bezedakos

bezedakos

24 Απριλίου 2019

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ




Πρώτον.
Από τις αρχές του 1950 μέχρι σήμερα σήμερα έχουν γίνει ΔΕΚΑΔΕΣ στρατιωτικά ακροδεξιά πραξικοπήματα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπου σε συντριπτικό ποσοστό ανέτρεψαν τις ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ εκλεγμένες «σοσιαλιστικές» κυβερνήσεις.
*Δηλαδή η ψήφος των υπηκόων όχι μόνο δεν εμπόδισε τα φασισταριά αλλά η πλειοψηφική ψήφος σε «σοσιαλιστικά» ή «κομμουνιστικά» κόμματα (πχ Χιλή) χρησιμοποιήθηκε σαν δικαιολογία κινδύνου για το σύστημα που χρειαζόταν «σωτηρία».
* Όλα αυτά τα ακροδεξιά και φασιστικά πραξικοπήματα, η άνοδος όλων αυτών των φασισταριών στην εξουσία, ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ, ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ από τα ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ («δημοκρατικά» των οπισθίων) συστήματα των ΗΠΑ και της ΕΥΡΩΠΗΣ.
Δηλαδή ο ίδιος ο κοινοβουλευτισμός ΣΧΕΔΑΖΕΙ, ΦΤΙΑΧΝΕΙ και ΓΕΝΝΑ το φασισμό, όταν θεωρεί ότι τα άμεσα ή τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά του μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο και καμιά λαϊκή ψήφος, στα πλαίσια του κοινοβουλευτισμού, δεν είναι ικανή να τα σταματήσει. Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ανόδου του φασισμού στην εξουσία, δεν εξαρτάται από τη θέληση του λαού (εκφρασμένη δια της ψήφου) αλλά από τη θέληση της κάθε ντόπιας ολιγαρχίας και της κεντρικής παγκόσμιας ολιγαρχίας (αμερικάνικης και ευρωπαϊκής).

Δεύτερον.
Από την ίδρυσή του το ΝΑΤΟ και μέχρι σήμερα (η αμερικανική
και ευρωπαϊκή ολιγαρχία), δια μέσου των ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ εκλεγμένων κυβερνήσεών τους, είχαν και έχουν σχέδιο για εγκαθίδρυση στρατιωτικών, φασιστικών κυβερνήσεων, σε ΚΑΘΕ χώρα, σε περίπτωση κινδύνου για το σύστημά τους από τη Λαϊκή βούληση. (Αυτό προβλέπει δολοφονίες, σαμποτάζ κλπ μέχρι την τελική επέμβαση του στρατού.) Για την Ελλάδα (μέχρι που αποκαλύφθηκαν το σχέδιό τους) η κρυφή ατζέντα τους είχε κωδικό «κόκκινη προβιά», για την Ιταλία είχε κωδικό «γκλάντιο», για την Ελβετία «γραφείο πληροφοριών» κοκ.
* ΕΠΟΜΕΝΩΣ η αστική οικονομική ολιγαρχία βάζει τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της, ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ να σχεδιάζουν και να σπέρνουν το φασισμό ανάλογα με τις συνθήκες. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
*
Και οι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί, καλούν το λαό να συμμετάσχει στις εκλογές τους, δηλαδή να στηρίξει τον κοινοβουλευτισμό ο οποίος γεννά με τη θέλησή του το φασισμό γιατί δήθεν έτσι θα πολεμηθεί ο φασισμός. ΑΠΑΤΗ.* 

Τρίτον.
Όταν στην Τυνησία κέρδισαν στις ολιγαρχικές εκλογές οι μουσουλμάνοι, τότε η κεντρική παγκόσμια ολιγαρχία σε συνεργασία με την ντόπια, επέβαλαν στρατιωτικό καθεστώς.
Στη δε Αίγυπτο, πρόσφατα, όταν κέρδισε τις εκλογές ο ισλαμιστής Μόρσι αυτό δεν άρεσε καθόλου στους κοινοβουλευτικούς «δημοκράτες» των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Δεν τους άρεσε και  γι αυτό δεν σεβάστηκαν την ψήφο του Αιγυπτιακού λαού. Έτσι, με το στρατό της Αιγύπτου που έλεγχαν έκαναν πραξικόπημα και έβαλαν τον απολυταρχικό, τον φασίστα Σίσι. Με αυτόν τον τελευταίο όλο αγκαλιές και ασπασμούς έχουν οι Τσίπρας, Μητσοτάκης και οι άλλοι ευρωπαίοι. Τόσο μεγάλες είναι οι δημοκρατικές αρχές και ευαισθησίες των διάφορων Τσιπραίων που όχι μόνο δεν έχουν πει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ για τον φασίστα Μόρσι αλλά εκτός από το ότι τον εγκωμιάζουν, συνάπτουν μαζί του διάφορες συμφωνίες οικονομικού και στρατιωτικού περιεχομένου.

