bezedakos

bezedakos

9 Ιουνίου 2019

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ




Δεν είναι καθόλου προβοκατόρικη αναφορά, τρόλλ. Τα ντόπια ολιγαρχικά ρεμάλια ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ της διεθνούς και ντόπιας ολιγαρχίας. Η διεθνής ολιγαρχία έχει κρίνει ότι τα μεσοπρόθεσμα συμφέροντά της εξυπηρετούνται με τέτοιους νόμους. (Ήδη νομοθετήθηκε αυτό στην Αυστρία και πιλοτικά σε όλα τα κράτη είχαμε νομοθετήσεις για επταήμερο στα εμπορικά. Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι). Όμως όταν τα πιο σκληρά μέτρα εναντίον των λαών δεν μπορούν να τα πάρουν τα ΠΙΟΝΙΑ μιας δεξιάς κυβέρνησης έχουν την εναλλακτική τους. Βάζουν τα "αριστερά¨ ΠΙΟΝΙΑ να κάνουν τη βρόμικη δουλειά με τα οποία σχεδόν δεν "κουνιέται φύλλο" όταν παίρνουν τέτοια μέτρα. (Μετά οι "αριστεροί" κακούργοι, βρίσκουν τη δικαιολογία του "δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς, είμασταν αναγκασμένοι, μας εκβίαζαν οι "αγορές" - ολιγάρχες κλπ"). ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ; Ήταν τα πιο πειθήνια ΠΙΟΝΙΑ.

Επί του προκείμενου. Δύσκολα να εφαρμόσει μια δεξιά κυβέρνηση ένα τέτοιο τερατώδες αντιλαϊκό μέτρο. Το πιο πιθανό είναι να περιμένει μια άλλη επόμενη κυβέρνηση "αριστερών" (Τσίπρα ή κάποιου άλλου) για να το εφαρμόσει με ελάχιστες αντιδράσεις.



ΥΓ Όποιος εναντιώνεται στο Μητσοτάκη γι αυτή του την εξαγγελία και πηγαίνει με το ΣΥΡΙΖΑ για να αποφευχθεί η νομοθέτηση ενός τέτοιου μέτρου - διαταγής, σημαίνει ότι έχει νηπιακή γνώση της ολιγαρχικής πραγματικότητας