bezedakos

bezedakos

23 Απριλίου 2019

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ




Είναι σαν κάποιος να αποδέχεται-υπογράφει να τρώει ένας άλλος, πιστεύοντας ότι θα χορτάσει αυτός. Και όταν ψοφά στην πείνα να διαμαρτύρεται κατά του άλλου και όχι κατά του εαυτού του που πιστεύει και υπογράφει σε «κουφά» πράγματα. Είναι σαν κάποιος να δέχεται ένα σύστημα ταξιμεταφορών όπου ο ταξιτζής θα έχει την εξουσία να αποφασίζει για τον τελικό προορισμό των πελατών και όχι οι πελάτες και κατόπιν οι τελευταίοι να διαμαρτύρονται αν τους πηγαίνει στου διαόλου τη μάνα.
Φυσικά η ολιγαρχική προπαγάνδα έχει κάνει τη δουλειά της εδώ και αιώνες, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει μαύρες τρύπες στη σκέψη των υπηκόων. Πριν από κάθε ολιγαρχικές εκλογές, οι ολιγαρχικοί βάζουν ανυπόστατα διλήμματα στο λαό και πολλοί άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα τους κάθε φορά και έτσι διαιωνίζεται το ίδιο σύστημα. Έχουν σπρώξει το λαό να ψάχνει για μια καλή οχιά να βάλει στον κόρφο του και όταν τον δαγκώσει διαμαρτύρεται με περισσή αφέλεια.
Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ.
Τού πρώτο χτύπημα εναντίον κάθε ολιγαρχικού συστήματος είναι το χτύπημα και το ξεσκέπασμα της εγκληματικής φύσης του στα μάτια της κοινωνικής συνείδησης. Με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠOΧΗ από τις ολιγαρχικές εκλογές, δίνουμε ένα τέτοιο χτύπημα στα ολιγαρχικά συστήματα και ταυτόχρονα σηκώνουμε τη σημαία του επαναστατικού αγώνα με το σύνθημα – σκοπό: «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ» και φυσικά αναφέρουμε τις απόλυτα απαραίτητες προϋποθέσεις για την υλοποίησή του που είναι: «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».