Κατά τα άλλα, όταν είναι να «χώσουν» το λαό στην παγίδα των κοινοβουλευτικών ολιγαρχικών εκλογών, όταν φοβούνται την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ του Λαού, του πετάνε το μπαμπούλα της ακροδεξιάς και του φασισμού, όταν οι ίδιοι, όταν το ίδιο το σύστημα καλλιεργεί και στηρίζει το φασισμό, ανάλογα με τις συνθήκες.

Τέταρτον.
Αν οι κοινοβουλευτικοί ήθελαν να πολεμήσουν το φασισμό θα τον χαρακτήριζαν εγκληματικά τα κόμματά τους και θα τον έθεταν εκτός νόμου όπως έχουν κάνει με τις σατανιστικές οργανώσεις, με ισλαμιστές ή με άλλα «αριστερά» ή  «κομμουνιστικά» κόμματα στις χώρες του πρώην κομματικο΄που καπιταλισμού.

Συμπέρασμα.
*Ο φασισμός, η άνοδος του φασισμού μόνο με τη συμμετοχή στις ολιγαρχικές εκλογές δεν αντιμετωπίζεται.

Πιο αποτελεσματικά μπορεί να είναι τα ξόρκια και τα ξεματιάσματα παρά η συμμετοχή- αποδοχή των ολιγαρχικών εκλογών.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
Το φασισμό μπορεί να τον αντιπαλέψει μόνο ένα ισχυρό ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ  και ΚΙΝΗΜΑΤΙΙΚΟ πρόταγμα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο όπου η πλειοψηφία θα τάσσεται υπέρ αυτού. ΜΟΝΟ με αυτή την αλλαγή ισορροπιών αντιμετωπίζεται ο φασισμός και κάθε μπρφή ολιγαρχισμού._

Το φασισμό μπορεί να τον σταματήσει και να τον συντρίψει ΜΟΝΟ το ΚΙΝΗΜΑ με το ΠΡΟΤΑΓΜΑ  για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Είναι μεγάλη ΠΑΓΙΔΑ- ΑΠΑΤΗ η έκκληση των  ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ του κοινοβουλευτισμού για ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΜΕΤΩΠΟ ενάντια στους δίδυμους αδερφούς τους,  τους φασίστες (όπου με ό,τι συμφέρει το οικονομικό σύστημα εναλλάσσονται στην εξουσία). Σκοπός της έκκλησης των κοινοβουλευτικών ολιγαρχικών για συμμαχία είναι η ενδυνάμωση του ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ σαν ουσία, τώρα που περνάει κρίση. Σκοπός τους είναι το σώσιμο του ολιγαρχικού συστήματος οργάνωσης της κοινωνίας και ταυτόχρονα να διατηρήσουν οι ίδιοι την ηγεσία αυτού του συστήματος. Γι αυτό βγάζουν από τη φαρέτρα τους τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ της ακροδεξιάς ή και του φασισμού.
Τη νίκη στον πόλεμο εναντίον του φασισμού μπορεί να την επιφέρει ΜΟΝΟ η στόχευση εναντίον της ΟΥΣΙΑΣ του (που είναι και ουσία του κοινοβουλευτισμού). Δηλαδή η στόχευση εναντίον ΚΑΘΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ, η απόρριψη κάθε ολιγαρχισμού και όχι οι συμμαχίες με τις διάφορες μορφές του.  
Αντιπαραθέτουμε το ΣΤΟΧΟ στον πόλεμο αυτό το «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» και την προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτού το «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».
Αυτός ο ΣΤΟΧΟΣ είναι καυτό καρφί στο μάτι και στον εγκέφαλο του φασισμού και σε κάθε  είδους ολιγαρχισμό.
ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ των πραγματικών δημοκρατικών, άρα αντιφασιστών γίνονται με τον εργαζόμενο λαό στη βάση του πιο πάνω ΣΤΟΧΟΥ και μόνο έτσι θα είναι νικηφόρος ο πόλεμος εναντίον του φασισμού και κάθε άλλης μορφής ολιγαρχισμού.

Η νίκη των λαών κατά του φασισμού απαιτεί τη χρήση του ίδιου όπλου που είναι απαραίτητο για την νίκη και κατά του ολιγαρχισμού του κοινοβουλευτισμού.

Οι κοινοβουλευτικοί ολιγαρχικοί, με την αντιφασιστική ρητορική τους, προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των λαών και να αναβαπτιστούν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα τεράστια εγκλήματα που έχουν διαπράξει εναντίων των λαών.