυτό θα πρέπει να είναι αλληλέγγυος και σύμμαχος ενάντια σε κάθε ντόπια και ξένη ολιγαρχία. (Ο οικονομικός πόλεμος είναι χειρότερος των ένοπλων. Σήμερα πχ περίπου 12 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από πείνα. Τόσα θύματα δεν είχε κανένας ένοπλος πόλεμος.)