bezedakos

bezedakos

30 Αυγούστου 2019

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΗ




Γι αυτό δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη σχολή. Εκείνο που χρειάζεται να έχει για να αποφασίζει για τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι μια διεστραμμένη από την εξουσιολαγνεία συνείδηση, μια ψυχική νόσο (που όμως δεν έχει το ακαταλόγιστο).
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. (Δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, τυροκόμοι κοκ). ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

Τέτοια σχολή δεν υπήρξε ιστορικά ανά τους αιώνες αλλά ούτε και πρόκειται να υπάρξει. Οι ολιγαρχικοί, παρότι κατέχουν την εξουσία, δεν τολμούν να φτιάξουν τη ΜΕΓΑΛΗ των "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" του λαού σχολή. Δεν μπορεί να υπάρξουν τέτοιες σπουδές γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο αντικείμενο γνώσης ΠΑΝΕΙΔΙΚΟΥ. Δεν γίνεται να υπάρχει ιδιαίτερο αντικείμενο γνώσης χωρίς να υπάρχει η ανάλογη σχολή που να το διδάσκει. Το να επιβάλλει όμως κανείς τη θέλησή του (ψυχασθένειά του) στους άλλους (δια μέσου των "νόμων" και την κατοχή της ένοπλης εκτελεστικής) δεν μπορεί να έχει ΦΥΣΙΚΟ αντικείμενο γνώσης και να έχει αντικείμενο διδασκαλίας το καλό της κοινωνίας. Και αυτό γιατί το να επιβάλλεται κανείς στους πολλούς είναι κάτι όχι μόνο ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ αλλά και κάτι που είναι πολύ πιο πέρα από τα πλαίσια της λογικής. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ. Απλά απαιτείται ΜΟΝΟ ισχυρή δόση ψυχασθένειας, μεγάλη δόση διαστρφής, μεγάλη δόση εξουσιολαγνείας για να θέλει κάποιος να ορίζει δια της βίας τη ζωή των πολλών.
*Οι ολιγαρχικοί όμως αυτοαναγορεύονται σε ειδικούς, σε πρωτοπόρους, σε άριστους κοκ. Είναι "ειδικοί" χωρίς τη συγκεκριμένη ειδικότητα να επιβάλλουν τη θέλησή τους στους πολλούς. (Σαν εκείνους που αυτοαποκαλούνται γιατροί, χωρίς να έχουν πτυχίο ιατρικής). Είναι αυτοδίδακτοι θα πει κάποιος ανόητος. Δηλαδή διδάχτηκαν από μόνοι τους αλλά πάνω σε ποιο αντικείμενο γνώσης; Στο πως να επιβάλλουν δια της βίας τη θέλησή τους στην πλειοψηφία του λαού; Ναι ακριβώς το ίδιο αυτοδίδακτοι με τους σωματέμπορους.

* Όπως είναι παρά φύση ο ταξιτζής να αποφασίζει και να επιβάλλει τον προορισμό και τα δρομολόγια στους πελάτες του, έτσι και απείρως χειρότερα είναι τα πράγματα με τους ολιγαρχικούς.

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ: "ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"