bezedakos

bezedakos

7 Σεπτεμβρίου 2014

7/9/14 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.




* Οι τροϊκανοί επιμένουν για τις μαζικές απολύσεις στον ιδιωτικό (ηλίθιο) τομέα και ζητούν «νομοθετική» ρύθμιση για τον περιορισμό του δικαιώματος των δούλων στην απεργία.
Πέσαμε έξω!!! Μέχρι χθες πιστεύαμε ότι τώρα οι τροϊκανοί, στο Παρίσι, θα αλλάξουν σκούφια. Νομίζαμε ότι θα επιβάλουν στον Σαμαρά, τον δουλευταρά, να επιβάλει προσλήψεις!! Νομίζαμε ότι θα αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και ότι θα μειώσουν τη φορολογία κατά 90% και τα αναγκαία χρήματα για τον ολιγαρχικό μηχανισμό του κράτους θα τα δίνουν πλέον οι ανακεφαλοποιημένοι τραπεζίτες….

Ο λαός έχει φθάσει στον πάτο και ο Σαμαράς είναι στην κοσμάρα του. Ανακοινώνει  βλακείες από την ΔΕΘ για το παραδοσιακό δούλεμα του λαού. Ανακοινώνει πχ  μικρή μείωση της φορολογίας  στον ΕΝΦΙΑ όταν ο μακροχρόνια άνεργος δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα  το νερό και το γάλα των παιδιών του.
Ταυτόχρονα προσπαθεί να δώσει παρηγοριές στον βαριά άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Λέει ότι βγαίνουμε από την κρίση κλπ. Προσπαθεί δηλαδή να καθησυχάσει ένα τμήμα του πληθυσμού με ψεύτικες ελπίδες για να μην οδηγηθεί αυτό στο δρόμο της εξέγερσης.
Πώς να βγει η δική μας Χώρα από την κρίση όταν ΟΛΕΣ οι Χώρες του κόσμου είναι σε κρίση (μικρότερης ή μεγαλύτερης έντασης);
Το ολιγαρχικό σύστημα οικονομικό σύστημα και το ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα οδηγούν διαρκώς σε οικονομική εξαθλίωση όλους τους λαούς του κόσμου και τον πλανήτη σε ασύλληπτη για τον νου οικολογική καταστροφή.
Τα στοιχεία του ΟΗΕ,  που τα ίδια ολιγαρχικά ΜΜΕ ανακοινώνουν, λένε ότι τα τελευταία 50 χρόνια αυξήθηκε η εξαθλίωση στον πλανήτη πάνω από 50%. Και το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 60% του παγκόσμιου πλούτου!!!  Αυτή είναι η διαμοίραση των αγαθών στο παγκόσμιο ολιγαρχικό σύστημα.
( Και η όποια ανάπτυξη που έγινε αυτό το διάστημα, έγινε σε ελάχιστες Χώρες που ανήκουν στο ολιγαρχικό κέντρο).
Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο,  η τεχνολογική πρόοδος και γενικά η ανάπτυξη των επιστημών γινόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Αυτή η πρόοδος καθιστούσε και καθιστά εύκολη την παραγωγή τόσων αγαθών για να δίνει  τη δυνατότητα σε όλους  τους ανθρώπους να ζουν με αξιοπρέπεια. (μπορούσε αυτή τη στιγμή να ζήσει επταπλάσιο πληθυσμό από τον σημερινό πληθυσμό της Γης).
Όμως αυτό, στο ολιγαρχικό καπιταλιστικό σύστημα δεν μπορεί να γίνει. Εκείνο που θα γίνεται (όσο υπάρχει ετούτο το σύστημα) θα είναι η διαρκής εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερων τμημάτων του λαού. (δες «νόμο πτωτικής τάσης του ποσοστού κέρδου»).

