bezedakos

bezedakos

6 Ιουνίου 2019

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ¨ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ" ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ




Είναι σαν να θέλεις το δάσος, να αγαπάς το δάσος,  αλλά  εν γνώση σου να  να χρηματοδοτείς κάποιον από τους άρρωστους πυρομανείς, να το κάψει. Αυτό λέγεται ετερογονία σκοπών και εξηγείται:


1. Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΙΩΝΩΝ έχει βάλει αυτή τη θέληση των υπηκόων σε "χειμερία νάρκη", την έχει κάνει να βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση και να "παίζει" μεταξύ υποσυνείδητου και συνειδητού.

2. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο) ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Βασικός συνυπεύθυνος για τούτο είναι ολιγαρχικοποιημένη "αριστερά" η οποία είναι ίσως το μοναδικό ισχυρό ιδεολογικό όπλο ΣΤΗΡΙΞΗΣ του ολιγαρχισμού (είναι η ιδεολογική εμπροσθοφυλακή του συστήματος, γιατί θέλει μια μειοψηφία να υπαγορεύει στην πλειοψηφία τους κοινωνικούς κανόνες - νόμους). Χωρίς αυτήν ή με κίνημα ενάντια στον ολιγαρχισμό, ο τελευταίος ήδη θα είχε καταρρεύσει και μαζί του το οικονομικό ολιγαρχικό σύστημα.

3. Αποτέλεσμα των πιο πάνω είναι η ΜΗ ΠΛΗΡΗΣ απαξίωση  του κοινοβουλευτισμού ή και άλλων ολιγαρχικών συστημάτων και η μη ύπαρξη κινήματος για διεκδίκηση του συγκεκριμένου προτάγματος. (Η αποχή από τις εκλογές τους είναι μια μορφή μεγάλης απαξίωσης)

Όμως και έτσι που είναι τα πράγματα, ο κώλος του ολιγαρχισμού κάθεται πάνω σε πυρηνική βόμβα, η οποία πιθανότατα θα σκάσει στον αιώνα μας.  Η εκρηκτική  ύλη είναι συσσωρευμένη. Θα την πυροδοτήσουμε με τη δημιουργία κινημάτων με αυτό το συγκεκριμένο ΣΚΟΠΟ.



ΥΓ

Η πιο πάνω θέληση των υπηκόων είναι "ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ". Μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει. Μπορεί να πάρει το πιο κάτω γραπτό και να κάνει τις ερωτήσεις σε 3-5 κοντινά του άτομα και θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Η ομάδα μας ήδη έχει κάνει αυτή την ερώτηση σε πολλούς.

«Αν θεωρήσουμε υποθετικά και τις δύο περιπτώσεις  δυνατές. Τότε,

ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ;

α. Θα ήθελες ένα σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου ΤΕΛΙΚΑ ο κάθε νόμος που θα τίθεται σε ισχύ να είναι επιλογή της πλειοψηφίας των μελών της κοινωνίας;

β. Θα ήθελες τον κάθε νόμο που θα τίθεται σε ισχύ να τον αποφασίζει και να τον επιβάλλει μια μειοψηφία πάνω στην στην πλειοψηφία του λαού;»