bezedakos

bezedakos

26 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΚΤΟΝΟΣ


 

* Και οι κατά συρροή δολοφόνοι του ολιγαρχικού μηχανισμού είναι αμετανόητοι. Ούτε μια συγνώμη δεν λένε και συνεχίζουν τα λοκντάουν.

2.*Μετά από αυτά που ζούμε, το "φιλοσοφικό" ερώτημα πια είναι : "Θα πρέπει να αποκαλούμε δολοφόνο τον Φονέα εκείνων των υποκειμένων που είναι κρίκοι, μέλη του δολοφονικού μηχανισμού, της συμμορίας της ολιγαρχικής εξουσίας;"

Δηλαδή πιο απλά, αν θα πρέπει να αποκαλούμε δολοφόνο, τον φονιά των δολοφόνων ή και των βοηθών αυτών. Να τον αποκαλούμε δολοφόνο ή δολοφονοκτόνο; (Η έννοια του δόλου έχει περάσει στην κοινωνία και με τη σημασία του δολώματος - παγίδας και με τη σημασία του ιδιοτελούς κινήτρου. Διαλέγουμε την πρώτη όποτε μας χρειάζεται)

* Καλά, για το αν κάποιος υπήκοος θα ήθελε να τιμωρείται αυτός ο φονιάς, είναι σαν να ήθελε να τιμωρείται ο βιασμένος και όχι ο λαός ή ο βιασμένος να τιμωρεί τον βιαστή. Δηλαδή είναι σαν να ήθελε ο βιαστής να τιμωρεί και από πάνω εκείνον που έχει βιάσει. * ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ κάποιων υπηκόων που είναι θύματα της ολιγαρχικής προπαγάνδας..

3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΒΙΑ

http://bezedakos.blogspot.com/2014/09/blog-post_11.html

 

ΥΓ1

Σήμερα όμως έχουν τη δύναμη - εξουσία οι κατά συρροή δολοφόνοι. Και αυτοί επιβάλλουν για το ποιος θα είναι στη φυλακή και σε ποια φυλακή ενώ αυτοί έχουν τη δύναμη - εξουσία ακόμα να είναι έξω.

2. Συνεχίζουν τα καταστροφικά, τα δολοφονικά λοκντάουν ενώ μπορούσαν να έχουν εκμηδενίσει τον ιό όπως πχ στην Κίνα ή στο χωριό Βο της Ιταλίας (με το τεστ σε όλους) Όμως αυτοί οι δολοφόνοι επέλεξαν τον τεράστιο αριθμό δολοφονιών.

* Αγώνας για ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου οι λαοί θα έχουν την εξουσία και "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"

* Οι κατά συρροή δολοφόνοι θα πρέπει να τιμωρηθούν από τους λαούς, όπως τους αξίζει