bezedakos

bezedakos

20 Φεβρουαρίου 2021

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ;


 

* Σε μια τέτοια περίπτωση σημαίνει ότι δεν στοχεύουν στην "ΑΝΟΣΙΑ της αγέλης" αλλά ότι στοχεύουν, τουλάχιστον, στην ΑΝΟΗΣΙΑ της αγέλης, δηλαδή στην απόλυτη ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΗ της "αγέλης" - των υπηκόων.

* *Λέμε ότι είναι απάτη αν προστατεύει από πολύ σοβαρή νόσηση, λιγότερο από το 99,92% των ανθρώπων που θα το κάνουν, επειδή η ίδια η φύση (χωρίς εμβόλιο) προστατεύει περίπου το 99,92% των ανθρώπων.

* Δηλαδή αν τα υπάρχοντα εμβόλια είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, απέναντι στην πολύ σοβαρή νόσηση, λιγότερο από την ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της φύσης, ΤΟΤΕ δεν έχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ο εμβολιασμός των ανθρώπων, ως προς το ζητούμενο που είναι η προστασία της υγείας περισσότερων ανθρώπων. (και θα έχει νόημα μόνο για τον πλουτισμό των μεγαλοκαρχαριών της φαρμακοβιομηχανίας και για άλλους πολλαπλούς στόχους του συστήματος.)

*ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ:

*Πόση είναι η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της φύσης;

Πάμε στο σάιτ CORONAVIRUS UPDATE. Εδώ καταγράφουν καθημερινά ΟΛΑ τα στοιχεία που δίνουν όλες η Χώρες του κόσμου. Δηλαδή καταγράφουν τους καθημερινούς φορείς -"κρούσματα", πόσοι εξακολουθούν να είναι φορείς, πόσοι νοσούν σοβαρά, πόσοι πεθαίνουν κλπ. Εδώ υπάρχουν τα πιο μεγάλα στατιστικά δεδομένα που μπορούν να υπάρξουν.

* Μπαίνουμε λοιπόν στο σάιτ πχ σήμερα.

Coronavirus Update (Live): 111,333,461 Cases and 2,465,542 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer (worldometers.info)

Στην πρώτη σελίδα και αριστερά υπάρχουν τα εξής στοιχεία.

ΕΝΕΡΓΈΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ

22,622,586

Επί του παρόντος μολυσμένοι ασθενείς

σε ήπια κατάσταση

22.559.368 (99,6%)

Σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση

94.538 (0,4%)

* Βλέπουμε λοιπόν, ότι σε σχέση με τους ενεργούς ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, βάση των καθημερινών τεστ, οι βαριά ασθενείς είναι ΜΟΝΟ το 0,4%!!!

* Όμως ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι τα τεστ των Χωρών δεν πιάνουν ΟΛΟΥΣ τους φορείς μιας Χώρας και γι αυτό οι ίδιοι οι «ειδικοί» μας λένε ότι για να βρούμε στο περίπου το πόσοι είναι οι φορείς, θα πρέπει να πολλαπλασιάζουμε τον αριθμό των καταγεγραμμένων με το 5 μέχρι το 10 (και πάνω). Για παράδειγμα αν σήμερα στην Ελλάδα καταγράψουν με τα τεστ 1400 φορείς, οι πραγματικοί θα είναι πολλαπλάσιοι.

* Εμείς όμως ας πολλαπλασιάσουμε επί 5 τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων, δηλαδή με τον χαμηλότερο δυνατό. Έτσι θα έχουμε 22.622.586 Χ 5 = 113.112.930 ενεργεί φορείς – «κρούσματα». Και σε αυτά ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ μόνο 94.538 περιπτώσεις ανθρώπων που βρίσκονται σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση.

*Επομένως σε πολύ σοβαρή θέση βρίσκεται το 0,08% των μολυσμένων. Δηλαδή η ίδια η φύση προστατεύει από πολύ σοβαρή νόσηση τους 99, 92%.

*(Αυτή τη στιγμή έχει εμβολιαστεί μόνο το 1,2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αλλά το ίδιο ποσοστό 0,4% ή 0,5% υπάρχει από το Δεκέμβρη δηλαδή πριν τους εμβολιασμούς.)

ΑΡΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΝΟΣΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ τους 99,92% τότε πρόκειται περί τεραστίων διαστάσεων απάτης από τους ολιγαρχικούς σε ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .

ΥΓ1.

Μέχρι τώρα κάνουν ΟΛΟΙ τους την πάπια.

*ΠΡΩΤΟΝ. Κανείς δεν μας αναφέρει το ποσοστό της φυσικής ανοσίας των ανθρώπων για την πολύ σοβαρή νόσηση) και ΔΕΥΤΕΡΟΝ δεν μας αναφέρουν ποτέ και κανένα ποσοστό αποφυγής της πολύ σοβαρής νόσησης με τον εμβολιασμό.

* ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ "ΦΛΟΥ"

https://www.youtube.com/watch...

* Το ζητούμενο λοιπόν είναι θέμα ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ αυτών των δύο ποσοστών. Ετούτο το αποφεύγουν επιμελώς ώστε να περάσουν οι σχεδιασμοί τους. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΦΥΣΗ (δηλαδή αν παρέχει κατώτερη ή ίδια) ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

* Όχι μόνο το αποφεύγουν επιμελώς αλλά αποσπούν την προσοχή των υπηκόων με «έρευνες» για το κατά πόσο βγάζουν αντισώματα οι εμβολιασμένοι. Δηλαδή Λάδι μπόλικο και τηγανίτα τίποτα. Για το ΤΕΛΙΚΟ «δια ταύτα» τζίφος.

