bezedakos

bezedakos

26 Απριλίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ






Οι εγκληματίες, Σχεδόν εκλιπαρούν, παρακαλούν τους υπηκόους να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις εκλογές (των νταβατζήδων τους). Η υψηλή συμμετοχή των υπηκόων σε αυτές έχει τεράστια σημασία για τους ευρωπαίους ολιγαρχικούς. Έχουν τεράστιο συμφέρον από τη συμμετοχή (ανεξάρτητα από το κόμμα που θα ψηφίσουν οι υπήκοοι ) γιατί η συμμετοχή είναι ένας δείκτης συνειδησιακής αποδοχής του ολιγαρχισμού. - Και ότι συμφέρει τους ολιγαρχικούς δεν συμφέρει το λαό- Όσο πέφτει αυτός ο δείκτης (συνοδευόμενος από την άνοδο του δείκτη διεκδίκησης της πραγματικής δημοκρατίας) τόσο θα αυξάνονται οι κίνδυνοι για τη μελλοντική ύπαρξη του ολιγαρχικού συστήματος. Συμμετοχή λοιπόν σημαίνει Αποδοχή της αντίληψης και του συστήματος που θέλει οι ελάχιστοι να επιβάλλονται στους πολλούς, να καθορίζουν την ύπαρξη των πολλών.
Δύο από τα πιο βασικά όπλα της ολιγαρχίας για την εκπαίδευση των υπηκόων στην υποταγή είναι:
Πρώτον, να αποκαλούν δημοκρατία, διαρκώς και ακατάσχετα, το ολιγαρχικό σύστημά τους και
Δεύτερον, να συμμετέχουν οι υπήκοοι στις εκλογές τους, δηλαδή να μην τους αμφισβητούν.
Η συμμετοχή έχει πολύ μεγάλη εκπαιδευτική αξία. Εκπαιδεύονται οι υπήκοοι στην αναζήτηση κάποιου (φυσικά ανύπαρκτου) μειοψηφικού, ολιγαρχικού υποκειμένου, στο οποίο να αφήνουν τον εαυτό τους να τους καθορίζει απόλυτα τη ζωή, δηλαδή να έχει την εξουσία να φτιάχνει και να επιβάλλει τους κοινωνικούς κανόνες στην πλειοψηφία. Εκπαιδεύονται στο να ελπίζουν σε ανυπόστατες θετικές καταστάσεις που δήθεν θα τους επιφέρουν οι ολιγαρχικοί και ότι είναι ο μοναδικός δυνατός τρόπος οργάνωσης της κοινωνίας.
(Εκτός από το ότι αυτή η εκπαίδευση συμφέρει τους αστούς ολιγαρχικούς, συμφέρει το ίδιο και τους «αριστερούς» ολιγαρχικούς. Γι αυτό τα κόμματά της ολιγαρχικοποιημένης συμμετέχουν σε τέτοιες εκλογές.)
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΠΟΥ «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» καθώς και τις απόλυτα απαραίτητες προϋποθέσεις αυτού που είναι: «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ»