bezedakos

bezedakos

7 Φεβρουαρίου 2021

ΑΚΑΤΑΑΥΣΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (ιατρικό)

 












* Το μόνο ΑΜΕΣΟ μέτρο για τον περιορισμό της διάδοσης του ιού σε μηδαμινά επίπεδα ήταν και εξακολουθεί να είναι το τεστ σε όλους. Εξακολουθεί να είναι μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αντιμετώπισή του.

* Το φθινόπωρο, ένα στέλεχος της ολιγαρχικής αριστεράς έλεγε: " Για να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα του ιού χρειάζονται περισσότερες ΜΕΘ και περισσότερο νοσηλευτικό προσωπικό σε αναλογία με 100.000 κατοίκους. Δεν είπαμε να φθάσουμε το επίπεδο αναλογιών της Γερμανίας, αλλά να το πλησιάσουμε όσο μπορούμε".

(Μούγκα για το "τεστ σε ΟΛΟΥΣ",)

* Η Γερμανία λοιπόν αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 61.000 νεκρούς και περισσότερους νεκρούς από την Ελλάδα σε σχέση με τον πληθυσμό.

* Φυσικά και είναι απαραίτητο το αίτημα για πολύ καλύτερο σύστημα υγείας αλλά το κάρο θα πρέπει να μπαίνει πίσω από το άλογο.

* Εδώ η ολιγαρχική αριστερά δεν έβαλε ΚΑΘΟΛΟΥ στο κάδρο το άλογο (τεστ σε όλους). Ούτε καν πίσω. Έβαζαν μόνο το κάρο, για να βάλει πλάτες στα σχέδια της δυτικής ολιγαρχίας.

* Η μη αναφορά ή χειρότερα η καταπολέμηση του μέτρου "τεστ σε όλους", δίνει τη δυνατότητα στις δυτικές ολιγαρχίες να μην κατηγορηθούν για μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τους απενοχοποιούν.

ΥΓ1 Θα έπρεπε λοιπό να έχει τεθεί αυτό ως ΑΜΕΣΟ ΑΙΤΗΜΑ, ως ΠΡΩΤΟ ΑΙΤΗΜΑ και μαζί με αυτό τα άλλα μέχρι να βρεθεί αποτελεσματική και η ασφαλής η φαρμακευτική αντιμετώπιση του ιού. (Πχ πιθανόν το δεύτερο Ρώσικο εμβόλιο να δίνει αυτή την απάντηση)

2. *Η ολιγαρχική αριστερά με τον όρο ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ θέλησε να θολώσει τα νερά.

* Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ – ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΣΤ . ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

*Εκτός του γεγονότος ότι τα μαζικά τεστ αποδείχθηκαν εντελώς αναποτελεσματικά σε ΗΠΑ και ΕΕ, ας εξηγήσουμε γιατί είναι αναποτελεσματικά και για ποιο λόγο τα προτείνουν.

* Ας υποθέσουμε ότι έχουμε μια πόλη 20.000 κατοίκων. Ας πούμε ότι κάνουν μαζικά τεστ μέσα σε λίγες μέρες σε συνολικά 500 ή σε 1000 ή σε 10.000 ανθρώπους και βρίσκουν κάποιους φορείς (πχ 600) και απομονώνουν αυτούς. Εδώ από τους 10.000 εξετασμένους οι 9.400 δεν θα είναι φορείς.

* Όμως από τους υπόλοιπους 10.000 που δεν θα εξεταστούν, θα υπάρχουν φορείς που ΔΕΝ θα έχουν βρεθεί και αυτοί σε ΛΙΓΕΣ μέρες θα μολύνουν κάποιους άλλους που θα ανήκουν και στους εξετασμένους (9.400) και στους υπόλοιπους μη εξετασμένους (10.000). Επίσης αν γίνει πάλι το ίδιο μαζικό τεστ σε μια εβδομάδα ή 15 μέρες τότε ο αριθμός των μολυσμένων μπορεί να είναι είτε ίδιος είτε και μεγαλύτερος (αν ο ιός είναι περισσότερο μεταδοτικός)

* Προφανώς με τα μαζικά τεστ γίνεται "μια τρύπα στο νερό" όπως αποδείχθηκε σε ΗΠΑ και στις Χώρες της ΕΕ και "διαιωνίζεται το πρόβλημα.

* Οι προτάσεις λοιπόν της ολιγαρχικής "αντιπολίτευσης" για μαζικά τεστ σε εργασιακούς χώρους κλπ στερούνται και του παραμικρού ίχνους λογικής, αν ο σκοπός τους ήταν η αντιμετώπιση του κορονοϊού. ΑΛΛΑ γιατί τα προτείνουν; Αυτονόητα πράγματα.

3. Αν οι λαοί είχαν την εξουσία και είχαν μπροστά τους (ισότιμα) ΟΛΕΣ τις απόψεις είναι βέβαιο ότι δεν θα επέλεγαν ΠΟΤΕ αυτές τις καταστροφικές προτάσεις.

«ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»