2. Μία μόνο έρευνα έχει γίνει επί του θέματος και αυτή μισή επειδή δεν αναφέρει το ποσοστό της φυσικής ανοσίας και επομένως δεν κάνει τη σύγκριση με την σχετική ανοσία των εμβολιασμένων. Και αυτή έγινε στο Ισραήλ.

* Το Ισραήλ, το μεγαλύτερο κράτος ντίλερ της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας, προσπαθεί με διάφορες έρευνες και «έρευνες» να διαφημίσει το εμβόλιο.

Δυστυχώς γι αυτούς δεν μπορούν να τα καταφέρουν όταν απευθύνονται σε σκεπτόμενους ανθρώπους. Πχ έκαναν μια έρευνα πάνω σε εκείνους που είχαν κάνει και το δεύτερο εμβόλιο της pfizer και είχε περάσει μια εβδομάδα από τον δεύτερο εμβολιασμό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Γράφουν: «Οι περισσότεροι από τους 608 που μολύνθηκαν από τον ιό, αφού εμβολιάστηκαν, παρουσίασαν ήπια συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο ή βήχα. Περίπου 21 χρειάστηκε να νοσηλευτούν, επτά (7) από τους οποίους ανέπτυξαν σοβαρά συμπτώματα, συμπληρώνει η ανακοίνωση.»

* Άρα ακόμα και αν πάρουμε ΜΟΝΟ τους 7 τότε το ποσοστό είναι πάνω από τη μονάδα (1) και αν πάρουμε ως σοβαρά νοσούντες όσους νοσηλεύτηκαν (21) τότε το ποσοστό είναι κοντά στο 5%!!!

* Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι πολύ μακριά (έτη φωτός) από το 0,08% περίπου εκείνων που νοσούν πολύ σοβαρά και δε έχουν κάνει το εμβόλιο.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/.../israil-95....

3. ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (που δεν θα είναι και τέλεια) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ

α. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ για τη σοβαρή νόσηση

β. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΟΣΙΑΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με τον εμβολιασμό.

Να μας δώσουν στοιχεία (έστω και πολυμαγειρεμένα) και εμείς θα αλλάξουμε άποψη, επειδή δεν είμαστε ούτε δογματικοί και ούτε φανατικοί.

* Αν τα δεύτερα δεν είναι μεγαλύτερα από τα πρώτα, τότε είναι απύθμενα εγκληματίες.

4. *Για να κρύψουν την απάτη τους (αν τα ποσοστά προστασίας των εμβολιασμένων είναι χαμηλότερα από εκείνα των μη εμβολιασμένων) μας λένε ότι οι εμβολιασμένοι θα περάσουν πιο ήπια τη νόσο αν προσβληθούν από τον ιό.

* Φυσικά εικάζουν μόνο για προπαγανδιστικούς λόγους. Δεν ξέρουν τίποτα επί αυτού. Εικάζουν για να δικαιολογηθούν.

* Εδώ η φύση «ΝΙΚΑ κατά κράτος» το εμβόλιο για τη σοβαρή νόσηση και δεν θα το νικά συγκριτικά στις ηπιότερες μορφές της; Μπορούμε να εικάσουμε εμείς όπως εικάζουν αυτοί αυθαίρετα χωρίς έρευνα. Και έρευνα επί αυτού δεν μπορούν να κάνουν επειδή δεν μπορούν να ξέρουν κατά πόσο σοβαρά θα νοσούσαν τα άτομα που θα συμμετείχαν στα πειράματα ώστε να μας πουν : «Τόσο θα νοσούσαν χωρίς το εμβόλιο και τόσο νοσούν με το εμβόλιο».

ΣΟΣ. Τελικά το ΠΟΣΟΣΤΟ θνησιμότητας από τον κορονοϊό είναι μικρότερο των άλλων ιώσεων, ΟΜΩΣ ή θνητότητα ως προς ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ αριθμούς μπορεί να είναι η ΙΔΙΑ ή λίγο μεγαλύτερη. Αυτό εξαρτάται από το βαθμό ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του ιού (μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα)

Πχ ας υποθέσουμε ότι η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ θνητότητα από τον κορονοϊό είναι η ΙΔΙΑ με αυτή της γρίπης (1%) κάθε μήνα. Δηλαδή αν μέσα σε ένα μήνα προσβληθούν από γρίπη 100 άτομα θα πεθάνει το 1. Αν η θνητότητα από τον κορονοϊό είναι και αυτή 1% αλλά η μεταδοτικότητα του είναι διπλάσια, τότε στον ένα μήνα θα ασθενήσουν 200 και έτσι θα πεθάνουν 2.

* Παρότι τα ποσοστά θνητότητας ήταν και είναι χαμηλά, οι αγωνιστές οφείλουν να καταθέτουν προτάσεις με στόχο "το καλύτερο δυνατό".

ΥΓ Β. Και οι ηγέτες των ολιγαρχικών κομμάτων έτρεχαν να κάνουν το εμβόλιο για να παρασύρουν και τους υπηκόους ενώ τα δεδομένα ήταν δεδομένα. Ήθελαν να πειθαρχήσουν στις εντολές και τα σχέδια της παγκόσμιας δυτικής ολιγαρχίας.

* Δραματικές φιγούρες τα μέλη και οι οπαδοί τους και ιδιαίτερα οι «αμετανόητοι».

*Κάποιος που πολεμά το σύστημα, ανεξάρτητα αν εδώ είναι υπέρ ή κατά των εμβολίων γενικά, θα πρέπει να τους πολεμά και με τα δικά