bezedakos

bezedakos

15 Φεβρουαρίου 2021

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

 



ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ;

Α. 1. Ο Μητσοτάκης πήγε πρώτα στην Πάρνηθα με ένα μεγάλο γκρουπ, φωτογραφήθηκε και το δημοσίευσε. Καλά αυτός και οι πέριξ αυτού σύμβουλοι κλπ, είχαν IQ ραδικιού; Δεν καταλάβαιναν κάτι που ακόμα και ένα νήπιο θα καταλάβαινε;. Δηλαδή δεν καταλάβαιναν ότι με αυτή την ενέργειά του θα του έσερναν μετά τα εξ αμάξης;

2. Δεν έφτανε αυτό. Πήγε και στην Ικαρία και επανέλαβε παρόμοιο πράγμα. Δηλαδή ΟΛΟΙ τους IQ ραδικιού; Τόσο απλά πράγματα και δεν έχουν τη νοημοσύνη να τα καταλάβουν.

*ΜΕΤΑ σου λένε ότι όταν γίνει μια φυσική καταστροφή πάνε οι Πρωθυπουργοί στα κέντρα επιχειρήσεων για να συντονίσουν το έργο. Τι μακακίες;. Πχ ο Μητσοτάκης ήταν εκεί παρών στην Ικαρία αλλά δεν μπορούσε να συντονίσει 5 δεκάδες ανθρώπους να κρατάνε τις αποστάσεις κλπ. Τι εμπιστοσύνη να έχει κανείς;

(Υπεύθυνος άνθρωπος είναι εκείνος που πράττει επί της ουσίας διαφορετικά από εκείνα που τον προτρέπουν οι ολιγαρχικοί να κάνει.)

* Και αυτοί οι άνθρωποι έχουν το IQ να κρίνουν ποια μέτρα αντιμετωπίζουν το κορονοϊό. Κρίνουν ότι οι Κινέζοι επιστήμονες είναι καραγκιόζηδες, είναι παράλογοι και ότι οι εδώ γλείφτες της εξουσίες προτείνουν σωστά και λογικά πράγματα. Πχ προτείνουν μια οικογένεια 4 ατόμων μπορεί να μένει στο ίδιο σπίτι αλλά δεν είναι σωστό να μπαίνουν και οι 4 στο ίδιο αυτοκίνητο.

*Με τέτοιες λογικές, με τέτοια τεράστια λογική αντιμετωπίζουν τον ιό, αυτό είναι μέρος του "σχεδίου ελευθερία"

Β. * Και ενώ εδώ και μήνες φωνάζουμε κάποιοι ότι με τα λοκντάουν χειροτερεύει η κατάσταση γιατί κλείνεται ο κόσμος περισσότερο μέσα σε στενούς χώρους κλπ και ότι ετούτο θα αποδειχθεί αποτυχία, αυτοί είχαν και έχουν το χαβά τους Επίσης λέγαμε ότι ΑΥΤΕΣ οι μάσκες είναι σουρωτήρια και απάτη, αυτοί μας έλεγαν ότι προστατεύουν επειδή το μέγεθος των αερολυμάτων είναι μεγαλύτερο από τις οπές της μάσκας.

* Τώρα βέβαια τα αναιρούν και λένε ότι μόνο μία μάσκα συγκρατεί ΜΟΝΟ το 40% των αερολυμάτων και ότι η διπλή συγκρατεί το 80%. Δηλαδή τα υπόλοιπα 60% ή 20% δεν είναι ικανά να μολύνουν;

*Αστεία πράγματα. Η πραγματικότητα έδειξε ότι τα λοκνταουν και οι μάσκες αυτές δεν έκαναν τίποτα> Και όμως τα έλεγαν και ‘έλεγαν ότι είμαστε ασφαλείς με τη μάσκα και ας είμασταν στοιβαγμένοι σε αεροπλάνα και σε πλοία.

* Ήθελαν να γίνει ετούτο για τα συμφέροντα αεροπορικών και ναυτιλιακών εταιριών.

ΥΓ1 Κατέπεσαν παταγωδώς οι οι ΔΗΘΕΝ «σωτήριες» προτάσεις των κυβερνήσεων για λοκντάουν και μάσκες και οι σωτήριες (άκαιρες) προτάσεις των ολιγαρχικών αντιπολιτεύσεων για περισσότερες ΜΕΘ. (Δες καταστροφή Γερμανίας, με τις πιο πολλές ΜΕΘ παγκοσμίως)

* Και όλα αυτά για να μη γίνει το μέτρο του ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (καθολικό) όπως έκανε η Κίνα.

* Δεν είναι βλακεία. Είναι στοχευμένη γενοκτονία..,

2. Σε λίγο καιρό θα καταπέσει και η «πατάτα» αυτών των σημερινών εμβολίων (δεν ξέρουμε για τα μελλοντικά φάρμακα). Θα αποδειχθεί ένα ακόμα όπλο τζούφιο ή αρκετά αναποτελεσματικό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

* Δεν θέλουν την αντιμετώπισή του. Άλλα είναι τα σχέδιά τους. Σχέδια για ελεγχόμενη «διαιώνισή» του για να περνάνε όποια οικονομικά και κοινωνικά μέτρα θέλουν.

* Αν ήθελαν θα μπορούσαν μέσε σε 1 – 1,5 μήνες να τον εκμηδενίσουν σχεδόν, όπως έκανε η Κίνα, μέχρι η επιστήμη να βρει τα κατάλληλα φάρμακα. (χθες η Κίνα είχε 8 νέους φορείς!!!)

ΟΠΩΣ δεν κάνουν για φύλακες στο κοτέτσι οι αλεπούδες, έτσι δεν είναι δυνατόν να είναι ελευθερωτές των υπηκόων τους οι ολιγαρχικοί.

*ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ελευθερία το φτιάχνουν οι ίδιοι οι υπήκοοι. Είναι σχέδιο για λαϊκές επαναστάσεις, ώστε οι λαοί να συντρίψουν κάθε μορφή ολιγαρχίας και να μπορούν «Ο ΚΕΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» (ένοπλη και νομοθετική στους λαούς)