bezedakos

bezedakos

10 Σεπτεμβρίου 2014

10/9/14 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΣΥ



* Θυμάστε το Νορβηγό ναζιστή Μπρεϊβικ;  Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας που στις 22 Ιουλίου του 2011
είχε δολοφονήσει 77 παιδάκια από τη  Νορβηγία για να διαμαρτυρηθεί δήθεν κατά των μεταναστών;
Θα θυμάστε βέβαια αυτόν τον τζιχαντιστή – δράκουλα  της Δύσης  ο   οποίος  για να ικανοποιήσει τη δίψα του για αίμα,  αφαίρεσε τη ζωή σε τόσα 15χρονα.
Ε! αυτός ανακοίνωσε προχθές ότι θα φτιάξει ένα φασιστικό κόμμα στο πρότυπο της Χ.Α.

Σε λίγο ίσως μας ανακοινώσει ότι θα φτιάξει το Διεθνές κόμμα των διεστραμμένων μισάνθρωπων,  αιμοδιψών στο  οποίο ισότιμη θέση θα έχουν και οι τζιχαντιστές και οι σατανιστές
.

*  Τι είπε το παιχτούρι ο Σαμαράς!! Τι μας είπε ο δουλευταράς από τη ΔΕΘ!!
Μας ανακοίνωσε ότι  θα μειώσει κατά 12 λεπτά το λίτρο την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.  Αλλά μη νομίζει κανείς ότι τώρα που στρώναμε στο  ξεπάγιασμα, ο ολιγαρχικός αρχηγός μας κωλώνει και μας τα χαλάει.
Ξέρει ο μάστορας  ότι  με αυτή την τιμή δεν θα αυξηθεί   η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης.  Λόγω αυξημένης φτώχειας, η κατανάλωση θα μείνει στα ίδια περίπου επίπεδα αν δεν μειωθεί  περαιτέρω  και ο λαός  που δεν θα αντέχει την το κρύο θα καίει σκουπίδια.
Μη νομίζεται ότι  πάει να τινάξει στον αέρα τη Σπαρτιατική φασιστική αγωγή που είχαν ξεκινήσει οι ολιγαρχικοί.
Δηλαδή μόλις άρχιζε ο λαός μα συνηθίζει στο ξεπάγιασμα νομίζει κανείς ότι είναι τόσο ανόητος ώστε να μας την διακόψει;
 (Αφήστε που αυτά τα 12 λεπτά θα τα πάρει πίσω και με το πάρα πάνω από άλλους τομείς)
Ο Άνθρωπος έχει φοβερό σχέδιο για το καλό του λαού.
Από τότε που διάβασε το βιβλίο του Φρόυντ «ο πολιτισμός πηγή δυστυχίας» αποφάσισε να μας κάνει βάρβαρους μεν αλλά ευτυχισμένους δε.
Ποιο σύστημα από την αρχαία Ελλάδα ήταν εκείνο που δεν ανέπτυξε σχεδόν κανένα πολιτισμό, σε σχέση με τον πολιτισμό της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, που δεν άφησε κανένα μνημείο πολιτισμού,  που δεν έβγαλε σχεδόν ούτε ένα πνευματικό άνθρωπο;
 Μα αυτό της αρχαίας Σπάρτης.  Αν θυμάστε, τη Σπάρτη των ολιγαρχικών εθνοπροδοτών  που το 412 πχ έγιναν μισθοφόροι των Περσών για να χτυπήσουν την Αθηναϊκή δημοκρατία. (Και τους μιμήθηκαν στην κατοχή οι ταγματασφ-αλήτες,  σουμπερίτες και πουλικανοί.)
Ετούτο λοιπόν το σύστημα βασιζόταν στο δόγμα «ο πολιτισμός είναι πηγή δυστυχίας» και για να κάνουν ευτυχισμένους τους υπηκόους τους,  οι ολιγαρχικοί εγκληματίες  έδερναν αλύπητα  τα παιδάκια  για να συνηθίσουν στο ξύλο και έβαζαν τους ανθρώπους να ξεπαγιάζουν στο ποτάμι!!!
Από αυτό το σύστημα ο Σαμαράς έχει καταφέρει αρκετά καλά όσον αφορά  το  ξεπάγιασμα του λαού. Όσον δε αφορά στο ξύλο και εδώ  τα πάει καλά με τα ΜΑΤ. Στα σχέδιά του όμως  είναι να βελτιωθεί σε αυτόν τομέα με την καλύτερη εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων στους απεργούς, πριν περάσει σαν βασικό μάθημα στο δημοτικό!!!
Πόσο χαίρεται ο Μπρέϊβικ!!!
Σημείωση:
Οι κομπλεξικοί ολιγαρχικοί της αρχαίας Σπάρτης επειδή δεν είχαν βγάλει ΟΥΤΕ έναν πνευματικό άνθρωπο και σε σχέση με τους χιλιάδες πνευματικούς ανθρώπους της Αθηναϊκής δημοκρατίας και επειδή ένιωθαν εντελώς γκάου, βάπτισαν  έναν δικό τους  για σοφό για να έχουν έστω και ένα δείγμα. Βάπτισαν λοιπόν σοφό τον Χείλωνα και του έβαλαν στο στόμα 2-3 σοφά αποφθέγματα που κατά διάφορους ιστορικούς τα είχαν πει πρώτα άλλοι σοφοί. Την ίδια τακτική δηλαδή να λένε ότι υπάρχει έστω ένας σοφός στη Χώρα τους, την έκαναν και άλλα ολιγαρχικά συστήματα όπως πχ αυτό της Κορίνθου που βάπτισε σοφό τον διεστραμμένο Περίανδρο.

