bezedakos

bezedakos

12 Σεπτεμβρίου 2014

12/9/14 « Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»





*      51 βολευτές ( έναντι 38)  ψήφισαν χθες τον φόρο ΕΝΦΙΑ!!!!!!!!
51 άτομα αποφάσισαν  χθες να επιβάλουν αυτό που γουστάρουν σε 9.000.000 ενήλικες υπηκόους!!!! Και οι εντελώς άφραγκοι αν τολμούν ας μην τον πληρώσουν. Η απειλή για μεγάλη τιμωρία κρέμεται πάνω από τα κεφάλια ΟΛΩΝ μας. Ο τρόμος πάνω από τη ζωή μας.
Αποφάσισαν  λοιπόν να επιβάλουν τη θέλησή τους στη ζωή μας 51 άτομα. Και αν αποφάσιζαν 200 ή  1000 θα υπήρχε καμιά διαφορά επί της ουσίας; Όχι καμιά. Πάλι μια ισχνή μειοψηφία θα έκανε κουμάντο στη ζωή μας. Οι ολιγαρχικοί τρομοκράτες, με την απειλή χρήσης της ένοπλης βίας που κατέχουν πάλι θα όριζαν όπως θα ήθελαν αυτοί τη ζωή μας.

Με δεδομένο ότι σε κάθε κοινωνία είναι απαραίτητη η ύπαρξη κανόνων που θα διευθετούν τις σχέσεις των ανθρώπων τότε οι κανόνες που θα επιβάλλονται  θα είναι είτε οι κανόνες που θα θέλει μια μειοψηφία είτε οι κανόνες που θα θέλει  η πλειοψηφία. (ο κάθε κανόνας περικλείει και εκφράζει κάποια θέληση)
Μέση οδός, η οδός της ολίγον εγκύου δεν υπάρχει.

Το ποιο υποκείμενο (μειοψηφία ή πλειοψηφία) θα υπαγορεύει τους κοινωνικούς κανόνες, εξαρτάται από το ποιο υποκείμενο κατέχει την εξουσία και βασικά την ένοπλη εκτελεστική εξουσία.

Σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο μια ισχνή μειοψηφία καθορίζει πλήρως τη ζωή όλων των υπηκόων. Αυτή η μειοψηφία επιβάλει τη θέλησή της πάνω στις πλειοψηφίες, δια μέσου της δύναμης που κατέχει και με την οποία μπορεί να προκαλεί τον τρόμο στους υπηκόους.

ΟΡΙΣΜΟΣ.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι (η δια μέσου συγκεκριμένων πράξεων) πρόκληση τρόμου σε ένα κοινωνικό σύνολο, από άτομο ή μειοψηφικό σύνολο ατόμων, με σκοπό την καθυπόταξη της πλειοψηφίας ενός λαού ή λαών σε κάποιες πολιτικές ή οικονομικές επιδιώξεις μειοψηφικών συμφερόντων.»
Ο πρώτος βασικός και σταθερός πόλεμος που διεξάγεται ασταμάτητα επί αιώνες σε παγκόσμιο επίπεδο είναι  αυτός που διεξάγουν οι ολιγαρχικοί τρομοκράτες εναντίον των λαών
Είναι ο «τρομοκρατικός πόλεμος».



* Η ύπαρξη ολιγαρχικών – τρομοκρατών γεννά
τους  «ενδοτρομοκρατικούς πολέμους. Δηλαδή τους πολέμους που διεξάγονται μεταξύ των ολιγαρχικών για το μοίρασμα της λείας – λάφυρων.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της βαρβαρότητας μεταξύ των τρομοκρατών. Ποιοι είναι χειρότεροι; Οι φασίστες ισλαμιστές  ή οι φασίστες της Ουκρανίας; Είδαμε τον αποκεφαλισμό ανθρώπων που διέπρατταν οι ολιγαρχικοί ισλαμιστές (που επιδιώκουν το ολιγαρχικό χαλιφάτο). Όμως παρότι δεν είδαμε και παρότι πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων και οι φασίστες ουκρανοί έκοψαν κεφάλια Ρωσόφωνων και τα έστειλαν ταχυδρομικά σε πακέτο στους γονείς τους.
Ποιοι είναι πιο διεστραμμένοι; Οι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί των ΗΠΑ ή οι φασίστες ανατολής και δύσης; Να μην ξεχνάμε για παράδειγμα το 1.000. 000 νεκρών αμάχων στο Ιράκ που προκάλεσαν τα κτήνη πριν λίγα χρόνια. Να μην ξεχνάμε τα απάνθρωπα βασανιστήρια που διέπρατταν σε Γκουαντάναμο και Αμπού γκράϊμπ  κλπ.

Ολιγαρχικός και καλός δεν υπάρχει. Είναι εξ ορισμού διεστραμμένος.
 Οποιοσδήποτε ολιγαρχικός όταν του δίνεται η δυνατότητα, «όταν τον παίρνει» (ισχύς των όπλων) θα επιβάλει τη διεστραμμένη θέλησή του με τον πιο βάρβαρο τρόπο.

Όλα αυτά θα πάψουν να υπάρχουν όταν οι λαοί κατακτήσουν την εξουσία τους (Δημοκρατία – δημοτισμό – κοινοτισμό,  έννοιες που είναι επί της ουσίας ταυτόσημες)

Ο αγώνας ενάντια στην απάνθρωποι ολιγαρχία συνεχίζεται. «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ»

ΡΔ