bezedakos

bezedakos

19 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


 

(και το 2020 διπλασιάστηκε ο αριθμός των ανθρώπων παγκοσμίως που λιμοκτονεί)

ΑΛΦΑ.

* Ο κάθε υπήκοος που θέλει να σέβεται τον εαυτό τους θα πρέπει να ΑΥΤΟΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ (νοητικοψυχικά) απέναντι στο θανατηφόρο ιό των ολιγαρχικών ΜΜΕ. Αν ένας υπήκοος ανοίγει την τηλεόραση και πριν την ανοίξει δεν είναι πεπεισμένος ότι αυτό που θα ακούσει είτε θα είναι εντελώς ή μερικώς ψέμα, είτε θα του έχουν αφαιρέσει η προσθέσει στοιχεία, είτε θα το αξιολογούν με χι τρόπο ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ να οδηγηθεί ο νους στην αποδοχή κάποιου εντελώς εγκληματικού σκοπού, ΤΟΤΕ ο υπήκοος αυτός είναι έρμαιο των ολίγων καθικιών (και μετά θα βγαίνει προς τα έξω στηρίζοντας τα όποια ολιγαρχικά αντιλαϊκά μέτρα και θα τα θεωρεί σωστά, ως βλάξ).

*Αν όταν ακούει κάθε ολιγαρχικό υποκείμενο (συλλογικό ή ατομικό) της ουσιαστικά συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης, να το παίζει σωτήρας του και δεν έχει προλάβει να κάνει την κίνηση του να πιάσει τα μέζεά του, τότε το έχει χάσει το παιχνίδι και έχει γίνει υποχείριο των ολιγαρχικών.

ΒΗΤΑ

Ο πλήρης έλεγχος του σώματος και της κάθε συμπεριφοράς.

ποιος ειδικός λέει ότι τα εμβόλια κατά του covid19 είναι ασφαλή, τότε του πάει ένα από τα κοσμητικά επίθετα, από το πλούσιο ελληνικό υβρεολόγιο. Καθίκι, μαλάκας άσχετος, εγκληματίας κλπ. Ένας πραγματικός επιστήμονας δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Για να πεις ότι κάποιο είναι ασφαλές, θα πρέπει να περάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3, 5 ή 20 χρόνια. Και αν κάποιος καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα επί 5 χρόνια μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι το κάπνισμα είναι ασφαλές, αφού στα 5 χρόνια δεν έπαθες τίποτα;. Και σου λένε τα τσιράκια της ολιγαρχίας. "Μα θα πάρουν πρώτα έγκριση από το τάδενεξάρτητο" οργανισμό κλπ" Εδώ ο κάθε υπήκοος θα πρέπει να σκεφτεί "στα αρχί...μας, Κωστάκης Παλαμάς". Και τούτο διότι μέχρι σήμερα έχουν πάρει εγκρίσεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ καρκινογόνα προϊόντα. Εδώ πριν 20-30 χρόνια μας έλεγαν ότι τα φυτοφάρμακα είναι ασφαλή και τελικά αποδεικνύονται απόλυτα καρκινογόνα (επίσης τα μεταλλαγμένα υβρίδια, συντηρητικά, λιπάσματα κοκ ευθύνονται για την τρομερή αύξηση του διαβήτη, των αυτοάνοσων κοκ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

* Επίσης. Μην πιστεύει κανείς τις παγίδες που λένε ότι το εμβόλιο θα είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό. Ήδη πολλά εμβόλια είναι υποχρεωτικά δια του ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ. Πχ. Φιλικό μου πρόσωπο πήγε να πιάσει δουλειά, πριν λίγους μήνες σε μια δομή και του ζήτησαν το βιβλιάριο με τα εμβόλια. Αν δεν είχε κάνει κάποια εμβόλια δεν θα έπιανε δουλειά. Θα καταναγκάσουν ΟΛΟΥΣ με τον άλφα ή βήτα τρόπο να κάνουν ιατρικές πράξεις στα σώματά μας όπως θέλουν αυτοί. Θέλουν να καθορίζουν ΑΠΟΛΥΤΑ τη ζωή μας. (Προσωπικά έχω κάνει λίγα εμβόλια. Όμως η επιβολή αυτών με βρίσκει ενάντιά τους και μαζί με όλους εκείνους που θέλουν να διαθέτουν το σώμα τους όπως επιθυμούν. Μαζί στον αγώνα)

ΓΑΜΑ.

Αυτά δεν είναι ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ να συμβούν. Είναι μεγάλη δυνατότητα αλλά όχι νομοτέλεια. Η κάθε διαμαρτυρία των υπηκόων ενάντια σε κάθε μέτρο-βασανιστήριο, σε κάθε μέτρο ορισμού της ζωής τους, θα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ όσο δεν θέτουν το επαναστατικό πρόταγμα για μια άλλη μορφή οργάνωσης της κοινωνίας.

*Το πρόταγμα για ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ώστε Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ" και προϋπόθεση αυτού είναι η κατάκτηση της ένοπλης και της νομοθετικής εξουσίας από τον κάθε λαό.

* Οποιαδήποτε άλλη στάση όχι μόνο θα είναι τζούφια - αναποτελεσματική αλλά στην ουσία είναι και κάτι χειρότερο. Λάδι στη φωτιά.

* Όσο λοιπόν η σκέψη του κάθε υπηκόου θα καθορίζεται, επί της ουσίας, ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΩΣ από την ολιγαρχική προπαγάνδα, τότε είναι αναπόφευκτα τα όσα τρομερά θα συμβούν.

* Και το ότι μια συνείδηση ελέγχεται πλήρως από την ολιγαρχική προπαγάνδα, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι νιώθει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αδυναμία να προβάλει το "Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ'

* Άλλη διέξοδος για τον υπήκοο δεν υπάρχει, από το να σπάσει τα δεσμά από την ολιγαρχική προπαγάνδα και να θέσει το επαναστατικό πρόταγμα