bezedakos

bezedakos

3 Φεβρουαρίου 2021

Η ΔΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ





*Η Δύση συνεχίζει να προτιμά τα εκατομμύρια νεκρούς, ασθενείς (σύμφωνα με τα ίδια τους τα στοιχεία) αντί για ελάχιστους θανάτους (στατιστικά) αν προχωρούσαν στο ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (καθολικό τεστ). Τεστ με ΣΤΟΧΟ να βρίσκονται ΟΛΟΙ οι φορείς και να μπαίνουν μόνο αυτοί σε καραντίνα και τελικά η κυκλοφορία του ιού να πέσει σε μηδαμινά επίπεδα. Συν επαναληπτικά τεστ.(Άλλο πράγμα το "τεστ σε όλους" και άλλο τα μαζικά τεστ. Οι στοχεύσεις είναι διαφορετικές και τα μαζικά τεστ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανοησία και προπαγανδιστική παγίδα)

* Βάζει στη ζυγαριά τα πράγματα και προτιμά εκατομμύρια θανάτους κλπ.

* Η Δύση Έχει για σκοπό τα ασταμάτητα λοκ ντάουν για πολλά χρόνια.

*Οι Δυτική ολιγαρχικοί όντως πασχίζουν ώστε οι υπήκοοί τους να βρεθούν στο χώρο όπου δεν μπορεί να υπάρξει καμιά καταπίσεση. Δηλαδή στο θάνατο.

* Το τεστ σε όλους το έκαναν και στο χωριό ΒΟ της Ιταλίας με σχετικά άριστα αποτελέσματα.

* Αρνούνται λοιπόν επίτηδες την αντιμετώπιση του κορονοϊού και για να ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ την κριτική σχετικά με το γιατί δεν κάνουν το ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και για να αποφύγουν την κατηγορία για μαζικές δολοφονίες κατά της ανθρωπότητας, εφευρίσκουν χίλιες δυό δικαιολογίες και ψέματα.

* Δεν λένε ότι η Κίνα πέτυχε γιατί έκανε το τεστ σε όλους αλλά διαστρεβλώνουν λέγοντας ότι πέτυχε επειδή έχει ένα καθεστώς που δεν σέβεται τα "ανθρώπινα δικαιώματα". Λες και το δικαίωμα στη ζωή δεν είναι το ύψιστο ανθρώπινο δικαίωμα.

* Βγάζουν διαρκώς τον σκασμό και δεν λένε τι έκανε και τι κάνει η Κίνα (καθολικό τεστ) για να μην μπορεί κανείς έπειτα να τους πει "Εσείς γιατί δεν κάνετε το ίδιο; Αν κάποιο από τα μέτρα των Κινέζων δεν σέβεται κάποιο ανθρώπινο δικαίωμα, μήπως μπορεί να γίνει και διαφορετικά ώστε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα να γίνεται σεβαστό το ανθρώπινο δικαίωμα που δήθεν δεν θέλετε να παραβιάσετε; (Σε έναν προορισμό μπορείς να πας με πολλά διαφορετικά μέσα). Ποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση της Κίνας δεν θέλετε να πάρετε επειδή θεωρείτε ότι αυτό παραβιάζει κάποιο ανθρώπινο δικαίωμα και ότι χωρίς αυτό δεν μπορεί να έχει επιτυχία το καθολικό τεστ; Γιατί στο Χωριό ΒΟ της Ιταλίας που έκαναν το καθολικό τεστ και είχαν επιτυχία δεν παραβιάστηκε ΚΑΝΕΝΑ ανθρώπινο δικαίωμα;

* Φυσικά δεν τίθεται θέμα δικαιωμάτων από τη στιγμή που προτιμούν το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

( Και αν είναι καταπιεστικό το καθεστώς ποιος ο λόγος να μην υιοθετηθούν τα μέτρα του κατά του κορονοϊού. Δηλαδή αν οι Κινέζοι βρουν το φάρμακο για τον καρκίνο δεν θα το δώσετε στους υπηκόους σας επειδή το βρήκαν σε καταπιεστικό καθεστώς ή επειδή ένας δολοφόνος έτρωγε σπανακόρυζο δεν θα πρέπει οι άλλοι να το τρώνε;)

1. ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.

https://www.youtube.com/watch?v=Uy08eylhoKk

2. ΠΩΣ ΚΑΚΟΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

https://www.youtube.com/watch?v=4zRXoW19w1g

3. https://l.facebook.com/l.php...

ΥΓ Το δε "σχέδιο ελευθερία" δια του εμβολίου ήταν και θα αποδειχθεί μια ακόμα ΦΕΝΑΚΗ.

https://www.msn.com/.../%CE%B9%CF%83%CF%81.../ar-BB1dlHuz...

4. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ έχει τις περισσότερες ΜΕΘ στον κόσμο ανά 100.000 κατοίκους. Θάνατοι μέχρι στιγμής κοντά στις 60.000. Πλυθησμός 83 εκατομμύρια.