bezedakos

bezedakos

26 Νοεμβρίου 2020

ΑΔΑΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΟΙ

 




Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

*Παραστατικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη ακρίβεια ότι η ουσία του ΚΑΘΕ ολιγαρχικού συστήματος είναι η εξής:

*Ασθενής (με πλήρη συνείδηση), για μια ασθένειά του, πηγαίνει σε 5 διαφορετικούς γιατρούς και παίρνει 3 διαφορετικές διαγνώσεις με τις αντίστοιχες προτάσεις για θεραπεία.. Μετά θα ΠΡΕΠΕΙ κάποιος ΜΗ ειδικός (πχ μαθηματικός, χασάπης, αρχιτέκτονας, γεωπόνος, ωκεανογράφος, σκουπιδιάρης, σερβιτόρος κοκ) να ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (εκλεγμένος ή όχι) να πάρει τις διαγνώσεις με τις προτάσεις των γιατρών, να κρίνει ΑΥΤΟΣ (ο αδαής) ποιες είναι λαθεμένες και ποια η σωστή (δήθεν) και μετά να επιβάλλει στον ασθενή, δια του καταναγκασμού, τη θεραπεία που κρίνει αυτός ως μεσολαβητής. ΚΟΥΦΟΟΟΟΟ; ΤΡΕΛΟ; Σίγουρα όμως βάρβαρο.
* ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ
Από τις χιλιάδες ειδικότητες των επιστημών, το πολύ να είναι γνώστης μιας ή δύο ειδικοτήτων... Για τα υπόλοιπα είναι αδαής – τενεκές ξεγάνωτος.


*ΦΥΣΙΚΑ, ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ αυτός δεν ΜΠΟΡΕΙ να στοχεύει προς το συμφέρον του ασθενή αλλά ΜΟΝΟ προς το δικό του προσωπικό συμφέρον (και ας προκαλεί ζημιά στον ασθενή).

ΑΡΑ, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ.

*Οι ολιγαρχικοί κυβερνώντες είναι απόλυτα αδαείς, ως προς το σύνολο των αντικειμένων της γνώσης. (Αλλά μας το παίζουν "κάποιοι") Πχ η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμιά απολύτως γνώση πάνω στο θέμα των ιών. .(Όπως δεν έχουν γνώση και οι μηχανικοί, οι χασάπηδες, οι τραγουδιστές, οι κτηνίατροι κλπ) Και όμως. Αυτή έχει την εξουσία να κρίνει ποιοι από τους ειδικούς κάνουν λάθος και ποιοι δεν κάνουν λάθος. Και κατόπιν θα μας επιβάλλουν αυτοί οι ΑΔΑΕΙΣ όποια μέτρα γουστάρουν.

*Όμως , στην πραγματικότητα, ΟΥΤΕ καν κρίνουν ποια άποψη είναι η σωστή αλλά ποια τους συμφέρει. Απλά ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ - ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ, ζητούν από τους ειδικούς, που επιλέγουν αυτοί ως δήθεν σωστούς, να τους προτείνουν τρόπους ώστε να πραγματοποιήσουν κάποιο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ (παρότι οι άλλοι ειδικοί να έχουν σωστή άποψη ως προς το συμφέρον της κοινωνίας. Πχ θα ζητήσουν από ειδικούς να τους προτείνουν για το πως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ΣΤΟΧΟ τους το να μαζέψουν χρήματα από τους υπηκόους για να ανακεφαλοποιήσουν τους τραπεζίτες. Για το στόχο αυτό θα συμβουλευτούν τους δικούς τους ειδικούς για το πως θα φτιάξουν τα πιο αποτελεσματικά ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Ποιες μπορεί να είναι οι καλύτερης πηγές, πως να εκβιάσουν καλύτερα τους υπηκόους, τι δικαιολογίες θα μπορέσουν να βρουν κοκ.

*Όλες αυτές οι ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ θα δοθούν στους ειδικούς (τους οποίους αυτοί έχουν επιλέξει ως δικούς τους και ικανούς) και ετούτοι θα φτιάξουν νόμους ώστε να πραγματοποιήσουν το ΣΤΟΧΟ των αφεντικών τους. ΑΠΛΑ, οι ολιγαρχικοί ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ- αναθέτουν όπως ο καθένας μας μπορεί να αναθέσει, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, σε μαραγκό την κατασκευή μιας κουζίνας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αυτός γνωρίζει και που θέλει.

*Οι ειδικοί δεν θέτουν το ΣΤΟΧΟ δηλαδή την ουσία, δεν θέτουν ΚΑΝΕΝΑ απώτερο στόχο. Οι ειδικοί απλά εκτελούν το σχεδιασμό ή μετά άλλοι ειδικοί εκτελούν την υλοποίηση της παραγγελίας.

Οι ειδικοί ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ τις γνώσεις τους στον συγκεκριμένο ΣΤΟΧΟ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

* ΟΜΩΣ ο κάθε στόχος (ή παραγγελία) μπορεί να μπαίνει από το υποκείμενο στη βάση της γνώσης των αναγκών του πχ διατάσεις κουζίνας, χρηματικές δυνατότητες του κοκ. Οι ολιγαρχικοί δεν ξέρουν τις ανάγκες του κάθε ξεχωριστού ανθρώπου και άρα δεν μπορούν να θέτουν στόχους προς το συμφέρον του. Οι ολιγαρχικοί μπορούν να θέτουν στόχους ΜΟΝΟ ως προς τις δικές τους ανάγκες και συμφέροντα και όχι του λαού. Αν ήθελαν να υπηρετήσουν το λαό θα του άφηναν την εξουσία ώστε να μπορεί πλειοψηφικά να επιλέγει τους στόχους και τις προδιαγραφές που θέλει αυτός. Αντίθετα λοιπόν από το συμφέρον του λαού, ετούτοι αυτοαναγορεύονται προστάτες - νταβατζίδες του.