* Ο ιππέας του καλάμου- Τσίπρας έκανε τουρ στη λίμνη του κόμο. Λέει ότι πήγε να κάνει τον ψυχίατρο και να θεραπεύσει την ελίτ των διεστραμμένων ολιγαρχικών της ΕΕ-Ο (ένωσης ευρωπαίων-  ολιγαρχικών). Να τους τα πει και μήπως αυτοί μετανιώσουν δια τας αμαρτίας των. Τι ψυχούλα αυτός ο ιππέας; Μην παρασύρεστε σε αρνητικές σκέψεις για το που το πάει και που θα το πάει γιατί θα κάνετε λάθος. Μη σκέφτεστε ότι ο Τσίπρας  τους έδινε όρκους πίστης στον ολιγαρχισμό για να του επιτρέψουν να γίνει πρωθυπουργός.
Θα κάνετε το ίδιο λάθος που έκανε ένας φίλος μου όταν τον ρώτησαν «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» και αυτός απάντησε γάτα. Όχι τεράστιος λάθος. Ήταν γάτος.
( Όμως καμιά σχέση δεν είχε με τον μάγκα γάτο για τον οποίο τραγουδάει ο Β. Παπακωνσταντίνου. )
Όμως η υπόθεση στο μέλλον  δεν θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ μόνο αρνητικά.  Ουδέν κακό αμιγές καλού. Εντάξει θα απογοητευτούν οι περισσότεροι που ελπίζουν  στην ολιγαρχική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Θα απογοητευτεί  πολύς κόσμος γιατί εξ ορισμού και χωρίς εξαίρεση  δεν υπάρχει ολιγαρχικός και καλός.
Όμως θα υπάρχει και μια μειοψηφία συνανθρώπων μας που έχει ένα βίτσιο.  Έχουν το βίτσιο του μαζοχισμού. Τι να κάνουμε τώρα. Έτσι είναι η ζωή.
Αυτοί λοιπόν οι λίγοι μαζοχιστές  θα παρακαλούν  αύριο τον Τσίπρα να συνεχίσει, φωνάζοντας το σύνθημα «Αλέκο μας ελπίδα μας, πήδα μας, πήδα μας».

* Και μέσα σε όλα αυτά,  ο αγώνας για  δημοκρατία – δημοτισμό  (ταυτόσημες έννοιες) συνεχίζεται.
 Ουσιαστικό  στοιχείο του αγώνα είναι να περάσει «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ».

ΡΔ