bezedakos

bezedakos

28 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;


 



*Τι έκανε η Κίνα, τι μέτρα και μεθόδους χρησιμοποίησε και έφτασε τον ιό σε μηδαμινά επίπεδα;

*Την "απάντηση" προς τους υπηκόους τη δίνουν τα δικά μας ΜΜΕ: "Μα εκεί έχουν ολοκληρωτικό, καταπιεστικό καθεστώς και οι υπήκοοι υπακούνε τυφλά".

*Ναι. Αλλά με αυτή την αλήθεια θέλουν να πούνε πολλά άλλα ψέματα κρύβοντας την αλήθεια για το είδος των μέτρων που πήρε η εκεί εξουσία.

* "Μα όποια μέτρα και να πήρε, είναι μέτρα καταπιεστικού καθεστώτος" συνεχίζουν. Ωραία. Αν εκεί βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο, εμείς εδώ στην Ελλάδα (και στη δύση) ως "δημοκράτες" δεν θα το θέλουμε γιατί θα έχει βρεθεί από επιστήμονες ενός καταπιεστικού καθεστώτος!!! (Τότε να σταματήσουν και τις εισαγωγές κινέζικων προϊόντων)

* Αντί λοιπόν να μιλήσουν για ΑΜΕΣΑ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του ιού στην Κίνα, "μολάνε" μελάνι για να θολώσουν τα νερά. Αντί να μας πουν με λεπτομέρεια τι κάνουν και να προβληματιστούμε και εμείς για το κατά πόσο θα μπορούσαν να εφαρμοστούν κατά ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ή να εφαρμοστούν κατά παραπλήσιο τρόπο, τυρβάζουν περί άλλων,
*
Περί άλλων τυρβάζουν γιατί εδώ ΘΕΛΟΥΝ σε μεγάλα σχετικά επίπεδα τον κορονοϊό, θέλουν την τρομοϋστερία για να περάσουν τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις σε όλα τα επίπεδα. Θέλουν θανάτους. Στοχεύουν στο να αντιμετωπίσουν την τεράστια καπιταλιστική κρίση, καταστρέφοντας τα πιο αδύνατα κεφάλαια.

*Η κινέζικη ολιγαρχία έχει άλλη οικονομική επιλογή. Καίγεται για διαρκή ανάπτυξη πάνω του 7% για να μπορεί να συντηρείται το σύστημά της. Άρα θέλει καταπολέμηση του ιού ΤΩΡΑ και γι αυτό τον καταπολεμά με σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία.

* Αντί λοιπόν να μας πουν ότι εκεί θωράκισαν τους ευπαθείς αλλά κυρίως χρησιμοποίησαν το ταυτόχρονο ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ (ταυτόχρονο τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό), βάζοντας σε 14'ημερη καραντίνα ΜΟΝΟ τους διαπιστωμένους φορείς, μας πετάνε το μπαλάκι σε άλλα χωράφια, για να μην προβληματιστούμε περί αυτού.

ΥΓ Αν ο λαός ήταν ενημερωμένος ισηγορικά και πολύπλευρα και αν είχε την εξουσία να επιλέγει και να επιβάλλει τον κάθε νόμο, πιθανόν να επέλεγε τις κινέζικες μεθόδους και όχι τα καταστροφικά λοκ ντάουν, (που δεν αντιμετωπίζουν τη διάδοση αποτελεσματικά και αναπόφευκτα θα είναι αλλεπάλληλα όπως και τα κύματα διάδοσης του ιού) και τα οποία φέρνουν νοσηρότητα, θνητότητα σε μολυσμένους, θνητότητα και νοσηρότητα σε μη μολυσμένους ενώ ταυτόχρονα καταστρέφουν την οικονομία των υπηκόων.