bezedakos

bezedakos

30 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ

 



*
Τεράστια τμήματα της κοινωνίας θα ζουν στην εξαθλίωση και με μικρά επιδόματα για απλή επιβίωση.

* Με πρόφασηδικαιολογία του κορονοϊό παίρνουν τα μέτρα τους σε όλα τα επίπεδα.

* Δυστυχώς οι περισσότεροι υπήκοοι, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα το «πάρουν χαμπάρι» ετεροχρονισμένα.

* Η αντιμετώπιση της εξαθλίωσης μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με το ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟ.

Δηλαδή με την κινηματική και επαναστατική προώθηση του ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΟΣ για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας, ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ κατά το οποίο, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟσηγορική έκφραση όλων των απόψεων των ειδικών κλπ και επιλογή από την πλειοψηφία.)

ΥΓ Δεν μπορεί η ανθρωπότητα να δέχεται ακόμα ένα ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ για την πλειοψηφία των ανθρώπων κατά το οποίο «Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (λαό) ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ». Ετούτο είναι ΑΠΟΛΥΤΑ παράλογο και καμιά ολιγαρχική – «Πλατωνική» θεωρία δεν μπορεί να το στηρίξει έστω και με ελάχιστα ίχνη λογικής.

*Τα επιχειρήματά τους είναι εντελώς βλακώδη. Απλά με την πλύση εγκεφάλου από την ολιγαρχική προπαγάνδα (κάθε μορφής ολιγαρχισμού) και την μη δυνατότητα των πλειοψηφιαρχικών - δημοκρατικών απόψεων να φθάσουν σε ΟΛΟΥΣ τους υπηκόους, προκαλούν τη συντήρηση αυτής της αρνητικής κατάστασης.