bezedakos

bezedakos

20 Φεβρουαρίου 2019

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.




ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
(Η μια καμήλα κοροϊδεύει την άλλη, αποκαλώντας την καμπούρα γιατί δεν μπορεί να δει τη δική της καμπούρα.)
Αυτοί λοιπόν οι «έξυπνοι», που κουνάνε το δάκτυλο στο λαό και ενίοτε τον βρίζουν, ΔΕΝ θα ήθελαν ποτέ σαν πελάτες ένα σύστημα ταξιμεταφορών κατά το οποίο (εξ ορισμού) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ -ΨΗΦΙΣΗ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ, τελικά ο ταξιτζής να είχε την εξουσία να αποφασίζει και να επιβάλλει τον προορισμό στους πελάτες του – «ψηφοφόρους» του. Αν δέχονταν κάτι τέτοιο θα ήταν εντελώς ηλίθιοι. Και όλους τους ταξιτζήδες που θα ήθελαν αυτοί να αποφασίζουν και να επιβάλλουν στους πελάτες τους το που θα πάνε, θα τους θεωρούσε ψυχικά άρρωστους, ψυχικά διεστραμμένους. (όμως τους ηγέτες του κόμματός τους όχι!!!) ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΒΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΞΙΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ –ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ (ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΙΤΖΉΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ).
Κοροϊδεύουν λοιπόν τους άλλους που δεν διαλέγουν τον σωστά, ενώ αυτοί έχουν διαλέξει το σωστό ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ και τον περιμένουν να ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ σε αυτόν για να τους απελευθερώσει και να τους δωρίσει τη ζωή τη χαρισάμενη.
ΌΛΑ τα χι και τα ψι ολιγαρχικά κόμματα είναι ΟΧΙΕΣ που θέλουν να μπουν στον κόρφο του λαού. Όλα τους θέλουν αυτά τα ίδια να κατακτήσουν την εξουσία για να μπορούν να επιβάλλονται στην πλειοψηφία. Δεν θέλουν ο λαός να έχει την πλήρη την εξουσία (νομοθετική, εκτελεστική κλπ) και αυτοί (των κομμάτων) να είναι εκτελεστικά όργανα του λαού. Όλα τους θέλουν ένα ολιγαρχικό σύστημα στο οποίο οι ίδιοι να έχουν την πλήρη εξουσία και να επιβάλλουν τη θέλησή τους στην πλειοψηφία (δια των νόμων που οι ίδιοι θα φτιάχνουν). Κανένα από αυτά τα κόμματα που συμμετέχουν στις ολιγαρχικές εκλογές δεν διακηρύσσει κι δεν έχει στο πρόγραμμά του πως θα μπορούσε πρακτικά όλη η νομοθετική, η ένοπλη εκτελεστική και η δικαστική εξουσία να κατέχεται και να ασκείται από το λαό. Όλα τους θέλουν μια ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ να κατέχει πλήρως αυτές τις εξουσίες.
Φυσικά. ΟΙ «ΕΞΥΠΝΟΙ» λόγω ολιγαρχικής προπαγάνδας,που τους έχει λοβοτομήσεi δεν επιδιώκουν την εξουσία του λαού αλλά την εξουσία μιας άλλης μειοψηφίας. Νομίζουν ότι η βελτίωση της ζωής τους εξαρτάται από την εξεύρεση ενός μειοψηφικού οργάνου (ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ), το οποίο θα είναι καλόψυχο και θα τους παρέχει περισσότερα δικαιώματα (αγαθά) και λιγότερες υποχρεώσεις.
ΟΜΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.
ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΧΥ ΧΩΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Και για να υλοποιηθεί αυτό απαιτείται όλη η ένοπλη, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία να περάσει στον κάθε
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:
 "ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ.  ΠΑΛΕΨΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
.