* Για του λόγου το αληθές ως προς τις παραγγελίες των ολιγαρχικών στους ειδικούς!

(31) Οι ειδικοί λαμβάνουν ΔΕΔΟΜΕΝΑ από τις κυβερνήσεις και προτείνουν πως αυτά θα υλοποιηθούν καλύτερα. - YouTube
 
 
* ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ (και τις προδιαγραφές αυτών).  Ο ταξιτζής (ή ο μεσολαβητής) δεν ξέρει τις ανάγκες των πελατών και γι αυτό δεν θα πρέπει να αποφασίζει και να επιβάλλει στο που να πάνε οι πελάτες.
* Ο ΛΑΟΣ θα πρέπει  ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, να ακούει τις διαφορετικές απόψεις των ειδικών πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα και ο ίδιος να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ πλειοψηφικά τι θέλει στη βάση των αναγκών του που γνωρίζει το κάθε άτομο και το σκοπό που του υπαγορεύουν αυτές να θέσει. (Ο πελάτης ξέρει τις ανάγκες του και θέτει τον προορισμό του και όχι ο ειδικός στις μεταφορές ταξιτζής).

* Κάποιο «συνυπήκοοι» πέφτουν στην παγίδα να νομίζουν ότι τα προβλήματά του έχουν την αιτία τους σε ένα συγκεκριμένο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ (ολιγαρχικό υποκείμενο - αλεπού) και ότι αν αλλάξει μεσολαβητή- αλεπού τότε θα είναι καλύτερα.

*ΟΜΩΣ, για να θέλει ένα οποιοδήποτε υποκείμενο να κάνει αυτή τη «δουλειά» - έγκλημα του μεσολαβητή (παρότι έχει άγνοια να επιβάλλει αυτός τη θεραπεία που θέλει στον ασθενή), σημαίνει ότι σκοπεύει εξ αρχής να προκαλέσει ζημιά στους άλλους, σημαίνει ότι εξ ΑΡΧΗΣ, εξ ορισμού είναι εγκληματικό στοιχείο. Ποιος από μας, που δεν είμαστε γιατροί, θα μπορούσε να κάνει το μεσολαβητή στο παράδειγμα; Κανείς από όλους εκείνους που δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στον ασθενή. Μόνο εκείνοι που θα ήθελαν το κακό του, θα το έκαναν και για να μην αντιδρούν αποτελεσματικά εναντίον τους οι ασθενείς, οι μεσολαβητές θέλουν να κατέχουν την ΕΞΟΥΣΙΑ (ένοπλη εκτελεστική) ώστε να τους καθυποτάσουν με τη βία. ΜΟΝΟ διεστραμμένα, άρρωστα αντικοινωνικά, κομπλεξικά στοιχεία μπορούν και θέλουν να κάνουν το "ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ"

*ΣΚΟΠΟΣ τους είναι η μόνιμη κατάργηση του ύψιστου φυσικού δικαιώματος του κάθε ανθρώπου για αυτοδιάθεση, αυτοκαθορισμό, αυτονομία, ώστε να μπορούν να ικανοποιούν τα δικά τους ολιγαρχικά συμφέροντα.. (όπως κάνει ο κάθε φασίστας που βάζει τα πουλιά σε κλουβί)

* Επομένως, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και όλα τα υπόλοιπα ολιγαρχικά κόμματα ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. Οι διαφορές τους είναι ελάχιστες. Θέλουν και επιδιώκουν το ρόλο του «ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ».

*Όποιος υπήκοος ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι οι Μητσοτάκηδες, Τσίπρες κλπ και οι συν αυτό παρατρεχάμενοι των ηγεσιών των ολιγαρχικών κομμάτων, είναι ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΆ στοιχεία, τότε κάνει το απόλυτο λάθος. (ας στενοχωρηθούν οι υπήκοοι που πιστεύουν ακόμα σε κάποιο από τα ολιγαρχικά κόμματα. Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα και όσο δεν γίνεται κατανοητή από μεγάλο μέρος της κοινωνίας τότε οι άνθρωποι θα ζουν μέσα στη σκλαβιά.)


*ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ.

«Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» (κατόπιν ισηγορικής έκφρασης των απόψεων των ειδικών ..)

*Τους ΣΤΟΧΟΥΣ και τις ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ τους να τους θέτει ο λαός.

ΥΓ.  Επ ουδενί δεν τίθεται θέμα για το τι λέει η πλειονότητα των ειδικών. Στην ιστορία, οη πλειοψηφία των ειδικών, που ήταν υπηρέτες του συστήματος είχαν πάντα ΛΑΘΟΣ. Παραδείγνατα Αϊνστάιν, Τέσλα, Παπανικολάου, Αδελφοί Ράϊτ κλπ. Η πλειονότητα των ειδικών αυτών είχαν ιδιαίτερα προσωπικά συμφέροντα και πολεμούσαν με λύσσα τις απόψεις των μεγάλων επιστημόνων που ήταν μικρή μειοψηφία.
* Άλλωστε το σημαντικό είναι  τι εκφράζει η πλειοψηφία των ανθρώπων ως πλειοψηφία αναγκών και όχι η πλειοψηφία ή η μειοψηφία των ειδικών.
* Για να αποφευχθούν οι απατεωνιές από προτάσεις ειδικών, θα πρέπει η κοινωνία να θέσει σημαντικά κίνητρα και αυστηρά αντικίνητρα για τους ειδικούς που θα κάνουν προτάσεις στο λαό.