 Η εξαθλίωση θα συνεχίζεται  με όλο και γρηγορότερους ρυθμούς όσο οι λαοί δεν κατακτούν την εξουσία τους, δεν κατακτούν τη δημοκρατία.
 Όσο η οικονομία είναι ολιγαρχική, όσο δηλαδή βασίζεται στις ηλιθιοποιήσεις  (ιδιωτικοποιήσεις) ή τις ολιγαρχικές κρατικοποιήσεις  και δεν περάσουμε στην κοινωνικοποίηση  της παραγωγής, θα βιώνουμε κάθε μέρα ένα άλλο όλο και πιο φρικτό κομμάτι από την κόλαση του Δάντη.
Και κοινωνικοποίηση της οικονομίας σημαίνει ότι η πλειοψηφία του λαού αποφασίζει τι θα παράγεται, πόσο θα παράγεται, πως θα παράγεται και  ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ η παραγωγή.

Και για να γίνει αυτό απαιτείται να κατακτήσει ο λαός, πριν από όλα, ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ.  Δηλαδή να κατακτήσει τη δημοκρατία.



* Ο σοσια-ληστής  Ολάντ  αποκαλεί τους φτωχούς ξεδοντιάρηδες.  Αυτά λέει η απατημένη σύζυγος.  
Κρίμα για τα πανηγύρια της εφημερίδας Αυγής  (του ΣΥΡΙΖΑ έντυπο). Κρίμα για τα γλέντια που έκαναν τον Μάιο του 2012 μετά την εκλογή του Ολάντ.

Βρε! Ολιγαρχικός και καλός υπάρχει;

Αν σε τόσο απλά πράγματα η  ολιγαρχικοπαθής ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πέφτει τόσο έξω που να την εμπιστευτείς και σε άλλα θέματα….

Ολιγαρχική ηγεσία και καλή υπάρχει;



* Οι τζιχαντιστές (ανθρωπόμορφα τέρατα) σφάζουν τους ανθρώπους σαν τα αρνιά.

Πόλεμος μεταξύ των ολιγαρχικών.
Οι τζιχαντιστές είναι οι ναζιστές, οι φασίστες της ανατολής. Τρομοκράτες και αυτοί όπως ΟΛΟΙ οι ολιγαρχικοί. Σκοπός τους  ο πλήρης έλεγχος της ζωής των λαών δια μέσου του τρόμου, δια μέσου της πιο απάνθρωπης βίας. Δράκουλες γαρ.
 Ψυχικά άκρως διεστραμμένα υποκείμενα.
Οι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί τρομοκράτες των ΗΠΑ αρχικά εκπαίδευαν τους φανατικούς ισλαμιστές για να τους χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν. Αρχικά πχ εκπαίδευαν την Αλκάϊντα αλλά μετά έχασαν τον έλεγχό της.
Κατόπιν εκπαίδευαν και στήριζαν τους τζιχαντιστές  για να τους χρησιμοποιήσουν εναντίον του Άσαντ. Και εδώ έχασαν τον έλεγχο.
Όλων αυτών τα εγκλήματα τα πληρώνουν οι λαοί.
 Ποιοι είναι πιο αιμοδιψείς; Οι ναζιστές της Δύσης; Οι ναζιστές της ανατολής; Οι  κοινοβουλευτικοί όλου του πλανήτη; Πόσα αποτρόπαια εγκλήματα έκαναν στο παρελθόν πχ σε Βιετνάμ και αλλού οι κοινβουλευτικοί  ολιγαρχικοί; Ποιος από τους δυό είναι ο χειρότερος;
Δύσκολη απάντηση.
Πάντως όλοι οι ολιγαρχικοί ασκούν τρομοκρατία για να καθυποτάξουν τους λαούς.

Και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι (η δια μέσου συγκεκριμένων πράξεων)  πρόκληση τρόμου σε ένα κοινωνικό σύνολο από άτομο ή μειοψηφικό σύνολο ατόμων, με σκοπό την καθυπόταξη της πλειοψηφίας ενός λαού σε κάποιες πολιτικοοικονομικές επιδιώξεις μειοψηφικών συμφερόντων.

ΡΔ