bezedakos

bezedakos

16 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ


 


 

Α.*Και ενώ πχ ο καθηγητής Γώγος (για να μας δουλεύει) δήλωνε στις 13 Σεπτέμβρη στα ΝΕΑ ότι η μάσκα μας προστατεύει κατά 95% από τον κορονοϊό και ενώ το δικό μας χεράκι είχε πιαστεί να γράφει δεκάδες φορές ότι αυτή η μάσκα είναι σουρωτήρι, έρχονται τώρα, μετά από μήνες να εξευτελιστούν λέγοντας ουσιαστικά ότι αυτή η μάσκα από μόνη της είναι σουρωτήρι.

*Τώρα μας λένε ότι η μια μάσκα συγκρατεί μόνο κατά 40% τα σταγονίδια. Δηλαδή κατά 60% περνούσαν (και αρκούσαν λίγα από αυτά για να μολύνουν).

* Τότε, πριν το καλοκαίρι μας έλεγαν ότι με τη μια μάσκα είμαστε ασφαλείς και ότι μπορούμε να ταξιδεύουμε άφοβα με αεροπλάνα και πλοία στοιβαγμένοι. (Τώρα μας λένε ότι χρειάζονται δύο μάσκες για να προστατευόμαστε 96% και ουσιαστικά μας λένε ότι εκείνα που ισχυριζόντουσαν ήταν βλακείες.)

* Έτσι διέπρατταν εσκεμμένα εγκλήματα. Έκαναν τους υπηκόους να μπαίνουν σε λεωφορεία, τραμ, πλοία αεροπλάνα κλπ με τη μάσκα, αισθανόμενοι ασφαλείς και σε πολλές περιπτώσεις τους έκαναν να αναπαύονται στη σιγουριά της μάσκας.

* Και αφού κόλλαγαν τον ιό χιλιάδες άτομα, έβγαιναν και από πάνω λέγοντας ότι οι υπήκοοι φταίνε γιατί δεν τηρούν τα μέτρα που τους υπαγορεύουν οι ειδικοί (των οπισθίων), γιατί είναι ανεύθυνοι κλπ.

* Για πόσους θανάτους είναι υπεύθυνοι εξ αιτίας αυτή της εσκεμμένης απάτης τους; (εδώ το ξέραμε εμείς που είναι σουρωτήρι και δεν το ήξεραν αυτοί;)

* Επί πλέον έβγαιναν τα τσογλάνια από τα ΜΜΕ και λοιδορούσαν όσους είχαν διαφορετική άποψη και τους αποκαλούσαν ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ.

*Έτσι για να μην τα ξεχνάμε.

Β.* Τότε μας έλεγαν τις θεωρίες για το μέγεθος των οπών της μάσκας, το μέγεθος τον σταγονιδίων και μας έβγαζαν το συμπέρασμα ότι δεν περνά ο ιός. Αυτά τα έλεγαν σχεδόν όλοι οι ειδικοί της επιτροπής. (Καθηγητάδες υπηρέτες του συστήματος κλπ) Τι ξεφτίλα;

* Μα αν τα συγκρατούσε θα βούλωνε και δεν θα αναπνέαμε ενώ ταυτόχρονα ο αέρας εισερχόταν από τα πλάγια της μύτης και των μάγουλων κοκ.

* ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

* Ξεφτίλες επίσης, οι πιο μεγάλοι, ήταν και είναι οι ηγέτες της ολιγαρχικής αριστεράς. Το έχαψαν αμέσως το τυρί της ,μάσκας ( είτε επειδή ήθελαν να μην εναντιωθούν στις επιταγές της παγκόσμιας ολιγαρχίας είτε επειδή η βλακεία τους ήταν και είναι ΑΠΥΘΜΕΝΗ ή και τα δύο)

-Έβαζαν λοιπόν τα μέλη τους να προπαγανδίζουν αυτή τη μάσκα σουρωτήρι και πολλοί από αυτούς έβριζαν όσους είχαν αντίθετη άποψη. Το θυμάστε;-

Γ. 1. Αποδείχθηκαν στην πράξη ότι ήταν μια τεράστια ΑΠΑΤΗ τα καταστροφικά λοκντάουν. Σε παγκόσμιο επίπεδο έφεραν υγειονομική και οικονομική καταστροφή. Εις γνώση τους και εσκεμμένα.

2. Αποδείχθηκαν απάτες ΟΛΕΣ οι μακακίες που έλεγαν για τη χρήση της μάσκας.

3. Οσονούπω θα αποδειχθεί ως μεγαλύτερη όλων των εξαπατήσεών τους αυτή που αφορά την ΩΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑ ετούτων των υπαρκτών ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

ΥΓ1 Η παγκόσμια ολιγαρχία εγκληματεί. Συνειδητά διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

«Η Πέμπτη φάλαγγα (κατά των λαών) είναι η ολιγαρχική αριστερά.»

2.Στην «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ», δηλαδή στην ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, θα πρέπει να ηγηθούν οι ίδιοι οι υπήκοοι και όχι οι ολιγαρχικοί τύραννοί τους.

*»ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ Της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

* Γι αυτό χρειάζεται επαναστατικό σχέδιο και δράση με σκοπό να περάσει ΟΛΗ η ΕΝΟΠΛΗ και η νομοθετική εξουσία στα χέρια των λαών.

3. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ από όσα λένε τα ολιγαρχικά υποκείμενα.